Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 18 Νοεμβρίου 2020

IMG_8761-e1504892499699.jpg

Αρκετά τα μηνύματά σας στο πότε πιστεύουμε ότι θα επανεκκινήσουν οι ελληνικές ιπποδρομίες. Με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρούμε αρκετά δύσκολο να έχουμε κούρσες στις 7 Δεκεμβρίου, δείχνει όμως πιο εφικτό η επανεκκίνηση να γίνει την επόμενη Δευτέρα, στις 14 δηλαδή. Επαναλαμβάνουμε, σύμφωνα με την δική μας άποψη και στο πως εξελίσσεται η πανδημία. 

Σημαντικό ρόλο βέβαια θα παίξει και τι απόφαση θα πάρει η κυβέρνηση σχετικά με το άνοιγμα των πρακτορείων, κάτι που είναι, όπως καταλαβαίνετε, το σημαντικότερο για να διεξαχθεί στοίχημα. 

* Πληροφορηθήκαμε ότι μετά την ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ που τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση, όπως σας είχε γράψει την περασμένη Δευτέρα, τραυματίστηκε και η ΛΟΚΑΛ ΧΙΣΤΟΡΥ, επίσης στην προπόνηση. Θα γίνει μια προσπάθεια αποκατάστασης, όμως το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν αμφότερες στην Κύπρο και στην ιπποπαραγωγή.

* Στην Κύπρο θα μεταφερθεί το επόμενο διάστημα ο ΣΙΡΙΟΥΣ ΤΖΌΚΙΝ, ενώ προς αποχώρηση της ενεργού δράσεως οδηγείται ο ΤΖΩΡΤΖΑΛΕ που κατά πάσα πιθανότητα θα πάει σε κτήμα στην Μυτιλήνη

* Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι VASILEIOU STABLES θα συρρικνωθούν κι άλλο το επόμενο διάστημα. Ήδη με τις παραπάνω αποχωρήσεις, αλλά και της ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ που βρήκε νέο “σπίτι” σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί, το δυναμικό του στάβλου τους έπεσε στο μισό και το επόμενο διάστημα θα απομακρύνουν έναν ή ίσως και δυο ακόμη ίππους.

* Αποχωρήσεις είχαμε και με ίππους που οι περισσότεροι δεν είχαν ενεργή δράση το τελευταίο διάστημα, αλλά ανήκαν στο δυναμικό του ιπποδρόμου. 
ΟΙ ίπποι ΤΟΝΤΡΑ, ΜΠΟΡΕΛΛΙ και ΤΣΕΪΝΣ ΟΦ ΛΑΒ είχαν απομακρυνθεί προσωρινά από το Μαρκόπουλο και χτες απομακρύνθηκαν οριστικά. Το ίδιο συνέβη και για την τετραετή και ευρισκόμενη στον ιππόδρομο, ΕΪΤΖΕΡΝ που έκλεισε την καριέρα της με μια νίκη. 

* Τέλος, ο ΠΕΡΣΕΑΣ πωλήθηκε και αύριο, Πέμπτη, θα ταξιδέψει για τους Λειψούς.

Συνεχίζεται…

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα