Βρυχάται το “Γκαμαλάμα” με σουπερ υποδείξεις για το Durbanville

Κοινοποίηση:
download
…ακόμη κυκλοφορεί με κράνος…

Σήμερα καλές μου φιλενάδες θα μοιραστώ μαζί σας μια καταπληκτική συνταγή που μας στέλνει η φίλη μας η Αθανασία από την Άνοιξη! Για ένα γλυκό, που το λένε ‘Ραφαέλ’ και θα κάνει τα αγόρια σας και τους συζύγους σας να γλύφουν τα δάχτυλά τους! Πως? Δεν θέλετε να μιλήσουμε για μαγειρική σήμερα? Α, θέλετε κουβεντούλα για μαγειρική, αλλά όχι για ‘Ραφαέλ’. Θέλετε να μιλήσουμε απ ό,τι κατάλαβα για τον Μέγα Σεφ JEAN LUKE. Χατήρι δεν χαλάω κορίτσια, το ξέρετε! Ο JEAN LUKE που λέτε, γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 1954 κοντά στο Παρίσι και γρήγορα έδειξε το ταλέντο του, Σκορπιός γαρ, στο Τροτ και στην Μαγειρική. Πολλές διακρίσεις στην Vincennes, στην Caen και σε άλλα μέρη, αλλά ακόμη δεν του έχουν δώσει χρυσό σκούφο. Aκόμη κυκλοφορεί με κράνος! Μετά όμως το τελευταίο γλυκό που ετοίμασε και παρουσίασε χθες στην Amiens, ένα απίθανο γλυκό-που ονομάζεται DETROIT CASTELLETS, είναι σχεδόν σίγουρο πως έχει το σκουφί στο τσεπάκι! Και πάλι “μπράβο”, Ζαν Λιούκ! Εις ανώτερα! Κοίτα μπαρμπάκο, για να σοβαρευτούμε κιόλας, εγώ με τις ‘Κοκκινιές’ δεν έχω πρόβλημα, κάνε ‘μπλόκο’, αλλά κάντο όμορφα. Όταν δεν το κάνεις με ‘χάρη’, ξενερώνω. Εγώ δε σου λέω, πιάσε μου τα οπίσθια, αλλά κάντο γλυκά, ψιθύρισέ μου πρώτα δύο ερωτόλογα στ αυτάκι, βάλε τη γλωσίτσα πίσω από τον λωβό απαλά, πιάσε μου το στήθος, κλπ, και πάμε σιγά-σιγά πιο χαμηλά, σ αυτό που θες να μου κάνεις. Εσύ ρε θειούλη είσαι κι άσχετος, παναθεμά με, κατευθείαν κατεβάζεις το φερμουάρ και μας τινάζεις τη γκουμούτσα πάνω-κάτω, λες και είμαστε σε πορνοταινία. Λίγο πιο σεμνά την άλλη φορά ρε μεγάλε, μας βλέπουν. Θα μου πεις, ‘και τώρα που του τα χωσες τι έγινε’? Θα αλλάξει κάτι? Όχι. Αλλά ξαλάφρωσα. Άντε να πούμε, με τα βατραχάκια, έχουμε που χουμε τις σκοτούρες μας, έχουμε και τον κουτοπόνηρο τον  μπάρμπα να μας τσιτώνει βραδιάτικο…εντωμεταξύ υπάρχει ‘δραστηριότητα’…το Bουνό έχει αρχίσει να πετάει στάχτες και να βρυχάται… χθες το αφρικάνικο μονόστηλο είχε 6 Γκανιάν-1 δεύτερο-(κι 1 στον Αγ. Σώστη, πήρα τηλέφωνο να δω αν έρχεται ακόμα), έρχεται η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα, του Γκαμαλάμα.

 

ΣΚΟΡ 6: 013-015-017-6-7-8 , ΣΚΟΡ 4: 015-017-6-7

011 DURBANVILLE 1 14:25: Έφαγε την κούρσα επιστροφής ο 10-OVERDRIVE. Τσεκ. ΟΚ-όλα τα συστήματα, αναχώρηση, προσδεθείτε.

012 DURBANVILLE 2 15:00: Πολύ σκληρή μάχη θα γίνει εδώ, νομίζω ο 4-ATTENBOROUGH o πιο δυνατός, βάσει κιλών.

013 DURBANVILLE 3 15:35: Πιασε τ αυγό και κούρευτο. Θα σε κουφάνω τώρα, πάω με 1-POWER SHIFT. Κάτι μου ‘κάνει’ που έχει απάνω Βαν Νίκερκ. Μετά προβάδισμα στα τρεγμένα, θα πήγαινα σε 2 και 9 μετά.

015 DURBANVILLE 4 16:10: Παλιόκουρσα. Και πάλι κάτι μου ‘κάνει’ ο Βαν Νίκερκ στο 4-REBEL’S BURST. Ήταν φαβόρα πριν 2 μήνες αυτή η φοράδα, πριν 4 μήνες δε είχε δύο σερί δευτεριές,  τι στο καλό έχει πάθει και δεν τραβάει…αλλά με Βαν Νίκερκ απάνω για 1η φορά, λογικά θα ναι έτοιμη.

017 DURBANVILLE 5 16:50: Παρήγγειλε κτηνιατρική εξέταση ο Κρόουφορντ μετά την τελευταία κούρσα της 4-ALLOXI. Δεν έδειξε κάτι η εξέταση. Πήγε και τα βαλε με αρσενικά, αυτό φταίει, λέω γω. Είναι βολίδα στα πρώτα μέτρα, αλλά κουράζεται στα 200 τελευταία. Αν κάνει ήσυχο κεφάλι, μπορεί να διαφύγει.

Μ/Τ DURBANVILLE 6 17:25: Βαράει σουτ απ όλες τις γωνιές της μικρής περιοχής και όλα πάνε δοκάρι, ο 6-HAMMIE’S GAME. Ως πότε?

Μ/Τ DURBANVILLE 7 18:00: 49 βαλέρ πήγε πια ο 15-ALEUT. Δεν βλέ-πε-ται, εδώ κι ένα χρόνο. Κανονικά προς αποφυγή, ο πρώτος για σβήσιμο. Όχι για μένα όμως. Ποτέ. Το χω δει στα καλά του αυτό το ζώο, και αρνούμαι να παραδεχτώ οτι τρέχει μ αυτά εδώ. Πιθανότατα θα χάσω, αλλά τουλάχιστον είμαι ειλικρινής μαζί σου. Εδώ δεν είμαι να σου λέω τι να παίξεις, σου λέω τι παίζω εγώ.

Μ/Τ DURBANVILLE 8 18:30: Τι έγινε την τελευταία φορά ρε 1-WHISPERING LIGHT? Σε πιασε η μέση σου απ τα πολλά λεφτά που πεσαν απάνω σου απότομα στο 3λεπτο? Τώρα πάνω το σκληρό αγόρι, ο Φόρτσιουν.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα