Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 22 Ιανουαρίου 2021

-Ψαραδάκης-28-09-2020-e1601379605127.jpg

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ ανήκουν στους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία και τα οποία είναι κλειστά από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη. Πάντως όπως όλα δείχνουν το “λουκέτο” θα λάβει τέλος και από την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα ανοίξουν και πάλι. Αναμένουμε βέβαια σήμερα και τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης, λαμβάνοντας σαφώς υπόψη τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων.

Ασφαλώς μαζί με την επαναλειτουργία των πρακτορείων αναμένεται να επανεκκινήσει και το στοίχημα στις αλλοδαπές ιπποδρομίες αρχικά και βέβαια ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα και για την επανεκκίνηση και των ελληνικών ιπποδρομιών. Αν όλα πάνε καλά, ελληνικές ιπποδρομίες αναμένουμε να έχουμε την πρώτη ημέρα του Φλεβάρη.

* Σήμερα στις 12:40, στην πρώτη κούρσα, στην Cagnes Sur Mer θα τρέξει σε κούρσα αξίωσης και στα 2.400 μέτρα, ο γνωστός μας ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ, προπόνησης, Χρήστου Θεοδωράκη. Αν και συμμετέχει σε ολιγομελή όμιλο θεωρούμε δύσκολο το έργο του και αναμένουμε να μην παίξει ουσιαστικό ρόλο στην κούρσα.

* Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε τρεις γνωστούς μας ίππους (ΓΚΑΝΜΕΤΑΛ ΤΖΑΚ, ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ, ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ) και την λιγότερη γνωστή μας ΖΕΝΙΑΛ, να τρέχουν και να τερματίζουν στις τελευταίες θέσεις στην πρώτη συμμετοχή τους στην Γαλλία. Πολλοί “έτρεξαν” να προδικάσουν ως δυσοίωνο το μέλλον τους. Ας μην βιαζόμαστε.
Ήταν λογικό, κατ’ εμάς βέβαια, να αποτύχουν μετά από δίμηνο και πλέον αναγκαστικό ρεπό, λόγω πανδημίας, στην Ελλάδα και προερχόμενοι από ταξίδι. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή τους ήταν κάτι σαν να έκαναν γκάλοπ πάνω στην κούρσα, αντί να το κάνουν στην προπόνηση και σε επόμενη συμμετοχή τους θα είναι σαφώς πολύ καλύτεροι.

* Απ’ όλους τους προαναφερόμενους περισσότερο μας άρεσε η φοράδα, η ΖΕΝΙΑΛ (GENIALE)  που δεν ξεκίνησε καλά στα 1600 μέτρα, όμως η όλη της εμφάνιση μας έδωσε την εντύπωση ότι σε επόμενη συμμετοχή της μπορεί να είναι… μέσα στα λεφτά. Προσοχή λοιπόν γιατί ίσως να είναι και στο ελληνικό στοίχημα μόλις ξανατρέξει.

* Οι πέντε παραπάνω ίπποι είναι και οι μοναδικοί που θα τρέξουν στην προπόνηση του Χρήστου Θεοδωράκη. Οι άλλοι έξι (ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΥ, ΑΠΛΗΚΤΟΝ, ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ, ΜΑΡΣ, ΜΟΥΤΡΑΚΙ, ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ) που έφυγαν από την Ελλάδα και ανήκαν στην ίδια προπόνηση, ανατέθηκαν στην προπόνηση της Gina Rarick. Προπονήτρια που εδώ και κάποιο διάστημα συνεργάζεται με τον έλληνα προπονητή και ο οποίος της είχε αναθέσει και την προπόνηση των γνωστών μας από τις συμμετοχές τους στην Ελλάδα, ΕΣΠΟΥΑΡ ΠΑΡΦΕ, που παραμένει ενεργός, αλλά και του αποχωρίσαντος, ΣΑΜΤΕΪΣΤ.

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα