Ο Hastotrike με νίκη δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην Μασσαλία

1Q0I8736.jpg

Ωραια νίκη για τον HASTROTRIKE πριν λίγο στην Μασσαλία και στον ιππόδρομο του VIVAUX. Ο τρόφιμος του προπονητή, Keven Borgel και ιδιοκτησίας του Χρήστου Θεοδωράκη, ιππευτηκε εξαιρετικά από την Delphine Santiago και κατάφερε να επικρατήσει με ωραίο τρόπο στα 1500 μέτρα και σε κούρσα χάντικαπ. Μάλιστα δικαίωσε και τα χρήματα του κόσμου αφού έκλεισε πρώτο φαβορί με απόδοση, 2,80. Στην ίδια κούρσα ο GUNMETAL JACK που ιππεύτηκε από τον Ioritz Mendizabal, προπόνησης, Χρήστου Θεοδωράκη και ιδιοκτησίας Σταμάτη Μολαρη, τερμάτισε στην δέκατη θέση κλείνοντας προ τελευταίο φαβορί και με απόδοση, 33,00.

Λίγο πριν, στην πρώτη κούρσα του προγράμματος του VIVAUX, ο τριετής MOUTRAKI, προπόνησης Keven Borgel και ιδιοκτησίας Χρήστου Θεοδωράκη, έκλεισε έβδομο φαβορί με απόδοση 14,00 και τερμάτισε πέμπτος, μεταξύ δέκα συμμετεχόντων, σε κούρσα αξίωσης στα 1500 μέτρα με την Delphine Santiago στη σέλα του.

Τέλος στην τρίτη κούρσα του προγράμματος ο SURREY BREEZE,  προπόνησης Χρήστου Θεοδωράκη και ιδιοκτησίας, Σταμάτη Μολαρη, αν και ήταν το δεύτερο φαβορί της κούρσας με απόδοση 5,30,τερμάτισε έβδομος μεταξύ εννέα συμμετοχών, στα 2000 μέτρα και με την Santiago στη σέλα του. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα