Ελληνικές συμμετοχές σε Ντουμπάι και Ριάντ

Κοινοποίηση:

Ελληνικές συμμετοχές σήμερα σε Ντουμπάι και Ριάντ. Στο Meydan, οι Revamp και Ahatis τρέχουν μαζί, στην ίδια κούρσα , στις 18:55 και σε ένα χάντικαπ στα 1600 μέτρα.

Ο όμιλος δεν είναι καθόλου εύκολος, αμφότεροι θα είναι μεγάλα αουτσάιντερ και στοιχηματικά αφού εμπεριέχονται στο κουπόνι του στοιχήματος, (κωδ: 024) δεν έχουν κατά την γνώμη μας κανένα ενδιαφέρον αφού θεωρούμε ότι δεν μπορούν να βρεθούν στην πρώτη τριάδα.

Αγωνιστικά είναι δυο ελληνικές συμμετοχές που έκαναν την… απόπειρα στο να πάνε και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε κορυφαίους ίππους, κάτι που σαφώς δεν περνάει απαρατήρητο.

Στο Ριάντ, στην Σαουδική Αραβία και στα πλαίσια του διημέρου για το Saoudi Cup, ο Run To The Hills τρέχει στις 15:45 σε μια κούρσα στα 2100 μέτρα. Πολύ δύσκολο το έργο και γι’ αυτόν και επιπρόσθετα αυτή η κούρσα δεν εμπεριέχεται και στο κουπόνι του στοιχήματος για να την δούμε και στοιχηματικά.

Αυτή η συμμετοχή, όπως έλεγε και σε τηλεοπτική εκπομπή, ο προπονητής του ίππου, Χρήστος Σταύρου, είναι τιμητική και λιγότερο αποσκοπεί στην διάκριση, για έναν ίππο που στα εννιά του χρόνια θα τεθεί να αντιμετωπίζει και νεώτερους, αλλά και εγνωσμένης, υψηλής, δυναμικότητας αντιπάλους.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα