Αλήθειες… φήμες… πληροφορίες… 27 Νοεμβρίου 2020

-αλογα.png

* Όπως πληροφορηθήκαμε μέσα στον Οκτώβριο έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, ο Στέφανος Ευαγγελιστής μέλος της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος και ο οποίος διατέλεσε, επί σειρά ετών, μέλος των Επιτροπών Ελέγχου των ελληνικών ιπποδρομιών. Ένας άνθρωπος που διακρίθηκε για την ευγένειά του, αλλά κυρίως για το ακέραιο του χαρακτήρα του. 

* Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στις αρχές του νέου χρόνου, ο προπονητής, Άδωνις Κρητικός, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Πολωνία. Θα πάρει μαζί του κάποιους αξιόλογους ίππους, οκτώ με δέκα, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Μάλιστα ο παραπάνω προπονητής πριν την Πολωνία “ψάχτηκε” και με την Τσεχία

* Ίσως, όμως, να δούμε στο εξωτερικό και έτερο προπονητή, εκτός του προαναφερομένου. Οι πληροφορίες μας “μιλάνε” για τον Χάρη Χαραλάμπους που σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει την προπονητική στα ιπποδρόμια της Γαλλίας

* Παράταση διαβούλευσης δυο εβδομάδων  πήρε το σχέδιο του νέου κώδικα ιπποδρομιών  σύμφωνα με ανακοίνωση της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος.

Τίθεται υπόψη των φορέων και των μελών της ιπποδρομιακής κοινότητας η παράταση του χρόνου της διαβούλευσης του σχεδίου του νέου Κώδικα Ιπποδρομιών, κατά δεκαπέντε (15) ημέρες.
Αντί του αρχικώς ορισθέντος χρόνου (30-11-2020), η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί  την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14.00.
Οι απόψεις/παρατηρήσεις των φορέων και των μελών της ιπποδρομιακής κοινότητας εξακολουθούν να υποβάλλονται στο email: v.dimitroulis@jockeyclub.gr.

* Έβδομος τερμάτισε ο ΡΕΒΑΜΠ την περασμένη Τετάρτη στην Deauville και στα 1900 μέτρα. Έτρεξε σε πολύ δύσκολο και πολυπληθή όμιλο, σε κούρσα δεύτερης κλάσης και η εμφάνισή του ήταν αρκετά καλή. Ανήκε στα αουτσάιντερ, άνοιξε με 40,00 απόδοση και έκλεισε στα 22,00. 

* Ο προπονητής Χρήστος Θεοδωράκης μας ενημέρωσε ότι οι ίπποι ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ και ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ δεν πωλούνται για εξωϊπποδρομιακή χρήση, όπως σας είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα και που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας  είχαν “μπει” και τιμές στους παραπάνω ίππους. Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε όταν μας το αναφέρει ο καθ’ ύλην αρμόδιος.

* Οι ίπποι ΤΖΩΡΤΖΑΛΕ και ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ αποχώρησαν και επίσημα της ενεργού δράσεως και ήδη βρίσκονται στην Μυτιλήνη. Για τον πρώτο σας το είχαμε αναφέρει προ δεκαημέρου.

* Τέλος, το επόμενο διάστημα αναμένεται ότι αρκετά πουλάρια θα συνεχίσουν την βασική τους προετοιμασία στο Μαρκόπουλο. Καλό το νέο γιατί θα τονωθεί το έμψυχο δυναμικό στο Μαρκόπουλο. 

Συνεχίζεται…

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα