Δυνατή νίκη ο Eternal Optimist, δεύτερος ο Kokkinolaimis, τέταρτη η Lavia Rose

eternaloptimistboudot24022021.jpg

Πολύ δυνατή εμφάνιση έκαναν οι ίπποι ελληνικών συμφερόντων, σήμερα, στην Gagnes Sur Mer
Στην έκτη κούρσα του συγκεκριμένου ιπποδρόμιου, σε κούρσα τρίτης κλάσης και στα 2400 μέτρα, ο τετραετής εκτομίας ETERNAL OPTIMIST, προπόνησης και ιδιοκτησίας Γιώργου Αλιμπινίση ιππεύτηκε εξαιρετικά από τον πρωταθλητή, Pierre-Charles Boudot και κατάφερε με κούρσα επικεφαλής να αντέξει σε όλες τις επιθέσεις του Hattaway αφήνοντάς τον δεύτερο, λίγο πίσω. Ήταν η τρίτη νίκη του σε 13 συμμετοχές και από πλευράς στοιχήματος έκλεισε δεύτερο φαβορί με απόδοση 5,40

Λίγο πριν, στην πέμπτη κούρσα, ιπποδρομίας αξίωσης στα 1300 μέτρα, ο KOKKINOLAIMIS, ιππεύτηκε εξαιρετικά από την Delphine Santiago και κατάφερε να παλέψει την κούρσα μέχρι το τέλος, τερματίζοντας τελικά στην δεύτερη θέση, 1 1/2 μήκος πίσω από το νικητή, Torpen. O Kokkinolaimis, προπόνησης, Gina Rarick και ιδιοκτησίας, Χρήστου Θεοδωράκη, ήταν στα αουτσάιντερ της κούρσας και έκλεισε με απόδοση 36,00.

Στην ίδια κούρσα έτρεξε και ο APLEKTON, με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη, προπόνησης, Gina Rarick και ιδιοκτησίας, Παρασκευής Μάτσα τερμάτισε στην έβδομη θέση, δείχνοντας σχετική βελτίωση σε σχέση με την πρώτη συμμετοχή του στην Γαλλία και με απόδοση 38,00, για το στοίχημα. 

Διάκριση και για την LAVINIA ROSE, στην έβδομη κούρσα χάντικαπ τέταρτης κλάσης στα 1600 μέτρα. Η φοράδα προπόνησης και ιδιοκτησίας Γιώργου Αλιμπινίση, ιππεύτηκε εξαιρετικά από τον Μαρίνο Κυριακίδη και τερμάτισε τέταρτη σε πολυπληθή όμιλο και με απόδοση 9,90.

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα