Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 11 Αυγούστου 2020

photo-8.jpg

ΡΕΒΑΜΠ| Ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές στο εξωτερικό. Σε δύο εμφανίσεις στο Markopoulo Park, έχει πετύχει μία νίκη στα 1.400 μετρά, ενώ τερμάτισε 3ος στην πρώτη του συμμετοχή.

Πάντα οι… φήμες, και οι… πληροφορίες εξιτάρουν και πόσο μάλλον στις ιπποδρομίες. Έναν ζωντανό οργανισμό που “γεννάει” καθημερινά καινούργια γεγονότα. Από σήμερα λοιπόν καθιερώνουμε μια νέα στήλη με αυτά όλα αυτά που ακούγονται, που πληροφορούμαστε και που θα αναμένουμε να δούμε το ποσοστό της επαλήθευσής τους.
Ήδη η νέα στήλη έχει αγαπηθεί δεόντως.

* Τα μάτια σήμερα στην Γαλλία, στην Deauville στις 17:45, όπου θα τρέξει για πρώτη φορά ο ΡΕΒΑΜΠ, ο νικητής του περσινού ελληνικού Ντέρμπι. Μια κούρσα που μπορείτε να την παρακολουθήσετε και τηλεοπτικά, είτε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, είτε μέσω live streaming πατήστε εδώ . Ασφαλώς και μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτή την κούρσα που έχει κωδικό 514

* Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον Παναγιώτη Δημητσάνη και τον Μαρίνο Κυριακίδη,  που θα ιππεύσουν στην Κύπρο και με τον δεύτερο να υπάρχει ένα περιθώριο να τον δούμε ξανά στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα, υπάρχουν και άλλοι αναβάτες που όχι απλά δεν σκέφτονται να ιππεύσουν στην Μεγαλόνησο, αλλά σκέφτονται σοβαρά να βγουν στη σύνταξη ή και να σταματήσουν. Κάτι που συρρικνώνει κι άλλο το έμψυχο δυναμικό των αναβατών στο Μαρκόπουλο. Περισσότερα λίαν προσεχώς…

* Λέτε να γίνει η… έκπληξη και να δούμε να έρχονται ίπποι το επόμενο διάστημα. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε ήδη υπάρχοντες ίππους, που θα… επιστρέψουν, αλλά σε “φρέσκο” αίμα. Κρατήστε το “κάβα” αυτό και μόλις οριστικοποιήσουμε το νέο θα το διαβάσετε ολοκληρωμένο. 

* Όπως πληροφορηθήκαμε, η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ θα παραμείνει στο δυναμικό των Vasileiou Stables, αλλά δεν θα τρέξει ξανά. Ίσως στο μέλλον και ανάλογα με τις συνθήκες χρησιμοποιηθεί στην ιπποπαραγωγή. 

* Την Κυριακή έφυγαν από τον ιππόδρομο οι ΜΙΣ ΕΥΗ και ΕΥΡΙΔΙΚΗ που προορίζονται για ιππικό όμιλο στην Χαλκίδα.

Η συνέχεια αύριο…

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα