Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 13 Αυγούστου 2020

1Q0I9116-e1578930787933.jpg

Τουλούνα

Πάντα οι… φήμες, και οι… πληροφορίες εξιτάρουν και πόσο μάλλον στις ιπποδρομίες. Έναν ζωντανό οργανισμό που “γεννάει” καθημερινά καινούργια γεγονότα. Από σήμερα λοιπόν καθιερώνουμε μια νέα στήλη με αυτά όλα αυτά που ακούγονται, που πληροφορούμαστε και που θα αναμένουμε να δούμε το ποσοστό της επαλήθευσής τους.
Ήδη η νέα στήλη έχει αγαπηθεί δεόντως.

* Ρωτάτε πάρα πολλοί για τον λόγο που διεγράφη την περασμένη Τρίτη ο ΡΕΒΑΜΠ που θα πραγματοποιούσε την πρώτη του συμμετοχή στην Γαλλία
Λοιπόν η ΕΠΙΣΗΜΗ εξήγηση στο Δελτίο Ελλανοδικών αναφέρει: Le hongre REVAMP USA a été déclaré non-partant derrière les st alles de départ parle vétérinaire de service. Που Σημαίνει: Ο εκτομίας REVAMP αποφασίστηκε ότι δεν θα τρέξει, ευρισκόμενος πίσω από την αφετηρία, από τον εν υπηρεσία κτηνίατρο.

* Ο μήνας Αύγουστος είναι ο μήνας των μεταγραφών. Μεταγραφές όχι μόνο σε ίππους που αλλάζουν προπονητή, αλλά και αναβάτες που “φεύγουν” από ένα στάβλο και πάνε σε άλλο. Από χτες τα… τηλέφωνα έχουν πάρει “φωτιά” και είναι σίγουρο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις. Εδώ θα τα μάθετε πρώτοι. 

* Στις 7 Αυγούστου σας γράψαμε διαβάστε εδώ ότι φαβορί για να αναλάβει ξανά την προπόνηση των ίππων στάβλων Καλαμαριάς είναι ο Μιχάλης Ιωαννίδης και δικαιωθήκαμε. Μαζί με αυτούς ανέλαβε και τους ίππους του ιδιοκτήτη, Σωτήρη Ζαχόπουλου.

Η συνέχεια αύριο… 

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα