Αξίζουν Λόβαμπλ Ελεν, Μπόμπσελ Μπέυ και Γκρίζλυ Μπεαρ και δυνατό σύστημα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

1Q0I3550-e1540768692636.jpg

Τελευταία συγκέντρωση πριν τις μίνι διακοπές με οκτώ δυνατές αναμετρήσεις, αιχμή το το κύπελλο Ακροπόλεως και τεράστιο ενδιαφέρον στο ΣΚΟΡ 6 που έρχεται από Τζακ Ποτ και αναμένουμε να συγκεντρώσει τζίρο που ίσως να ξεπεράσει και τα 60.000 ευρώ. Δείτε παρακάτω τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας, αλλά και συστήματα για το ΣΚΟΡ 6 και τα δυο ΣΚΟΡ 4.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-5-6 / 2-4-5-7 / 4-5 / 3-4-5-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 160 στήλες

ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

89  Στην πρώτη(κωδ.01) αναμέτρηση και στα 1200 μέτρα, οι σπρίντερ είναι πολλές και ο ρυθμός που θα δώσουν θα κρίνει και το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό. Η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(2) αν καταφέρει να οδηγήσει σχετικά εύκολα, τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(6) πρωταγωνίστησε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της και σε παραπλήσιο όμιλο και σήμερα μπορεί να το κάνει εκ νέου και με καλές πιθανότητες για τη νίκη. Αν επιταχυνθεί ο ρυθμός, σίγουρα θα είναι στην άφιξη η φορμαρισμένη ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5) και δεν αγνοείται και η πρόσφατη νικήτρια, ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(3) που δεν έχει πρόβλημα ρυθμού και διαδρομής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(2) – ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(6) – ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5)

90 Στην δεύτερη(κωδ.02) αναμέτρηση και στα 1200 μέτρα,  η ΣΤΑΡΡΥ(7) έχει τερματίσει δεύτερη στις δυο πιο πρόσφατες συμμετοχές της, είναι σε φόρμα και θεωρούμε ότι μπορεί να το δείξει και σήμερα και παρά το γεγονός ότι «τραβάει» τέταρτη διαδοχική κούρσα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Σε άνοδο και μάλλον μικρή εξέλιξη δείχνει ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥ(2) που δεν χρεριάζεται και μεγάλη πρόοδο για να πρωταγωνιστήσει στον σημερινό όμιλο. Σταθερός μεν, αλλά και στάσιμος ο ΧΟΝΕΫ ΦΡΕΝΤ(5) που πάντως τρέχει σε μέτριο όμιλο και είναι ικανός ακόμη και για την υψηλότερη διάκριση. Δώστε μια προσοχή στον πρωτοεμφανιζόμενο ΤΖΩΡΤΖΑΛΕ(4) που διαθέτει καλή γενεαλογία, άργησε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, λόγω προβλημάτων, αλλά στο στάδιο της προετοιμασίας του και για τις ανάγκες του ομίλου ήταν ενθαρρυντικός. Σαφώς η τύχη του θα αυξηθεί αν καταφέρει να οδηγήσει, κάτι σημαντικό για ίππους που πραγματοποιούν ντεμπούτο. Αναμένουμε καλύτερη την ΛΟΒΙΝΑ(6) που πάντως στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της έδειξε μικρή πρόοδο. Στάσιμος ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ(3) που σίγουρα θα τρέξει πολυ δυνατά όποτε καταφέρει να οδηγήσει και τέλος ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ(1) ήταν μέτριος στο ντεμπούτο του, έδειξε απειρία, αλλά και σχετικά ανέτοιμος και σήμερα τον αναμένουμε καλύτερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΑΡΡΥ(7) – ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥ(2) – ΧΟΝΕΫ ΦΡΕΝΤ(5) – ΤΖΩΡΤΖΑΛΕ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-5 / 3-6-7 / 3-5 / 2-3-4-5 / 1-3 / 1-5-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 384 στήλες
ΚΟΣΤΟΣ: 192 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

91 Συνέχεια με την τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία , στα 1300 μέτρα, όπου μετά την διαγραφή της Γουίντερ Ρόουζ ξεκάθαρο φαβορί είναι η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(4) που πρωταγωνίστησε στην τελευταία της συμμετοχή, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τη νικήτρια, Πρίνσες Μομόκα και που σήμερα θα έχει την ευκαιρία και πάλι να οδηγήσει, ίσως και σε τέμπο της απολύτου αρεσκείας της. Κυριώτερη και ίσως μοναδική της αντίπαλος προβάλλει η ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ(5) που στην ίδια κούρσα με την προαναφερόμενη τερμάτισε τρίτη και με ατυχίες στην εκκίνηση και που σήμερα χωρίς αυτές τις ατυχίες και στηνν λίγο μεγαλύτερη απόσταση ίσως να μπορέσει να διεκδικήσει και τη νίκη. Από τις υπόλοιπες καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη .

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(4) – ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ(5)

92 Στην τέταρτη(κωδ.04) αναμέτρηση και στα 1300 μέτρα, ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ(3) πρόσφατα «έφαγε» την κούρσα του, επιστρέφοντας από πολύ μεγάλη αποχή και σήμερα αναμένεται πιο έτοιμος και ικανός να πρωταγωνιστήσει. Σαφώς θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση αν καταφέρει να οδηγήσει, κάτι πο εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά πιθανό.  Ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6) νίκησε αμέσως με την επιστροφή του από μεγάλη αποχή, απέτυχε πλήρως στην επόμενη συμμετοχή του , ίσως επηρεασμένος από την σύντομη επανεγγραφή του, ξεκουράστηκε επαρκώς και επιστρέφει καλα προπονημένος. Είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει είτε με επκεφαλής διαδρομή, είτε με ημιαναμονή. Από νίκη σε σχετικά κατώτερο όμιλο, έρχεται ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(7) που δείχνει σε πλήρη φόρμα και είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει εκ νέου και με τον πολύ καλό αναβάτη που εξασφάλισε. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ(2) είναι ο πιο σταθερός ίππος στον όμιλο και θεωρούμε ότι και σήμερα δεν θα λείπει στις πρώτες θέσεις, αν και ο ρυθμός μάλλον δεν θα τον ευνοήσει αφού θα προτιμούσε οι σπρίντερ να προσδώσουν γρήγορο τέμπο. Σταθεροποιημένος σε υψηλά επίπεδα φόρμας ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(5) που και σήμερα και με κάθε μοεφή κούρσας μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις. Ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ(4) αν καταφέρει να οδηγήσει, τότε μπορεί να διακριθεί. Αν δεν τα καταφέρει, τα πράγματα θα δυσκολέψουν όπως έγινε στις δυο φετινές συμμετοχές του που παρά την καλή του φόρμα δεν μπόρεσε να διακριθεί με ημιαναμονή. Τέλος, ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(1) για να έχει ελπίδες διάκρισης θα πρέπει να ανοίξει πολύ ο ρυθμός από τους σπρίντερ, κάτι που εκ πρώτης όψης δεν φαίνεται εύκολο να γίνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ(3) – ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(7) – ΑΓΓΕΛΟΣ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-4-5 / 2-3-4-5 / 1-3 / 1-3-5-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 160 στήλες
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

93 Στην πέμπτη(κωδ.05) κούρσα και στα 1575 μέτρα, ο ρυθμός θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Αν ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(3) δεν πιεστεί στην πρωτοπορία από τον Ατρέιγιου(1), τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να φτάσει και στην ρεπετισιόν. Εδώ και καιρό διατηρείται σε κορυφαία φόρμα. Αν όμως ανοίξει ο ρυθμός τότε είναι βέβαιο ότι ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(5) με τα πολύ χαμηλά του βάρη θα είναι ο πρώτος που θα επωφεληθεί, χωρίς να αποκλείονται και οι υπόλοιποι. Τόσο ο συνεχώς ανερχόμενος, ΑΛΑΝΑΡΙ(4) που ετοιμάζεται για τις μεγάλες κούρσες των τριετών και δείχνει πλήρη καταλληλότητα σεμεγάλες αποστάσεις, όσο και η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(2) που μπορεί να μην είναι στην εκλρηκτική κατάσταση, προ δυο μηνών, αλλά παραμένει σε καλή κατάσταση. Τέλος, ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Δεν είναι στην φόρμα του παρελθόντος, φέρει πολύ υψηλά βάρη, αν κοντράρει στην πρωτοπορία σίγουρα θα ζημιώσει και θα ζημιωθεί. Αν δεν κοντράρει και πάει σε κούρσα ημιαναμονής δεν μπορεί να γίνει ασφαλή εκτίμηση γιατί δεν τον έχουμε δει να διακρίνεται με τέτοια μορφής κούρσα, στο παρελθόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(3) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(5)

94 Στην έκτη(κωδ.06) αναμέτρηση και στα 1200 μέτρα πολλοί είναι οι υποψήφιοι για τη νίκη. Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) αν επαναλάβει την προ εβδομάδος πρωταγωνιστική εμφάνιση σε λίγο μικρότερη απόσταση, όπου τερμάτισε δεύτερος, μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην κούρσα. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) ξεκουράστηκε μικρό διάστημα, είναι «σκληρός» ίππος κι αν καταφέρει και πάει στο κεφάλι, μπορεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(4) «φρεσκαρίστηκε» και επιστρέφει σε απόσταση που τρέχει πολύ καλά και ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(3) σίγουρα δεν είναι ο δυνατός ίππος του παρελθόντος, όμως ο σημερινός όμιλος είναι στα μέτρα του και μπορεί να διακριθεί έντονα. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) εδώ και αρκετό διάστημα δεν είναι στην φόρμα του παρελθόντος και ντεζαβατάζ γι’ αυτόν το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης που έχει και το οποίο όπως έχει δείξει από το παρελθόν δεν τον βοηθάει στο αρχικό κομμάτι και στις μικρές αποστάσεις, όπως η σημερινή. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(7) είναι σε καλή φόρμα και παρά το γεγονός ότι τρέχει σε δύσκολο όμιλο, μπορεί να βρει κια θέση στο Τετραπλό. Ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(9) φέρει πολύ χαμηλά βάρη, έχει πάει καλά στις προπονήσεις, όμως θα πρέπει να βρει τρόπο ο αναβάτης του να διαχειριστεί την ταχύτητά του, κάτι που δείχνει εκ πρώτης όψεως δύσκολο, άρα δύσκολο και να διακριθεί και με τους άλλους σπρίντερ μέσα στην κούρσα που δεν θα τον αφήσουν να κάνει την κούρσα του και στον ρυθμό που θέλει. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(8) είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο όμιλος δεν είναι εύκολος, ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(1) επιστρέφει από τεράστιο ρεπό και συνυπολογίστε στα υψηλά του βάρη και την όχι και εντατική εκγύμνασή του. Τέλος, ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(10) είναι σε φόρμα, όμως η απόσταση δεν τον ευνοεί και το καλύτερο που τον περιμένουμε είναι μια θέση στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(4) – ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(3)

95 Η έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία, στα 1575 μέτρα, το κύπελλο Ακροπόλεως αποτελεί τη αιχμή του προγράμματος. Ο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ(3) αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, κάτι που δείχνει αρκετά πιθανό, μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και με το μεγάλο του βήμα να φτάσει έως και τη νίκη. Σε μεγάλη φόρμα διατηρείται ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(1) που επίσης μπορεί να φτάσει στη νίκη, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε και την διαφορά βαρών που έχει με τον προαναφερόμενο. Από τους υπόλοιπους ο ΝΕΪΣΑΝ(4) αν δεν μείνει πίσω στην αρχή, μπορεί να τους απειλήσει μς το δυνατό του φίνις. Ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(2) είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τα υψηλά του βάρη και ο «μαλακός» ρυθμός που θεωρούμε ότι θα επιβάλλει στο αρχικό κομμάτι της κούρσας ο Μπόμπσελ Μπέυ, δεν θεωρούμε ότι θα τον ευνοήσει και τέλος ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(5) μπορεί να προέρχεται από σερί νικών, όμως πρώτη φορά αντιμετωπίζει τέτοιον όμιλο και θεωρούμε ότι… δίνει εξετάσεις. Δεν είναι αμελητέος και εξασφάλισε και πολύ καλο αναβάτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ(3) – ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(1)

96 Τέλος, στην όγδοη(κωδ.08) αναμέτρηση και στα 1300 μέτρα, ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(5) αν καταφέρει να οδηγήσει με το εσωτερικό σταρτ που έχει, σίγουρα θα βάλει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους του και βέβαια έχει και την ποιότητα για να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) ξεκουράστηκε για μικρό διάστημα, μετά από συνεχόμενες και δυνατές κούρσες, δείχνει σε καλή φόρμα και μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει και να “ψάξει” την διαφεύγουσα νίκη του. Ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(3) στην τελευταία του συμμετοχή δεν έπιασε υψηλή απόδοση δυσφορώντας στο μεγαλύτερο διάστημα της κούρσας και μεγαλύτερη προσοχή θέλει ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(7) που έχει «τραβήξει» δυο δυνατές κούρσες και μάλιστα στην τελευταία έδειξε ότι δεν έχει εξαντλήσεις τις δυνατότητές του. Ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(4) τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην σχετικά πρόσφατη επανεμφανισή του, σε λίγο μικρότερη απόσταση και μπροστά από αρκετούς σημερινούς αντιπάλους του. Δείχνει σε καλή κατάσταση και θέλει κι αυτός προσοχή. Σε σταθερή φόρμα διατηρείται ο ΠΑΜΠΛΟ(9) που εδώ και πολύ καιρό τρέχει σταθερά και διακρίνεται στις πρώτες θέσεις και σε κάθε απόσταση. Μπορεί να το κάνει και σήμερα. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(8) προσπαθεί να πάρει τη νίκη, εδώ και καιρό, αλλά δεν τα καταφέρνει παρά την καλή του φόρμα και σήμερα… αλλάζει χέρι και από τον Εντιόν που τον ίππευε αποκλειστικά, ανατίθεται στον Καποδίστρια. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την απόδοσή αυτού του “ροκ” ίππου, αλλά δεν μπορούμε και να τον αποκλείσουμε κυρίως από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(6) έχει τρέξει πολύ μέτρια στις τρεις φετινές εμφανίσεις του και δεν διαπιστώνουμε και καμία βελτίωση στις προπονήσεις. Ο ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(2) πρόσφατα επανήλθε από μεγάλο ρεπό, δεν έτρεξε άσχημα, όμως οι πολλές παθήσεις του και η σύντομη επανεγγραφή του μας προβληματίζουν. Τέλος ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(10) επανέρχεται από πολύμηνη αποχή σε νέα προπόνηση και ιδιοκτησία και ιππεύεται από αναβάτη που πρώτη φορά ιππεύει στην Ελλάδα. Διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(5) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) – ΡΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(3) – ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(7)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα