Το εορταστικό Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 μοιράζει πάνω από πενήντα χιλιάδες, αύριο στο Markopoulo Park

Κοινοποίηση:

Με τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και οκτώ κούρσες, έξι ελληνικές και δύο από την Νότια Αφρική θα πραγματοποιηθεί η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Απριλίου, την Τρίτη του Πάσχα, στο Markopoulo Park. Η ώρα εκκίνησης των ιπποδρομιών είναι 16:00 και 14:50, αντίστοιχα.

Υψηλό είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 50.000 ευρώ σε όσους επιλέξουν σωστά τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες. Από το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας μεταφέρονται 15.113 ευρώ. 

Συνολικά προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως την 4η και από την 5η έως και την 8η ιπποδρομία, καθώς και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η. Η επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή) συνεχίζεται για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ.

Τα βλέμματα στις δύο πρώτες ιπποδρομίες

Στο ελληνικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν δύο πρώτες ιπποδρομίες, που θα διεξαχθούν στη sprint απόσταση των 1.000 μέτρων, καθώς επίσης και η 5η και 6η ελληνική ιπποδρομία, που θα εκκινήσουν από το start των 1.800 μέτρων.

Η παρουσία φιλίππων στις κερκίδες επιτρέπεται, βάσει του ισχύοντος πλαισίου για την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι στον κορωνοϊό. Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

Δείτε το πρόγραμμα:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.31 MB]

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα