Ανακοίνωση του Χρήστου Θεοδωράκη σχετικά με την εύρεση Sotalol στον Ανσιεντ Σίτι

1Q0I3389-e1539433666179.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
Θέμα: Ανεύρεση φαρμακευτικής ουσίας Sotalol στον ίππο Ancient city

Όπως ενημερώθηκα προ ολίγου, ο ίππος προπόνησης και ιδιοκτησίας μου Ancient city που διακρίθηκε στις 20/7/2020, ευρέθη με τη φαρμακευτική ουσία Sotalol.
Το Sotalol βρίσκεται σε όλους τους χώρους στους οποίους κινούμαι καθημερινά καθώς αποτελεί την εγκεκριμένη φαρμακευτική μου αγωγή -3 φορές την ημέρα- συστημένη από τον καρδιολόγο μου Δημήτρη Τσιαχρή για την αντιμετώπιση των αρρυθμιών και της κολπικής μαρμαρυγής.

Ωστόσο, στον Ancient City όπως και σε κανένα άλογο προπόνησής μου ουδέποτε έχει χορηγηθεί αντιρρυθμική φαρμακευτική αγωγή και για κανένα άλογο δεν έχει υπάρξει κτηνιατρική σύσταση για σχετική θεραπεία αφού δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ συμπτώματα αρρυθμίας στην καρδιά αλόγων που να χρήζουν θεραπείας για αρρυθμίες.
Και μάλιστα, όπως με ενημέρωσε ο προσωπικός θεράπων ιατρός μου, η σοταλόλη δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να βοηθήσει σε καλύτερη επίδοση ενός αλόγου.

Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος και παρακολούθηση του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διαθέτουμε στο στάβλο μας 24/7 προκειμένου να διερευνήσουμε τι έχει συμβεί. Ελπίζω και εύχομαι η επιμόλυνση του Ancient city να είναι ακουσία, σχετιζόμενη με την δική μου φαρμακευτική αγωγή– και όχι με δολιοφθορά ως αποτέλεσμα της επίμονης και εμμονικής προσπάθειας αμαύρωσης του ονόματός μου και της μακροχρόνιας πορείας μου.

Σε κάθε περίπτωση, δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου και θα προβώ σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες αφού την αποκλειστική ευθύνη για όσα λαμβάνουν χώρα στον στάβλο μου φέρω εγώ ο ίδιος.
Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει την αξιοπρέπειά μου, την επιτυχημένη καριέρα μου, τους αφοσιωμένους συνεργάτες μου και κυρίως τη σχέση εμπιστοσύνης και τιμής με τους ιδιοκτήτες μου και το φίλιππο κοινό.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Θεοδωράκης

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα