Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020

Κοινοποίηση:

Από την περασμένη Δευτέρα 15/6 καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Για πρώτη μέρα πήγαμε αρκετά καλά αφού από τα τρία φαβορί πέρασαν τα δύο (ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ) και από τα δυο “φαντάσματα” ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ παραλίγο να φτάσει στη νίκη, τερματίζοντας τελικά δεύτερος και ανεβάζοντας τις αποδόσεις σε όλα τα στοιχήματα.

 

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…


1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΛΟΠΆΣ (5)

Πραγματοποιεί ντεμπούτο και σίγουρα κάθε ντεμπούτο εμπεριέχει και τον κίνδυνο της… πρώτης φοράς. Όμως ο συγκεκριμένος ίππος, με καμία εμπειρία στο εξωτερικό, μας έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις που κατά κύριο λόγο έγιναν με τον Μάριο Χριστοφή που τον ιππεύει σήμερα. Μάλιστα σε ένα γκάλοπ μέσα από το σταρτ μας έκανε εντύπωση η σταθερότητα που έδειχνε στα περάσματά, στα 200άρια του, μέχρι τον τερματισμό του, αλλά και μετά το τελείωμά του που έδειχνε πανεύκολος και “ξεκούραστος”.
Θεωρούμε ότι θα πάει στο κεφάλι και θα απλοποιήσει την κούρσα.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ (3)

Από την πρώτη συμμετοχή του πιστεύαμε ότι επρόκειτο για δυνατό ίππο και το ότι δεν σημείωσε ακόμη νίκη είναι θέμα συγκυρίας. Μετράει τρεις δεύτερες θέσεις και μια αποτυχημένη, τον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω τραυματισμού. Από τότε έχει να τρέξει, όμως, εδώ και καιρό, γυμνάζεται συστηματικά, μας ικανοποίησε σε τελευταία γκάλοπ και θεωρούμε ότι συμμετέχει σε όμιλο που είναι στα μέτρα του, άρα θα πρέπει να τον υπολογίσετε σοβαρά. Κατ’ εμάς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη

9η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ (2)

Επιστρέφει από 3 1/2 μήνες αποχή, όπου τερμάτισε δεύτερος στην ίδια με σήμερα απόσταση και σε απόσταση από το νικητή Ρεβάμπ. Σήμερα παρουσιάζεται πολύ καλά προετοιμασμένος, τα 1575 μέτρα είναι η ιδανικότερη, έως τώρα, απόσταση και πιστεύουμε ότι θα εμφανιστεί πάρα πολύ δυνατός. Σαφώς ο όμιλος δεν είναι εύκολος και αρκετοί αντίπαλοί του δείχνουν σε φόρμα, όμως τον πιστεύουμε για νικητή και κυρίως αν καταφέρει να τρέχει με ξεμπλοκάριστος και με τους πρώτους.

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ (8)

Επιστρέφει μετά από σχεδόν εξάμηνη αποχή και σε νέα προπόνηση. Στις έως τώρα κούρσες της και σε ομίλους, όπως ο σημερινός, αλλά ίσως και λίγο καλύτερους, απλά διακρίθηκε. Στη νέα της προπόνηση γυμνάστηκε συντηρητικά, γιατί, όπως έχει δείξει, στην πολύ πίεση δεν αντέχει, αλλά ακόμη και με αυτή την μορφή εκγύμνασης έδειξε καλά πράγματα.
Θεωρούμε ότι είναι από τις ποιοτικότερες στον όμιλο και με καλή εκκίνηση, μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην άφιξη. 


7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ (4)

Αναφερόμαστε σε ένα από τα πιο φιλότιμα άλογα στο Μαρκόπουλο που σίγουρα θα προτιμούσε, ίσως, λίγο μεγαλύτερη απόσταση, όμως εδώ και πολύ καιρό γυμνάζεται συστηματικά, δείχνει καλά στοιχεία και στις προπονήσεις και τις περισσότερες, τελευταίες φορές, γυμνάστηκε από τον Παναγιώτη Κεράτσα που τον ιππεύει σήμερα, που τον ξέρει άριστα και έχουν νικήσει μαζί στο παρελθόν. Με καλή εκκίνηση είναι ικανός για όλα.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα