Δυνατός ο πρωτοεμφανιζόμενος Φοξ Χάππυ, αξίζει ο Απήλινγκ και δυνατά συστήματα για Σκορ 6 & Σκορ 4

1Q0I6223-e1567877885520.jpg

Το σημερινό πρόγραμμα δεν εμπεριέχει την μεγάλη, την κλασική ιπποδρομία, όμως είναι δύσκολο, ως αναφορά την πρόβλεψη και οι αρκετοί πρωτοδιαγωνιζόμενοι ίπποι κάνουν τις δυο ιπποδρομίες που συμμετέχουν, ακόμη πιο δύσκολες. Μάλιστα τα Σκορ αναμένουμε να πληρώσουν και κυρίως το Σκορ 6 που θέλει… άνοιγμα στις στήλες. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις έξι διαδρομές και βέβαια θα βρείτε και τις προτάσεις μας για τα Σκορ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 5 / 1-4 / 1-5-6 / 1-2-6 / 1-2-4-5-6 / 1-2-5

ΣΤΗΛΕΣ: 270
ΚΟΣΤΟΣ: 135 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

109 Στην πρώτη(κωδ.01) αναμέτρηση και τα 1400 μέτρα, ο πρωτοεμφανιζόμενος ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ(5) αγοτάστηκε 10.000 γκινέες, έχει έξι συμμετοχές στο εξωτερικό σε αποστάσεις από 1200 έως 1400 μέτρα, ήρθε με 60 rating στην Ελλάδα, έχει πάει αρκετά καλά στις προπονήσεις και το κυριότερο είναι ότι διαθέτει πολύ καλή ποιότητα για ομίλους όπως ο σημερινός. Μπορεί να πρωταγωνιστήσει αμέσως. Ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ(1) τρέχει καλά, τρέχει σταθερά και θεωρούμε ότι και σήμερα θα τον δούμε σε καλή κατάσταση και ανταγωνιστικό. Μάλιστα στις προπονήσεις διακρίναμε και μια μικρή εξέλιξη. Η ΣΤΑΡΡΥ(6) στην τελευταία της συμμετοχή έδειξε λίγο κουρασμένη, ελέω των συνεχόμενων συμμετοχών της, ξεκουράστηκε, πήγε καλά στις προπονήσεις και θέλει προσοχή. Ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ(3) ήταν βελτιωμένος στην τελευταία του συμμετοχή, όμως δεν πρόκειται για σπουδαίο ίππο που θεωρούμε, όπως το έχουμε ξαναγράψει, ότι πρέπει να έχει και προβλήματα… όρασης. Δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη, αλλά στον μέτριο όμιλο που συμμετέχει δεν τον “σβήνουμε” από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Ο πρωτοεμφανιζόμενος, ΑΛΣΑΦΑ(2) αγοράστηκε 4.500 γκινέες, δεν έχει πάει άσχημα στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι και εύκολο να εξαχθούν συμπεράσματα το τι θα κάνει σήμερα στον μέτριο όμιλο που συμμετέχει. Διαθέτει καλή ποιότητα και δεν θα τον αγνοήσουμε, ίσως, ακόμη και για το δίδυμο. Τέλος, ο ΦΕΙΔΙΑΣ(4) ήταν “αγουρος” στο ντεμπούτο του, δείχνει βελτίωση στις προπονήσεις, αλλά θεωρούμε ότι ακόμη θέλει δουλειά για να μπει με απαιτήσεις στις κούρσες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ(5) – ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ(1) – ΣΤΑΡΡΥ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-5-6 / 1-2-5-6 / 1-2-5-6 / 1-2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

110
Στην δεύτερη(κωδ.02) αναμέτρηση, στα 1200 μέτρα,  ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ(1) στην πρόσφατη συμμετοχή του και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση κόντραρε τον προπορευόμενο ίππο, τον νικητή μάλιστα Ελεμένταρυ και αυτό του στοίχισε στο τέλος, τερματίζοντας τρίτος. Σήμερα και με πιο… συνετή διαδρομή μπορεί να διεκδικήσει με απαιτήσεις τη νίκη. Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5) επανέρχεται σε καλή κατάσταση, μετά από την αναπάντεχη δυστροπία που έδειξε στην τελευταία συμμετοχή του, που όπως αποδείχτηκε και στις προπονήσεις, πρέπει να ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί, κάθε άλλο μάλιστα, ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ(4) που έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις και σήμερα μπορεί να οδηγήσει, κάτι που θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του. Ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(2) έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση, είναι σε άνοδο φόρμας, αλλά θεωρούμε ότι θα έχει δύσκολο έργο, κυρίως για την υπόθεση νίκη. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ(3) είναι σταθερός, εδώ και καιρό, τρέχει καλά σε κάθε απόσταση, είναι γεγονός ότι η σημερινή δεν κρίνεται η πιο ιδανική, αλλά επειδή είναι φιλότιμος ίππος δεν μπορεί να αγνοηθεί εντελώς. Τέλος, ο ΚΑΖΜΕΡ(6) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΠΗΛΙΝΓΚ(4) – ΓΚΟΛΝΤΕΝ(1) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5)

111 Στην τρίτη(κωδ.03) κούρσα και στα 1300 μέτρα, η πρόβλεψη μόνο εύκολη δεν είναι. Η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(1) είναι σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις δυο τελευταίες συμμετοχές της που πρωταγωνίστησε, αλλά και στις προπονήσεις και βέβαια τρέχει σε όμιλο που κρίνεται στα μέτρα της. Η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(5) επιστρέφει από ρεπό, καλά προπονημένη και έτοιμη, όπως έδειξε στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Η «σκληρή» ΣΠΑΡΤΗ(3) επιστρέφει σε νέα προπόνηση και με καλή εκκίνηση έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και δεν αγνοείται η ΧΟΛΥ ΜΠΡΗΖ(6) που νίκησε θεαματικά στο ντεμπούτο της και που στην μετέπειτα προετοιμασία της έδειξε περαιτέρω εξέλιξη. Η ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ(2) στην τελευταία της συμμετοχή έτρεξε σε πολύ ισχυρό όμιλο και ήταν λογικό να αποτύχει. Τώρα επιστρέφει σε όμιλο φοράδων και δεν μπορεί να “σβήσει” εντελώς, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια. Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(4) έρχεται από νίκη, τρέχει σε νέα προπόνηση, είναι σε φόρμα, αλλά ο όμιλος δεν είναι εύκολος και θεωρούμε ότι τύχη έχει μόνο για τα πολύπλοκα παιχνίδια, κάτι που ισχύει και για την ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(7) που επιπρόσθετα είναι και η πρεσβύτερη στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(1) – ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(5) – ΣΠΑΡΤΗ(3) – ΧΟΛΥ ΜΠΡΗΖ(6)

112 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(6) αν καταφέρει να οδηγήσει, όπως του αρέσει, τότε μπορεί όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά να φτάσει και στη νίκη. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) επιστρέφει ευδιάθετος, όπως έδειξε στις προπονήσεις, “ψάχνει” εδώ και καιρό τη νίκη και μπορεί να τα καταφέρει. Ο όμιλος που τρέχει κρίνεται εξαιρετικά μέτριος και στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει σαφώς καλύτεορυς. Η ΣΑΦΦΑΧ(2) είναι μεν η φοράδα της κούρσας, αλλά είναι σε φόρμα, το τελευταίο διάστημα έτρεξε σε αποστάσεις που δεν ήταν το… φόρτε της και πιστεύουμε ότι η σημερινή απόσταση θα της ταιριάξει, ίσως και στο να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) είναι το μεγάλο ερωτηματικό της κούρσας. Ο σημερινός όμιλος είναι επιεικώς μέτριος κι αν θυμηθεί λίγο τον καλό εαυτό του μπορεί όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά να φτάσει και στη νίκη. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(3) πριν από λίγο καιρό έδειχνε ακατάλληλος για αποστάσεις μεγαλύτερες των 1300 μέτρων. Όμως από την στιγμή που νίκησε στα 1400 μέτρα και μάλιστα με υψηλά βάρη, πλέον δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε και στην σημερινή απόσταση, πόσο μάλλον αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του. Τέλος, ο ΜΙΝΩΑΣ(4) είναι ο νεώτερος στον όμιλο, δεν διαθέτει εμπειρία στην απόσταση, όμως διαθέτει γενεαλογία για μεγάλες αποστάσεις και βέβαια η κούρσα θα είναι και κριτήριο για τις μετέπειτα εγγραφές του στις μεγάλες κούρσες των Τριετών. Δεν είναι εύκολο να τον θεωροήσουμε πρωταγωνιστή, αλλά εξίσου δεν είναι εύκολο να τον αγνοήσουμε στον σημερινό μέτριο όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(6) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) – ΣΑΦΦΑΧ(2)

113 Η πέμπτη(κωδ.05) αναμέτρηση στα 1400 μέτρα, το Τρόπαιο Σεπτεμβρίου, είναι η πιο «ανοικτή» κούρσα της ημέρας. Ο πρωτοεμφανιζόμενος, ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ(5), αγοράστηκε 14.000 γκινέες, έχει νίκη στην Αγγλία στα 1400 μέτρα, αλλά και διακρίσεις σε δεύτερη, τρίτη θέση. Έχει τρέξει σε αποστάσεις από 1200 έως 1600 μέτρα μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει στην κάπως… βιαστική προετοιμασία του, όμως διαθέτει εξαιρετική ποιότητα(αδερφός από μάνα με την πανίσχυρη στο παρελθόν Γκίβινγκ Όρντερς) και μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει. Ο ΑΛΑΝΑΡΙ(2) μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του έχει τρέξει δυο δυνατές αναμετρήσεις κόντρα σε κορυφαίους αντιπάλους, έχει πάει καλά, τερμάτιζοντας σε αμφότερες στην τρίτη θέση, είναι σε εξέλιξη και μπορεί να θεωρηθεί βασικότατος διεκδικητής της νίκης. Ο έμπειρος, ικανός και προερχόμενος από νίκη, ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(1) δείχνει σε πολύ καλή φόρμα και παρά τα υψηλά του βάρη, μπορεί να πρωταγωνιστήσει Προσοχή θέλει ο ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ(8) που δείχνει σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και έχει και την ποιότητα για να κοντράρει σοβαρά  τους αντιπάλους του. Σίγουρα δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΔΕ ΝΤΡΗΜ(4) που έχει ένα θέμα με την εκκίνηση, αλλά είναι δυνατός στο φίνις. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ(6) αγοράστηκε 6.500 γκινέες και έχει μια νίκη στο χορτάρι, στην Αγγλία, στα 1200 μέτρα,σε πολυπληθή όμιλο, αλλά… πέρσι τον Απρίλιο. Έχει τρέξει σε αποστάσεις από 1200 έως 2000 μέτρα, στις ε΄δω προπονήσεις δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά κι αυτός διαθέτει ποιότητα και μεγάλη εμεπιρία, έτσι ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει αμέσως. Τέλος από τους ομόσταυλους, ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ(7) ξεκουράστηκε για ένα διάστημα και επανέρχεται σε καλή κατάσταση και δείχνει και καλύτερος από τον ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ(3) που πήρε πρόσφατα το μέδεν του, αλλά σε πολύ κατώτερο όμιλο του σημερινού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ(5) – ΑΛΑΝΑΡΙ(2) – ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(1) – ΔΕ ΝΤΡΗΜ(4)

114 Κλείνουμε με την έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία όπου ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(5) αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι θα τρέξει πρωταγωνιστικά, όπως στις δυο πιο πρόσφατες συμμετοχές του που τερμάτισε δεύτερος και βέβαια μπορεί να επιζητήσει και με πολλές πιθανότητες μάλιστα  την διαφεύγουσα νίκη του μεν, αλλά και την ρεβάνς από τον τον ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2) που τον νίκησε στην τελευταία κοινή συμμετοχή τους. Ο δεύτερος είναι σε μεγάλη φόρμα και μπορεί να «ψάξει» ακόμη και την ρεπετισιόν. Σταθερός ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(3) που του αρέσει η σημερινή απόσταση και προσοχή θέλει η ΦΡΕΝΤΣ ΣΟΝΝΕΤ(1) που τρέχει μεν με υψηλά βάρη, δεν έχει πάει καλά στις δυο τελευταίες συμμετοχές της, όμως έδειξε άνοδο στις τελευταίες προπονήσεις. Άνοδο στην τελευταία συμμετοχή της έδειξε και η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(4) που τερμάτισε πίσω από Δε Φόσιλ και Ντισκάβερντ και σήμερα, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια δεν είναι καθόλου αμελητέα. Ο ΠΑΜΠΛΟ(6) επανέρχεται στα χέρια του Ανδρέου που μαζί του συννενοείται άριστα, δεν μας δείχνει στην εκρηκτική κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά κι αυτός με καλή εκκίνηση μπορεί να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος, η ΑΡΥΕ(7) πάει καλά στις προπονήσεις, στις κούρσες σπάνια δείχνει τον καλό εαυτό της και γι΄αυτό διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(5) – ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2) – ΦΡΕΝΤΣ ΣΟΝΕΤ(1) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(3)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα