Φαβορί και… φαντάσματα, Δευτέρας 07 Ιουνίου 2021

horse-eye-ekkinisi-eidiseis.jpg

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε περίφημα. Στα φαβορί ο ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ νίκησε πανεύκολα και το ίδιο έπραξε και ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ.
Στα… φαντάσματα ο ΓΟΥΟΡΙΛΥ τα βρήκε δύσκολα, αλλά ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ τερμάτισε δεύτερος και είχαμε και… παράπονα ότι με την υπόδειξή μας τον κάναμε… πρώτο φαβορί.
Πάμε για… φρέσκα.

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΛΟΠΑΣ (3)

Μας εντυπωσίασε στην προ εβδομάδος επάνοδό του μετά και από πολύμηνη αποχή του. Αν και η κούρσα που έτρεξε ήταν για να προετοιμαστεί για σήμερα, εντούτοις έδειξε υψηλή ευδιαθεσία και στο φίνις του ήταν εξαιρετικός, τερματίζοντας δεύτερος. Μετά απ’ αυτή την κούρσα, σήμερα, τον αναμένουμε πανέτοιμο και βέβαια έχει κλάση για να φτάσει στη σπουδαία νίκη. 

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ (2)

Νίκησε… κάντερ προ εβδομάδος και σε μεγαλύτερη απόσταση(1575 μ.), και είχαμε εξηγήσει τους λόγους που σας τον δώσαμε σίγουρο. Σήμερα η απόσταση είναι πολύ μικρή, όμως διαθέτει εξαιρετική ρεπρίζ, “ακούει” στην πίεση στα πρώτα μέτρα, τον περιμένουμε να οδηγήσει και να μας δικαιώσει και πάλι. 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΙΛΟΥΖ (2)

Στις 17 Μαίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, τερματίζοντας δεύτερος πίσω από τον ΕΝΣΥΑΑΜΠ που και σήμερα έχει αντίπαλο. Η εμφάνισή του ήταν καλή, αν και η απόσταση(1100 μέτρα) θεωρούμε ότι ήταν μικρή για τις ιδιότητές του. Σήμερα θα είναι σαφώς πιο “λυμένος” αγωνιστικά και πιο έμπειρος, αλλά και η απόσταση(1400 μ.) έχουμε την εντύπωση ότι θα του ταιριάξει καλύτερα. Προσοχή λοιπόν…

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΡΕΒΑΜΠ (9)

Επέστρεψε από την Γαλλία, ξεκουράστηκε για εύλογο διάστημα, κάτι που ήθελε μετά τις απαιτητικές κούρσες που “τράβηξε” και είναι γεγονός ότι η προετοιμασία του δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Θα θέλαμε να “τραβήξει” ακόμη ένα δυνατό γκάλοπ, πριν απ’ αυτή την κούρσα, όμως επειδή είναι άλογο κλάσης και διαθέτει και αναβάτη κλάσης, προτείνουμε να τον συμπεριλάβετε δυνατά στα στοιχήματά σας. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα