Δυο αγορές ο Antoine Colella στην δημοπρασία των Τattersalls

Κοινοποίηση:

O Antoine Colella  αγόρασε τρεις ίππους το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου στο Newmarket κατά την διάρκεια των δημοπρασιών των Tattersalls.

Το ένα εξ αυτών θα πάει στην Γαλλία και οι δυο θα έρθουν στην Ελλάδα και θα ανατεθούν στην προπόνηση του Σταύρου Αγγελόπουλου και της Ιωάννας Καμπίτση.

Μάλιστα “χτύπησε” και άλλους ίππους, αλλά δεν κατάφερε να τους εντάξει στο δυναμικό του στάβλου του, δείχνοντας την πρόθεσή του για περαιτέρω ενίσχυση.

Την διάθεση των επενδυτών στον ελληνικό ιππόδρομο τη είδαμε και στις προηγούμενες δημοπρασίες, τόσες από πλευράς των στάβλων Scuderia Equus Run Paola, όσων και από πλευράς του Δημήτρη Παρασκευόπουλου και του Σταύρου Μπουρίκου, αλλά και των Annassa Stables Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.
Το άθλημα έχει δυναμική, οι επενδυτές και όχι μόνο οι παραπάνω, δείχνουν διάθεση για αγορές, αρκεί να… ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Επιστρέφοντας στις τελευταίες αγορές, ο πρώτο εξ αυτών, ο Al Bidda (LOT 269 B.C. BY Acclamation (GB) EX Dixie Dreamer (GB)4000 guineas ) διαθέτει σπρίντερ γενεαλογία.

O έτερος τριετής, ο Bronze Green ( LOT 288 B.G. BY Golden Horn (GB)EX Pretty Diamond (IRE) – 5000 guineas ), δεν έχει τρέξει ακόμη και αποτελεί το πρώτο προϊόν του κορυφαίου ίππου στο παρελθόν και πολύ αξιόλογου επιβήτορα, Golden Horn.

Πατώντας πάνω στον αριθμό μπορείτε να δείτε όλα τα γενεαλογικά στοιχεία του ίππου και όχι μόνο.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα