Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 14 Ιανουαρίου 2021

-Δημητσάνης-5-10-2020-e1610579374290.jpg

* Αρκετοί δυνατοί ίπποι κατευθύνονται ή έχουν φτάσει στην Γαλλία αυτές τις ημέρες. Ο Χρήστος Θεοδωράκης, μάλιστα, έχει ήδη γράψει να τρέξει την άλλη εβδομάδα στον ιππόδρομο της Cagnes Sur Mer το νικητή του φετινού Ντέρμπι, ΓΚΑΝΜΕΤΑΛ ΤΖΑΚ, τον δεύτερο του περσινού, ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ, καθώς επίσης και τους ισχυρούς ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ και ΣΑΡΡΕΙ ΜΠΡΗΖ

* Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε ο προπονητής, Χρήστος Θεοδωράκης. στην Γαλλία θα μεταβεί με έντεκα (11) συνολικά ίππους του, μεταξύ αυτών και αρκετούς τριετείς που θα πραγματοποιήσουν εκεί την πρώτη τους συμμετοχή και οι οποίοι μετά τις συμμετοχές που θα κάνουν στο μίτινγκ που γίνεται κάθε χρόνο στην Cagnes Sur Mer θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ένα μίτινγκ που ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής λαμβάνει ανελλιπώς μέρος τα τελευταία χρόνια και με εξαίρεση την περσινή λόγω της πανδημίας.

* Σε… δυο δόσεις, λένε οι πληροφορίες, ότι θα μεταβούν οι ίπποι προπόνησης του Άδωνι Κρητικού στην Πολωνία. Στο σύνολο δεν θα ξεπεράσουν, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες τους δεκαπέντε (15).
Οι πρώτοι αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος της εβδομάδος. Θυμίζουμε ότι οι κούρσες στην Πολωνία ξεκινάνε τον Απρίλιο και διεξάγονται για επτά μήνες. 

* Ο ΝΕΪΣΑΝ, ακόμη ένας κορυφαίος ίππος στο Μαρκόπουλο, αγοράστηκε από τον Αθανάσιο Δημητρόπουλο και ήδη βρίσκεται στην Γαλλία. Όμως, όπως πληροφορηθήκαμε, ο πρώην ιδιοκτήτης του, Μάριος Κουτσομύτης, κράτησε ένα ποσοστό. Ανατέθηκε ήδη στον Γιώργο Αλιμπινίση που πλέον έχει στην προπονησή του 37 ίππους.

* Εκτός από προπονητές και ίππους που μεταβαίνουν στο εξωτερικό παρατηρούνται σημαντικές απώλειες και στους αναβάτες.

* Στην Κύπρο ήταν να πάει να ιππεύσει αυτό το διάστημα, ο τσάμπιον, Παναγιώτης Δημητσάνης, αλλά το lockdown στο νησί της Αφροδίτης τον… φρέναρε και πλέον αυτό μετατέθηκε για τον Φεβρουάριο, αν δεν αλλάξει κάτι στο μεταξύ. 

* Στην Γαλλία θα πάει ο αναβάτης Γιάννης Ψαραδάκης που είναι η πρώτη φορά που θα ιππεύσει στο εξωτερικό.

* Ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής σταμάτησε να γυμνάζει και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάνει σκέψεις για άλλες δουλειές εκτός ιπποδρόμου. 

* Διαβάσαμε ότι η ΖΟΡΡΟ’Σ ΓΚΕΡΛ απομακρύνθηκε προσωρινά από τον ιππόδρομο. Πληροφορηθήκαμε ότι έχει αγοραστεί και εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ρόδο και κάνει…παρέα μεταξύ των άλλων με τον γνωστό μας, Βαρράν.

* Πληροφορηθήκαμε ότι ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ εδώ και αρκετό καιρό έχει αποσυρθεί της ενεργού δράσεως και βρίσκεται στην Ρόδο, ενώ ο επίσης πολύ γνωστός μας ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ έχει επίσης αποσυρθεί και πλέον βρίσκεται στις Σέρρες.

* Στην Ρόδο που έχει πολύ μεγάλο… σουξέ το τελευταίο διάστημα, θα πάει το επόμενο διάστημα και ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΗΤΖ. Ακόμη είναι στον ιππόδρομο. αλλά είναι… υπ’ ατμόν.

* Η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΖΕΣΚΑ θα αποσυρθεί της ενεργού δράσεως, αλλά το που θα πάει δεν είναι ακόμη γνωστό. 

* Προς την έξοδο της ενεργού δράσεως και για εξωιπποδρομιακή χρήση οδηγούνται τόσο ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ, όσο και ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα