ΤΟ Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 μοιράζει πολλά χρήματα και δεν έχει στάνταρ

Κοινοποίηση:

Στην ελληνική συγκέντρωση κυριαρχεί το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 που θα φτάσει, ίσως και τα 70.000 ευρώ Χαρακτηριστικό του προγράμματος ότι στις περισσότερες διαδρομές η πρόβλεψη είναι δύσκολη.

Στην πρώτη(κωδ: 01) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα υπάρχου πολλά ερωτηματικά. Πολλά χρήματα παίχτηκαν πάνω στον ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ (2), στο σχετικά πρόσφατο ντεμπούτο του, δεν έτρεξε καλά, δεν τα δικαίωσε, αλλά ήταν το ντεμπούτο. Πλέον έχει εμπειρία, άρα τον περιμένουμε καλύτερο σήμερα. Πρώτη συμμετοχή για τον ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (3) που έχει καλή γενεαλογία, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και μπορεί να τρέξει αμέσως πρωταγωνιστικά. Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ (1) είναι γρήγορος, είναι έμπειρος και μπορεί, επίσης, να πρωταγωνιστήσει και προσοχή θέλει ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (5) που έδειξε άνοδο φόρμας στην τελευταία συμμετοχή του. Αν αυτό δεν ήταν παροδικό, θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά.

Στην δεύτερη (κωδ: 02) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, βρίσκουμε το φαβορί της ημέρας. Είναι ο ΛΟΠΑΣ (1) που θα ήταν… απόλυτος σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής, όμως στην φόρμα που διατηρείται θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Ο ΜΙΛΟΥΖ (4) έρχεται από ωραία νίκη και δείχνει ότι, ίσως, να μην έχει ολοκληρωθεί η εξέλιξή του και μεγάλο ερωτηματικό ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ (2). Στο παρελθόν είχε δείξει υψηλές ικανότητες, πρόσφατα επανήλθε στις κούρσες μετά από ένα χρόνο αποχή, «έφαγε» την κούρσα και σήμερα μπορεί να τον δούμε, ίσως και σημερινά αλλαγμένο, προς το καλύτερο βέβαια.

Στην τρίτη(κωδ: 03) κούρσα, στα 1800 μέτρα, ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ (4) μετά από συνεχόμενες νίκες, τερμάτισε τέταρτος στην πιο πρόσφατη και κλασσική κούρσα, πήρε ένα μικρό… ρεπό και σήμερα με τα χαμηλά του βάρη μπορεί και πάλι να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σταθερός και φορμαρισμένος ο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (3) που δεν λείπει από το δίδυμο στις τελευταίες συμμετοχές του και μεγάλη προσοχή στον ΑΠΛΗΚΤΟΝ (1) που έρχεται από νίκη, χαρίζει πολλά βάρη στους αντιπάλους του, όμως δείχνει σε πολύ μεγάλη φόρμα. Υπάρχει βέβαια και ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ (6) που τρέχει “άδειος” και που βέβαια αν συνεννοηθεί με τον αναβάτη του είναι ικανός για όλα.

Στην τέταρτη(κωδ: 04) αναμέτρηση, στα 1000 μέτρα,  σχεδόν τα πάντα θα «παιχτούν» στην εκκίνηση. Οι ΦΩΣΦΟΡ (6) και ΓΟΥΙΤΤΝΕΡ (5) είναι οι πιο γρήγοροι, προέρχονται από πρωταγωνιστικές εμφανίσεις και σε μεγαλύτερη απόσταση, είναι σε φόρμα κι αν δεν προσδώσουν γρήγορο ρυθμό, μπορούν να κάνουν και το δίδυμο. Αν όμως «ανοίξει» η κούρσα, τότε ο ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ (4) που εξασφάλισε καλό αναβάτη, μπορεί να επωφεληθεί, όπως επίσης και ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ(3) που επέστρεψε, προ εβδομάδος, στις κούρσες, τερμάτισε δεύτερος, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι, όντας πιο έτοιμος. Επίσης, ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ (2) που προέρχεται από νίκη – έκπληξη, δεν μπορεί να αγνοηθεί αφού έχει δείξει και νεώτερη εξέλιξη.

Στην πέμπτη(κωδ: 05) διαδρομή, στα 1000 μέτρα,  ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ (3) αν δεν ενοχληθεί από τα χρόνια προβλήματα (τένοντες) στα πόδια του και φύγει καλά από την αφετηρία θα είναι βασικός διεκδικητής της νίκης,  Η ΓΟΥΑΦΡΑ (4) αν φύγει καλά με τον Ψαραδάκη, θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Ο ΦΙΛΝΤΣ (2) έχει προβλήματα (τσιπ) στα πόδια, όμως στην τελευταία του εμφάνιση και σε μεγαλύτερη απόσταση τερμάτισε δεύτερος δείχνοντας ότι ίσως αυτή την χρονική περίοδο οι παθήσεις του είναι σε ύφεση. Αν αυτό ισχύσει και σήμερα, είναι ικανός ακόμη και για τη νίκη. Από τους υπόλοιπους προσοχή θέλει ο ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ(1).

Η έκτη(κωδ: 06) ιπποδρομία, στα 1575 μέτρα, είναι η δύσκολη. Σχεδόν όλοι οι ίπποι έχουν πιθανότητες για τη νίκη. Ο ΑΜΠΙΕΝΤ (8) αν καταφέρει να οδηγήσει μπορεί να πρωταγωνιστήσει και «πάει» στο χέρι της Εύας Καμούτση. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ (9) νίκησε σε μικρότερη απόσταση, σήμερα τρέχει, ίσως, στην ιδανικότερη απόσταση και με καλή ίππευση μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ωραίο αουτσάιντερ ο ΣΑΝ ΝΤΙΑΚΟ (3) που τρέχει σε όμιλο στα μέτρα του και ο οποίος στο παρελθόν συναγωνιζόταν πολύ καλύτερους. Τέλος, δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητος ούτε ο ΖΕΪΝ ΝΤΑΝΤΥ (6) που τρέχει σε καλύτερο όμιλο από την πρόσφατη νίκη του, όμως είναι σε πολύ καλή φόρμα, αλλά ούτε ο ΖΑΓΚΑΝ (5)  που διατηρείται σε καλή φόρμα και ίσως πάει αυτός στο κεφάλι.

Η έβδομη(κωδ: 07) κούρσα, στα 1000 μέτρα είναι επίσης δύσκολη στην πρόβλεψη. Η πρόσφατη πρωταγωνίστρια ΜΕΜΑ ΛΟΥΝΑ (7) αν δεν ενοχληθεί από τις χρόνιες παθήσεις της, μπορεί και πάλι να τρέξει δυνατά και γιατί όχι να φτάσει και στη νίκη. Η ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ (6) νίκησε, προ εβδομάδος και στην κατάσταση που είναι, κάλλιστα μπορεί να διεκδικήσει και σήμερα μια ακόμη νίκη. Η ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ (1) προέρχεται από μεγάλη αποχή, όμως έδειξε ευδιάθετη στις προπονήσεις και φυσικά διαθέτει και ποιότητα στο να πρωταγωνιστήσει. Τέλος, η  ΧΙΚΑΓΙΑ (5) είναι σε φόρμα και παρά το γεγονός ότι δεν πολυευνοείται από την μικρή απόσταση, εντούτοις, αν βρεθεί κοντά στις προπορευόμενες, μπορεί να καταστεί απειλητική στο φίνις. Σαφώς υπάρχει και η ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ (8) που είναι σε φόρμα, αλλά έχει και την… αδυναμία να φτάσει στην πρώτη.

Τέλος, στην όγδοη(κωδ: 08) ιπποδρομία, στα 1000 μέτρα, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ (4) είναι γρήγορος, είναι σε φόρμα, εξασφάλισε καλό αναβάτη και με καλή εκκίνηση αναμένεται πρωταγωνιστής. Η ΑΝΙΛ (5) τρέχει καλά την απόσταση, είτε πάει μπροστά, είτε με ημιαναμονή, άρα θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Ο ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ (2) είναι από τους πλέον έμπειρους και θέλει προσοχή, όπως, προσοχή και μεγάλη μάλιστα, θέλει ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (3) που τρέχει σε όμιλο κατώτερο των πραγματικών του δυνατοτήτων. Τέλος, υπάρχει και ο ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ (1) που στις προπονήσεις έχει πάει πολύ δυνατά και τρέχει σε όμιλο στα μέτρα του. 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα