Αξίζει η Λόβαμπλ Έλεν, πανέτοιμος ο Ποέτικ Γκεστ, τον πρώτο λόγο ο Τσάμπιον Χάρμπουρ και συστήματα Σκορ 6 & Σκορ 4 για όλα τα γούστα

IMG_8718-e1504284310744.jpg

Χωρίς την μεγάλη κούρσα το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών που όμως δεν στερείται ενδιαφέροντος, κυρίως στο στοιχηματικό του κομμάτι. Δείτε παρακάτω τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας, αλλά και τα συστήματα για ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 4.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1 2-4-5 / 1-4 / 2-4-5 / 2 / 1-4-8 / 2-3
ΣΤΗΛΕΣ: 144
ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

43 Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1800 μέτρα, όπου σαφώς τον πρώτο λόγο έχει ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(1) που έρχεται από νίκη σε αντίστοιχη κούρσα, αλλά σε μικρότερη απόσταση, που δεν είναι ο ίππος του παρελθόντος, προς το παρόν τουλάχιστον, αλλά που δεν πάυει να αντιπροσωπεύει την κλάση. Ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(5) θα ευνοηθεί τόσο από την απόσταση, όσο και από τα χαμηλά του βάρη και ο ΕΝΣΑΪΝ(4) και θετικός είναι στις μεγάλες αποστάσεις και προέρχεται από πρωταγωνιστική εμφάνιση στο κύπελλο 2019, όπου είχε τερματίσει δεύτερος. Ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) μετά την κούρσα στο κύπελλο 2019 που ήταν πέμπτος συνέχισε την προετοιμασία του και σήμερα αναμένεται πιο έτοιμος και τέλος ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) στις τελευταίες του συμμετοχές απλά συμπλήρωσε τις κούρσες, όμως σήμερα και σε προσφιλή απόσταση μπορεί να τον δούμε διαφοροποιημένο προς το καλύτερο. Σημάδια βελτίωσης μάλιστα έδειξε και στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(1) – ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(5) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2)

44 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, η ΑΛΛΕΪΦΑ(4) έτρεξε καλά στο ντεμπούτο της, τερμάτισε τέταρτη δείχνοντας ότι της έλλειπε η κούρσα από την προετοιμασία της και σήμερα με την αυξημένη εμπειρία και την πιθανολογούμενη εξέλιξη προβάλει ένα από τα δυο μεγάλα φαβορί της κούρσας. Η ΕΞΤΡΙΜΛΥ(1) είναι η σταθερή αξία σε ομίλους όπως ο σημερινός, πρωταγωνιστεί συνεχώς, προέρχεται από τρεις σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση, με τελευταία την κούρσα που άφησε καθαρά πίσω την προαναφερόμενη Αλλέιφα και πιστεύουμε ότι θα παλέψει πολύ με την προαναφερόμενη για τη νίκη. Τρίτη, από πλευρά πιθανοτήτων, σε αυτή την κούρσα είναι η πρωτοεμφανιζόμενη, ΜΟΓΓΥ(3) που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της, που δείχνει να τα ξεπερνάει το τελευταίο διάστημα, που διαθέτει ποιότητα, αλλά και που έχει σε βάρος της την εικοσάμηνη και πλέον αγωνιστική αποχή της. Είναι μια φοράδα που έχει τρέξει μόλις τρεις φορές στην Αγγλία, στις δυο από τις οποίες διακρίθηκε και που αν δεν επηρεαστεί από το μεγάλο ρεπό της μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε όμιλο που δεν είναι σπουδαίος. Από τις υπόλοιπες η ΟΥΑΝ ΜΟΡ ΝΤΕΪ(5) μπορεί να βελτιωθεί, αλλά δεν την έχουμε ικανή για το δίδυμο, παρά μόνον για τα πολύπλοκα παιχνίδια, η ΚΡΟΣ ΑΠ(2) επανέρχεται σε νέα ιδιοκτησία και δεν έδειξε τίποτα εξαιρετικό στις προπονήσεις και η ΑΡΥΕ(7) ιππεύεται μεν από τον Δημητσάνη, έχει πάει καλά στις προπονήσεις, αλλά είναι φοράδα που πάνω στην κούρσα δεν μπορεί να βγάλει τον καλό εαυτό που δείχνει στις προπονήσεις. Αν θα το κάνει σήμερα. Δύσκολο το βλέπουμε και παρά τον μέτριο όμιλο. Ο ίππος ΧΑΙΡΕΣΤΡΑΤΗ(6) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΛΛΕΪΦΑ(4) – ΕΞΤΡΙΜΛΥ(1) – ΜΟΓΓΥ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-4-5 / 1-2-3-5 / 1-3-4-8 / 2-3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

45 Στην τρίτη(κωδ.03) αναμέτρηση και στα 1100 μέτρα, η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(5) διατηρείται σε πολύ υψηλή φόρμα, εδώ και καιρό, προέρχεται από πρωταγωνιστική εμφάνιση στο κύπελλο Καρυάτιδων, όπου τερμάτισε δεύτερη και που σύμμαχός της, στην σημερινή αναμέτρηση θα είναι τα χαμηλά της βάρη έναντι των βασικότερων αντιπάλων της. Η ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(4) επανέρχεται από σημαντική αποχή, στο στάδιο της προετοιμασίας της έδειξε ότι έχει ξεπεράσει μέρος από τα πολλά, παθολογικής φύσεως, προβλήματα που παρουσίαζε το προηγούμενο διάστημα και φυσικά έχει την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει. Ανταγωνιστική μπορεί να φανεί τόσο η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) που έχει την ποιότητα να αντιπαρέλθει την αποχή της, αλλά και τα υψηλά της βάρη, όσο και η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(1) που δεν έτρεξε άσχημα στο Καρυάτιδων που τερμάτισε τέταρτη και η οποία θα έχει στα μείον τα υψηλά της βάρη. Η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(3) κοντράρει πολύ δυνατές αντιπάλους και σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο, η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(6) μετά από δυο συμμετοχές σε πολύ ανώτερους ομίλους, τρέχει σε όμιλο που επίσης αρκετές φοράδες υπεςρέχουν. Δεν έχει τύχη για τη νίκη, αλλά δεν την αποκλείουμε από Τρικάστ ή Τετραπλό. Τέλος, η ΜΙΣ ΕΥΗ(7) είναι καταφανώς κατώτερη στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(5) – ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(4) – ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) – ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(1)

46 Περνάμε στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, όπου ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(2) πρωταγωνίστησε, στην δεύτερη από ρεπό συμμετοχή του, τερματίζοντας δεύτερος, σε λίγο μικρότερη απόσταση και σήμερα και σε πιο ιδανική απόσταση αναμένεται πανέτοιμος στο να επιστρέψει στις νίκες. Ο γρήγορος ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) μπορεί να δώσει τον ρυθμό στην κούρσα και να πρωταγωνιστήσει όντας πολύ «σκληρός» ίππος και έπεται ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(3) που προέρχεται από δύο σερί νίκες και μάλιστα η πιο πρόσφατη επετεύχθη στην σημερινή απόσταση και που επιπρόσθετα “πάει” στο χέρι του Ροδόλφου Καλογρίδη και με τον οποίο σημείωσε τις κολλητές επιτυχίες. ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) ήταν ελαφρά βελτιωμένος στην δεύτερη από ρεπό συμμετοχή του και χωρίς να ενθουσιάσει στις νεώτερες πρόβες του πιστεύουμε ότι θα τον δούμε σήμερα πιο προοδευμένο. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) σε καμία από τις τρεις πρόσφατες συμμετοχές του δεν μας έδειξε την καλή φόρμα που διατηρείται και που μπορεί να μας την δείξει με καλή εκκίνηση και συνετή διαδρομή ημ,ιαναμονής. Τέλος ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(4) επανέρχεται από πολύμηνη αποχή, δενμας έχει ενθουσιάσει στις προπονήσεις και διατηρούμε επιφυλάξεις γι’ αυτή την συμμετοχή του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(2) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(3) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5)

47 Στην πέμπτη(κωδ.05) και πολυπληθέστερη διαδρομή του προγράμματος, στα 1200 μέτρα, ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(4) αποτελεί καλή περίπτωση. Σχεδόν δεν έτρεξε, προ μηνός, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση όπου αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού. Στη νεώτερη προετοιμασία του πήγε δυνατά και φυσικά έχει και την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει. Αν μάλιστα καταφέρει να πάει και στο κεφάλι, τότε μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) τρέχει σε απόσταση που μάλλον ταιριάζει καλύτερα στις ιδιότητές του και είτε οδηγήσει, είτε με διαδρομή ημιαναμονής θεωρούμε ότι θα είναι ανάμεσα στους βασικότερους διεκδικητές της νίκης. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) στην τελευταία του συμμετοχή διακρίθηκε(2ος) σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση, δείχνει αργή, αλλά σταθερή άνοδο φόρμας και μπορεί καιο σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Ερωτηματικό ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(8) που έχει γυμναστεί καλά, αλλά ίσως να του λείπει η κούρσα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του. Θα του δώσουμε μειωμένες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά δεν θα τον αποκλείσουμε και εντελώς γιατί τρέχει σε όμιλο που δεν είναι σπουδαίος. Ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(3) είναι σε φόρμα, το έχει δείξει και στις δυο πρόσφατες συμμετοχές του, όμως θεωρούμε ότι η μικρή απόσταση δεν του ταιριάζει, ως αναφορά την υπόθεση νίκη. Σαφώς για τα πολύπλοκα παιχνίδια θα πρέπει να λογιστεί σοβαρά και με προϋποθέσεις και για το δίδυμο. Ο ΠΑΜΠΛΟ(7) πήρε το μέδεν του στα 1300 μέτρα, διακρίθηκε(4ος) στα 1575 μέτρα, είναι σε φόρμα και δεν πρέπει να αποκλειστεί από τα πολύπλοκα παιχνίδια. ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜ(5) επανήλθε πρόσφατα στις κούρσες τρέχοντας μέτρια σε μικρότερη απόσταση και θεωρούμε ότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) που κι αυτός επανήλθε πρόσφατα και στην ίδια κούρσα με τον προηγούμενο, κι αυτός έδειξε επηρεασμένος από την αποχή του και για τον οποίον επίσης θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας. Ο ίππος ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(9) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 
ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) – ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(4) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) – ΔΕ ΦΟΣΙΛ(8)

48 Κλείνουμε με την έκτη(κωδ.06) αναμέτρηση, στα 1575 μέτρα, όπου ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(2) είναι σε φόρμα, διακρίθηκε έντονα στην επάνοδό του από αποχή, τερματίζοντας πίσω από τον Φάουστο στα 1400 μέτρα και στην νεώτερη προετοιμασία του μας έδωσε την εντύπωση ότι θα τον δούμε ακόμη πιο δυνατό και σε απόσταση που έχει επικρατήσει πριν από περίπου έντεκα μήνες. Ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(3) έρχεται από εύκολη νίκη, προ εβδομάδος, στην ίδια απόσταση κι αν δεν τον «πειράξει» η κολλητή συμμετοχή μπορεί να τρέξει και πάλι πρωταγωνιστικά. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ(4) έρχεται, επίσης, από νίκη στην απόσταση και δείχνει να διατηρείται σε άριστη κατάσταση και ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(7) ήταν ενθαρρυντικός στις προπονήσεις και σε μια συμμετοχή του στο παρελθόν και στην σημερινή απόσταση είχε δείξει ότι δεν είναι παντελώς αμενητέος. Ο ΟΡΚ(5) τρέχει σε απόσταση που του αρέσει και θα στηρίξει την όποια διάκρισή του σε αυτό, ο ΣΠΙΝ ΤΟΠ(6) μετά από δύο καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και σε μικρότερες αποστάσεις, δοκιμάζεται για πρώτη φορά στα 1575 μέτρα όπου δεν έχει τρέξει ποτέ και αυτό αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό κι τέλος ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(1) ήταν απογοητευτικός στην κούρσα που “τράβηξε” κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά δεν έχει δείξει και κάτι στις προπονήσεις που παραπέμπει σε άνοδο φόρμας. Το μόνο συν που έχει κόντρα σε κάποιους αντιπάλους είναι η καταλληλότητά του σε μεγάλες αποστάσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(2) – ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(3) – ΑΓΓΕΛΟΣ(4) – ΟΡΚ(5)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα