Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 08 Αυγούστου 2020

-Δημητσάνης.png

Πάντα οι… φήμες, και οι… πληροφορίες εξιτάρουν και πόσο μάλλον στις ιπποδρομίες. Έναν ζωντανό οργανισμό που “γεννάει” καθημερινά καινούργια γεγονότα. Από σήμερα λοιπόν καθιερώνουμε μια νέα στήλη με αυτά όλα αυτά που ακούγονται, που πληροφορούμαστε και που θα αναμένουμε να δούμε το ποσοστό της επαλήθευσής τους.
Ξεκινάμε λοιπόν…

* Ο κορυφαίος αναβάτης των ελληνικών ιπποδρομιών, ο Παναγιώτης Δημητσάνης σκέφτεται σοβαρά να ιππεύσει εκ νέου στην Κύπρο. Το… πέρα, δώθε με την Μεγαλόνησο το είχε σταματήσει τον τελευταίο χρόνο, δεν είναι και ότι πιο… ξεκούραστο, όμως όπως λένε οι πληροφορίες μας, από τον Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα θα το ξεκινήσει εκ νέου, για να μην πούμε ότι, ίσως, η Κύπρος να είναι και η βασική του έδρα.

* Τα προβλήματα στο αναπνευστικό της ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ κατά πάσα πιθανότητα θα την οδηγήσουν εκτός ελληνικών ιπποδρομιών. Δεν είναι και ότι πιο… ανέξοδο, κυρίως αυτή την εποχή, να περιμένεις έναν ίππο, όσο καλός και να είναι, που θέλει χρόνο για να “διορθωθεί” το πρόβλημα που παρουσιάζει. Κι αν “διορθωθεί” βέβαια.

* Αποχωρεί και ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ που είναι γεγονός ότι από τότε που ήρθε στην Ελλάδα είχε προβλήματα στα πόδια, αλλά τους τελευταίους μήνες τα προβλήματά του επιδεινώθηκαν. Ένας πολύ δυνατός ίππος που χωρίς προβλήματα ίσως και να μην τον βλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα.

* Ο τριετής, χωρίς νίκη, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ από COLINA VERDE (IRE) και DALWADA (IRE) ήδη βρίσκεται στην προπόνηση του Γιάννη Νικολόπουλου.

* Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ίπποι ΑΛ ΧΑΜΝΤ και ΜΠΟΜΠΙΟ είναι προς αποχώρηση από την ενεργό δράση. Πωλούνται και το θέμα είναι αν θα “πιάσουν” τα χρήματα που έχουν κοστολογηθεί. 

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα