Craon, 25/09/16: για τη ρεπετισιόν ο Off By Heart

Κοινοποίηση:
2015-courses-de-craon_j_traineau_01216
ΟFF BY HEART: για τη νίκη , όπως και πέρυσι (025)

 

Σου πα που προχθές κέρδισα μια επιταγή 6€ στο σούπερ μάρκετ? Λοιπόν, μη στα πολυλογώ, μου γινε κόλλημα τώρα και πάω κάθε πρωΐ σούπερ μάρκετ (με εξαίρεση τα Σάββατα, ούτε τρελλός δεν πάει Σάββατο σε σούπερ μαρκετ, μόνο οι παντρεμένοι) και κοιτάω να πάρω ο,τιδήποτε είναι σε προσφορές που δίνουν μπόνους. Χαλασμένα, ληγμένα, νέα προϊόντα που δεν τα ξέρει ο κόσμος κι είναι απούλητα, όλα αυτά είναι πράγματα που συνήθως δίνουν ‘πόντους αγοράς’ και που πρέπει να τα κυνηγώ για το νεό μου χόμπυ, να κερδίζω δηλαδή επιταγές 6€ και να τις πουλάω για 5€ κασέρι στο πάρκινγκ σε καμιά θεία. Και παίρνω που λες ένα κοντίσιονερ για γυναίκες που έχουν βαμμένα μαλλιά, ωραίο! Δεν έχω μαλλιά, αλλά ωραία μυρωδιά, κάνω ποδόλουτρα με αυτό. Πριν αρχίσεις να κοροϊδεύεις περί ποδόλουτρου και με λες ‘ντιγκιντάγκα’, δοκίμασε πρώτα και μετά κορόδεψε. Βάλε σε μια λεκάνη τα πόδια σου το βράδυ αργά πριν κοιμηθείς και έλα πες μου μετά. Τέλος πάντων. Και κάτι φυστίκια αράπικα πήρα. Όχι αυτά με τη φλούδα αλλά τα καραφλά, αυτά που λένε ‘πήνατς’ οι Αμερικάνοι. Φίλε εκεί δάκρυσα. Δε θέλω να υποβαθμίσω το ήδη χαμηλό επίπεδο της κουβέντας, αλλά ξύπνησα στον ύπνο 3 φορές απο τον θόρυβο. Ούτε αερόστατο να χα φάει. Δολοφονικά. Πολύ προσοχή φίλε με αυτά τα προϊόντα που έχουν μπόνους. Εγώ μπορώ να δοκιμάζω, γιατί εγώ δεν έχω στομάχι-έχω πυρηνικό εργοστάσιο, αλλά φαντάσου, για να διαλύσουν εμένα εκείνα τα πήνατς, φαντάσου τι μπορούν να κάνουν σε έναν “κανονικό” άνθρωπο…δε θέλω να το σκέφτομαι. Και το κακό ήταν διπλό φίλε: ξύπνησα με το όλο σκηνικό 4 η ώρα, και άρχισα να ασχολιέμαι με κάτι Αυστραλέζικες. Καταστράφηκα. Όταν βγήκε ο Ήλιος ήμουν ήδη καμένος.

Πάμε μια Κραόν (Κγόν, τη λένε οι Γάλλοι-μην περιμένεις να στο γράψω με προφορά τώρα)…o ισχυρός OFF BY HEART κατεβαίνει στη μεγάλη κούρσα του Κυπέλλου της Επαρχίας Μαγιέν (025) και φιλοδοξεί να την ξανακερδίσει όπως και πέρυσι (φωτο).

ΣΚΟΡ 3: 025-027-030 

019 CRAON 2 16:30: Πολύ χαμηλό επίπεδο, όλα γίνονται, 3ος εδώ πέρσι ο 10-SACRO CONTI.

021 CRAON 3 17:00:  Mε 3 άλογα δυναμικό έμεινε πια ο Τριστάν Λαλιέ. Σηκώνει το καλύτερό του, τον 7-GAZON MAUDIT και τον ταξιδεύει στην Κραόν. Βάζει απάνω φορμαρισμένο Μπαντέλ.

023 CRAON 4 17:35: Θεωρητικά, δεν χάνει εδώ ο 9ετής 1-OFF BY HEART. Kατεβαίνει να ξαναπάρει αυτή την κούρσα -νικητής πέρσι (φωτο). Δεν λαμβάνω υπόψη την τελευταία του κούρσα (04/09), ζέσταμα έκανε για αύριο.

025 CRAON 5 18:05: Θα θελα να μουν αναλυτικότερος, αλλά έχουμε ‘χρωστούμενα’ εδώ, 2-L’AMY GABI.

027 CRAON 6 18:45: Από κούρσες Λίστας κατεβαίνει εδώ ο 1-ACADEMIC. Εγγύηση ποιότητας ο Ρουζέ.

030 CRAON 7 19:30: Απλησίαστη ευχέρεια στο να σκοράρει έχει ο 2-COTE MER. Άλογο για το δίδυμο, στη χειρότερη των περιπτώσεων.

031 CRAON 8 20:00: Αν φύγει η 2-MAUNY στο κεφάλι θα είναι δυσκολοκατάβλητη, κι ίσως έτσι δεις επιτέλους την Ώντρεϋ Βοράζ, την ομορφότερη Γαλλίδα προπονήτρια. Δε βγάζω την ουρά μου απέξω, κι εγώ θέλω να τη δω.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα