Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 03 Αυγούστου 2020

-του-δε-χιλς-Ξυνός-13-07-2020-κύπελλο-Λευκού-Πύργου.jpg

Νικητής στο κύπελλο Λευκού Πύργου ο Ραν Του Δε Χιλς με τον Μιχάλη Ξυνό στη σέλα του και προν του ομοπροπόνητου, Νέισαν με τον Κώστα μαστοράκη

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Την περασμένη εβδομάδα από τα φαβορί που προτείναμε ο ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ τερμάτισε δεύτερος, η ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ νίκησε και ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ… δεν φάνηκε, όπως… δεν φάνηκαν και τα αουτσάιντερ ΦΟΣΦΟΡ και ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ.

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (4) 

Πρωταγωνίστησε, τερματίζοντας δεύτερος, προ δεκαπενθημέρου στην ίδια απόσταση και σε παραπλήσιο όμιλο. Η φόρμα του είναι σε υψηλά επίπεδα κι αν και θα τον προτιμούσαμε σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, πιστεύουμε ότι με καλή εκκίνηση θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις και με το φίνις του μπορεί να φτάσει στη νίκη.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΚΟΜΠΡΑΪΖ (5)

“Έφαγε” την κούρσα του, προ δεκαπενθημέρου και μετά από σημαντική αποχή και μάλιστα έτρεξε πολύ καλά και με την “μαλακή” εκγύμναση που είχε υποβληθεί. Σήμερα αναμένεται σαφώς καλύτερος και με επικεφαλής διαδρομή μπορεί να φτάσει και στη νίκη και παρά τον δύσκολο και απαιτητικό όμιλο. 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ:  ΑΙΓΛΗ (1)

Σίγουρα δεν έχει δικαιώσει τις αρχικές προβλέψεις ως προς τις δυνάμεις και την εξέλιξή της. Όμως ο σημερινός όμιλος δεν είναι κάτι σπουδαίο, η απόσταση(1300 μ.) είναι ιδανική και θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά και γιατί όχι και πρωταγωνιστικά. 

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΖΑΜΠΑΡΓΚΑΝ (4)

Προ δεκαπενθημέρου έτρεξε σε μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής και σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες συμμετοχές, στο τέλος “έκατσε”. Από τότε μεσολάβησαν δυο εβδομάδες, πήρε… μια ανάσα, έδειξε ευδιάθετος στα “μαλακά” γκάλοπ που πραγματοποίησε και πιστεύουμε ότι θα εμφανιστεί πολύ δυνατός. 

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα