Ανάλυση των φαβορί στο Prix de l’ Arc de Triomphe και οι πιθανότητες νίκης τους

Κοινοποίηση:

Το φετινό Arc de Triomphe, το 100ο στην ιστορία του θεσμού, δείχνει ότι θα είναι ένα από τα πλέον συναρπαστικά αφού, όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί δυνατοί ίπποι που όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν να επιδείξουν επιτυχίες σε μεγάλες, Group 1, αναμετρήσεις.  

Ο Adayar είναι ένας απ’ αυτούς και μάλιστα παρουσιάζεται ως φαβορί για να κατακτήσει το Arc και επιβεβαιώθηκε ότι ο William Buick θα ιππεύσει τον νικητή του Derby , αλλά και του King George στο Longchamp.

Ο τριετής συγκεντρώνει περίπου το 3,50  απόδοση για να κυριαρχήσει την ερχόμενη Κυριακή, ενώ ο ομόσταυλός του, ο  Hurricane Lane είναι περίπου στο 7,00 απόδοση  μετά την κατάκτηση του St Leger στο Doncaster. Μάλιστα ο James Doyle που θα τον ιππεύσει έχει βάλει ως στόχο να γράψουν ιστορία κάνοντας το νταμπλ σε St Leger και Arc την ίδια σεζόν.

Η Snowfall υπέστη ήττα-σοκ στο Prix Vermeille, πριν λίγες μέρες κι αυτό συνετέλεσε ώστε να υποχωρήσει στα στοιχήματα και από πρώτο φαβορί να πληρώνει πλέον περίπου στο 6,00. με τhν Teona, που την νίκησε στο Prix Vermeille να πληρώνει πλέον για τη νίκη της, 17,00. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Snowfall, της φοράδας του  Aidan O’Brien, για φέτος, σε Group 1 κούρσα και στα 2400 μέτρα, όπου θα διεξαχθεί το Arc και αντικαταστάθηκε στην κορυφή των στοιχημάτων από την Adayar και την Tarnawa που πλέον αποδίδουν το ίδιο, δηλαδή 3,50.

Η φοράδα της Dermot Weld μπορεί να τερμάτισε δεύτερη σε roup 1 κούρσα, πριν από μερικές εβδομάδες, όμως στην δεύτερη που κατέλαβε  Irish Champion Stakes πίσω από τον St Mark’s Basilica έδειξε κορυφαία φόρμα σημειώνοντας επίδοση που είναι από τις κορυφαίες την φετινή σεζόν για τριετείς, στα 2000 μέτρα. 

ΙΠΠΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ
Tarnawa 29%
Adayar 29%
Snowfall 17%
Hurricane Lane 14%
Chrono Genesis 9%
Teona 6%
Deep Bond 5%
Love 5%

* Με βάση τις πιθανότητες των ίππων να κερδίσουν όπως προκύπτουν από τις αποδόσεις των εταιριών στοιχημάτων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα