Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 01 Μαρτίου 2021

-Μαραθώνος-Δημητσάνης2018.png

Είναι οριστικό ότι ο Παναγιώτης Δημητσάνης τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Κύπρο όπου και θα αρχίσει να ιππεύει. Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, ήταν να πάει νωρίτερα στην Μεγαλόνησο για να ιππεύσει, όμως η πανδημία και το lockdown τον κράτησαν πίσω. Τώρα όμως η απόφαση του “τσάμπιον” είναι οριστική και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έκανε κι όλα τα απαραίτητα τεστ, ελέω κορωνοϊού. 

Οι ίπποι ESPOIRE PARFAIT, GENIALE, HASTOTRIKE, KOKKINOLAIMIS και MOUTRAKI, ιδιοκτησίας Χρήστου Θεοδωράκη, έφυγαν από την προπόνηση της Gina Rarick και πήγαν στον προπονητή Keven Borgel.

Την ίδια πορεία έκαναν και οι ίπποι APLEKTON και ANCIENT CITY, ιδιοκτησίας Παρασκευής Μάτσα, όπως και ο MARS, ιδιοκτησίας Πέτρου- Περικλή Βασιλόπουλου

Οι παραπάνω ίπποι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα παρατείνουν το ταξίδι τους στην Γαλλία, με συμμετοχές τους πλέον σε ιπποδρόμια της Μασσαλίας και όχι μόνο.

Η δεύτερη… παρτίδα ίππων του προπονητή Άδωνι Κρητικού φεύγει τις επόμενες ώρες για Πολωνία. Θυμίζουμε ότι ήδη επτά ίπποι του βρίσκονται, πάνω από ένα μήνα, στην Βαρσοβία.

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα