Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 12 Αυγούστου 2020

MaskwecisChalaris.png

O Τάσος Χάλαρης στη νίκη του με τον ίππο Maskwecis

Πάντα οι… φήμες, και οι… πληροφορίες εξιτάρουν και πόσο μάλλον στις ιπποδρομίες. Έναν ζωντανό οργανισμό που “γεννάει” καθημερινά καινούργια γεγονότα. Από σήμερα λοιπόν καθιερώνουμε μια νέα στήλη με αυτά όλα αυτά που ακούγονται, που πληροφορούμαστε και που θα αναμένουμε να δούμε το ποσοστό της επαλήθευσής τους.
Ήδη η νέα στήλη έχει αγαπηθεί δεόντως.

* Ο Τάσος Χάλαρης έχει αφήσει, εδώ και χρόνια το Μαρκόπουλο και πλέον ιππεύει στον Καναδά. Προχτές σε μια κούρσα αξίωσης, στον ιππόδρομο του Century Mile τερμάτισε δεύτερος με τον ίππο, DOMENICO, τρόφιμο του προπονητή, Barry Hodgson, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και ο ιδιοκτήτης.
Αφορμής δοθείσης, ο Τάσος Χάλαρης φέτος και σε 76 συμμετοχές μετράει 10 νίκες, 7 δεύτερες, 13 τρίτες θέσεις και έχει κερδίσει 83.365 δολάρια. Καθόλου άσχημα…

* Ο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ μετά την έβδομη συμμετοχή του, πέρσι, στις 8 Αυγούστου, στην Deauville, παρουσίασε πρόβλημα στο πόδι, κάτι που τον ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο.  Η μετεγχειρητική του πορεία πήγε καλά, εδώ και αρκετό καιρό προπονείται κανονικά και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η επανεμφάνισή του θα γίνει είτε στο τέλος του τρέχοντος μηνός, είτε στις αρχές του Σεπτέμβρη.

* Η ΦΡΥΝΗ πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στις 3 Αυγούστου, τερμάτισε δεύτερη και έδειξε καλά στοιχεία. Από χτες άλλαξε και προπόνηση και η φοράδα ιδιοκτησίας του Στέφανου Βαμβακά από τον Γιάννη Νικολόπουλο πήγε στον Γιάννη Μυκονιάτη

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα