Εντυπωσιακές κούρσες στα Winter Challenge στο Markopoulo Park

-Winter-Challenge-7-6-2021.jpg

ΛΟΠΑΣ (IRE) και Μάριος Χριστοφής κατακτούν το Winter Challenge των 3ετων

Ένα μοναδικό θέαμα προσέφερε στους φιλίππους η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 7 Ιουνίου στο Markopoulo Park με τους νικητές των Winter Challenge να κλέβουν την παράσταση.

Νικητής στο Winter Challenge των 2ετών, που αναμετρήθηκαν στην 3η ιπποδρομία, αναδείχθηκε ο ίππος ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ (IRE) με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη, προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και ιδιοκτήτες τους Σταμάτη Μόλαρη και Μιχάλη Μποδούρογλου.

Στον ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ (IRE) και τον Γιάννη Ψαραδάκη το Winter Challenge των 2ετων

Στη 5η κούρσα του προγράμματος, το Winter Challenge των 3ετών, το τρόπαιο κατέκτησε ο ίππος ΛΟΠΑΣ (IRE) ιδιοκτησίας του Λοΐζου Παντελίδη με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή και προπονητή τον Ιγνάτιο Θεολόγου.

Στην θεαματικότερη ιπποδρομία της ημέρας, την 7η και το Winter Challenge των 4ετών και άνω, ο ίππος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ (USA) επικράτησε των αντιπάλων του σε μια συγκλονιστική άφιξη. Ο οκταετής ίππος ιδιοκτησίας του Μάριου Κουτσομύτη, της Ιωάννας Νικολαΐδου και των Green Stables, με προπονητή τον Χρήστο Σταύρου είχε στη σέλα του τον αναβάτη Γιάννη Λαζαρίδη.

Εντυπωσιακή επικράτηση για τον ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ και τον Γιάννη Λαζαρίδη στο Winter Challenge των 4ετων και άνω

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία

 Στους πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν ο αναβάτης Γιάννης Ψαραδάκης και προπονητής Χρήστος Θεοδωράκης που έφυγαν από την ιπποδρομιακή συγκέντρωση με τέσσερις νίκες ο καθένας.

 Δυο νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Καλά κέρδη μοίρασε σε δυο φιλίππους το παιχνίδι ΤΕΤΡΑΠΛΟ (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά). Ένας νικητής στην 7η ιπποδρομία του ελληνικού προγράμματος κέρδισε 2.050,87 ευρώ και ένας άλλος στην 5η ιπποδρομία κέρδισε 1.892,75 ευρώ.

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα