Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020

8-3-2020.jpg

Ο Χάρσγουελ με τον Παναγιώτη Δημητσάνη, προπόνησης Χρήστου Κουβαρά, παίρνει τη νίκη προ του Ροκ Ακάντεμυ

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Στις 5 Οκτωβρίου στα φαβορί, ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ τερμάτισε δεύτερος και ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ μας απογοήτευσε τερματίζοντας τρίτος. Από τα αουτσάιντερ η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ δεν φάνηκε και κρίμα την αισιοδοξία μας και τον ΜΑΝΟΥΣΟ που νίκησε μεγαλοπρεπώς “βοηθήσαμε” να γίνει πρώτο φαβορί, παρακαλώ.
Πάμε γι’ άλλα σήμερα.

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΖΑΜΠΑΡΓΚΑΝ (2)

Είναι ο πιο “ψημένος” στον όμιλο, έχει πρωταγωνιστήσει σχεδόν σε όλες τις κούρσες που έτρεξε, σίγουρα θα μπορούσε να πάρει το μέδεν του πολύ πιο μπροστά, όμως θεωρούμε ότι τώρα ήρθε η ώρα του και σε έναν όμιλο που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απ’ όπου και να τον πιάσουμε.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ (10)

Νίκησε μεγαλοπρεπώς στα 1600 μέτρα, στο Κριτήριο Τριετών και με επικεφαλής διαδρομή, τους περισσότερους σημερινούς αντιπάλους του. Είναι γεγονός ότι τα 2100 μέτρα έχουν περισσότερες απαιτήσεις, όμως πιστεύουμε ότι και πάλι θα πάει εύκολα στο κεφάλι. Θα οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, δεν υπάρχει ίππος να του “χαλάσει” το βήμα και να επιταχύνει την κούρσα, θα προσδώσει το τέμπο που θέλει και πιστεύουμε ότι έχει πάρα πολύ καλές πιθανότητες να στεφθεί νικητής στο 74ο Ελληνικό Ντέρμπι. 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ (1)

¨Ερχεται από νίκη, σε μικρότερη απόσταση, όμως η επικράτησή της ήταν πολύ εύκολη και πιθανολογούμε ότι και σήμερα και με επικεφαλής διαδρομή μπορεί να τρέξει όχι απλά κλαά, αλλά ακόμη και άκρως πρωταγωνιστικά. Μπορεί η κούρσα που συμμετέχει να εμπεριέχει μόλις πέντε συμμετοχές, όμως η απόδοσή της για νίκη δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητη.

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ (2)

Οι τελευταίες της συμμετοχές δεν ήταν καλές, τερμάτισε πίσω και αποτέλεσμα αυτών ήταν να “πέσει” κατηγορία. Η φόρμα της μπορεί να μην είναι στο ανώτερο σημείο, όμως θεωρούμε ότι διαθέτει ανταγωνιστικές επιδόσεις για το σύνολο των αντιπάλων της και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει αρσενικούς, πρέπει να τύχει της προσοχής σας. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα