Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 16 Νοεμβρίου 2020

-Ραχι8-3-2020.jpg

Ο νικητής του Τροπαίου Ημέρας της Γυναίκας, Αμπου Ράχι με αναβάτη τον Κωστα Μαστοράκη, προπόνησης Χρήστου Σταύρου

Δέκατη ημέρα καραντίνας και στον ιππόδρομο τα πάντα κινούνται σε αργούς ρυθμούς.
Οι περισσότεροι ίπποι προπονούνται σε “μαλακούς” ρυθμούς και ο εύλογος προβληματισμός, σχεδόν όλων των προπονητών, είναι στο πότε θα πρέπει να ανεβάσουν την προπόνησή τους, άρα να τους βάλουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Πότε θα επανεκκινήσουν οι ιπποδρομίες.

Μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η καραντίνα θα “τραβήξει” περισσότερο κι από τις 30 Νοεμβρίου.

Αυτός ο προβληματισμός υπάρχει και εντονότερος μάλιστα, στις τάξεις των ιδιοκτητών που για δεύτερη φορά, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, θα πρέπει να φροντίσουν για την διατροφή και συντήρηση-προπόνηση των ίππων τους χωρίς κανένα έσοδο. Μόνο πληρώνοντας.

Όμως η αβεβαιότητα και η ρευστή κατάσταση που έχει προκαλέσει το lockdown είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα επηρεάσει και την ιδιοκτησία, άρα και τις ιπποδρομίες με αποδυνάμωση του ήδη οριακού έμψυχου δυναμικού τους.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα κάποιοι ίπποι έχουν αποχωρήσει, αυτό αναμένεται να ενταθεί μάλιστα το ερχόμενο διάστημα κι ας μην μας διαφεύγει ότι πάντα, κάθε χρόνο στη λήξη του, έχουμε αποχωρήσεις ίππων, κυρίως αυτών που είναι μεγάλης ηλικίας. 

* Ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ ήδη από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην Κω και κάνει παρέα σε ένα πρώην ιπποδρομιακό ίππο και με καλή καριέρα, μάλιστα, στο Μαρκόπουλο, τον ΘΑΜΥΡΑ. 

* Επίσης ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ που σε ενάμισι μήνα θα γίνει δέκα ετών βρίσκεται πλέον στο Μεσολόγγι και ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ ταξίδεψε για την Επανωμή. 

* Προς πώληση “βγήκαν”. όπως είδαμε φωτογραφίες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, ο ΧΑΜΛΥ ΛΑΝΤ, αλλά και ο ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ και ακούσαμε ότι προς πώληση είναι τόσο ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ, όσο και ο ΠΕΡΣΕΑΣ, αλλά και ο ΣΛΕΪΝ ΚΑΣΤΛ.

* Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα, εκτός περαιτέρω αγωνιστικής δράσης βγήκε η ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ που χτύπησε σοβαρά στην προπόνηση του Σαββάτου, που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα “χρησιμοποιηθεί στην ιπποπαραγωγή και σε ιππικό όμιλο θα οδηγηθεί η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ.

Συνεχίζεται…

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα