Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2020

-Φλάιερ-Ψαραδάκης-21-09-2020-Αμπιεντ.jpg

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Στις 12 Οκτωβρίου στα φαβορί, ο ΖΑΜΠΑΡΓΚΑΝ τερμάτισε δεύτερος και ο επίσης φαβορί ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ τερμάτισε δεύτερος στο Ντέρμπι. Από τα αουτσάιντερ η ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ τερμάτισε πίσω χωρίς ούτε καν να επιδιώξει να πάει στο κεφάλι και η   ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ μας απογοήτευσε τερματίζοντας πολύ πίσω και μη παίζοντας κανένα ρόλο στην κούρσα.
Πάμε για “φρέσκα”…

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ (7)

Πριν δυο εβδομάδες και σε μικρότερη απόσταση της σημερινής έμεινε πίσω στην αρχή, αλλά στο τέλος πρόλαβε να δείξει την καλή φόρμα που διέρχεται, εδώ και καιρό. Δεν είναι εύκολος ο σημερινός όμιλος και κάποιοι αντίπαλοί του έμπειροι και φορμαρισμένοι, όμως θεωρούμε ότι θα βρει τον τρόπο όχι απλά να πρωταγωνιστήσει, αλλά να φτάσει και στη νίκη.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΙΣΣΙΟΝ ΟΡΑΝΤΖ (3)

Στην τελευταία του συμμετοχή σε μικρότερη απόσταση, ξεκίνησε καλά από την αφετηρία, όμως δεν πρόλαβε στο τέλος και με το φίνις του να φτάσει στη νίκη τερματίζοντας δεύτερος. Σήμερα η απόσταση των 1400 μέτρων δείχνει πιο ιδανική για τις ιδιότητές του, εξασφάλισε τον Δημητσάνη στη σέλα του και με καλή εκκίνηση πιστεύουμε ότι θα αγγίξει τη νίκη. 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΝΕΪΤΣΟΥΡΟΠΑΘ (3)

Δεν ανήκει βέβαια στα “φαντάσματα”, αλλά δεν βρήκαμε κι άλλον ίππο που να έχει μια καλή απόδοση στη νίκη του. Είναι “γκινιόζος” ίππος, κατ’ εμάς θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει μια νίκη, είναι σε φόρμα και θεωρούμε ότι σήμερα και με… νέα παπούτσια μπορεί να δείχνει πιο… ανάλαφρος και ικανός να “σπάσει” την κακοδαιμονία του και να φτάσει στη νίκη.

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ (5)

Μπορεί να έχει να τρέξει από… πέρσι και έντεκα και πλέον μήνες αποχή, μπορεί να έχει ρινορραγήσει και στις δυο συμμετοχές του, όμως το διάστημα που μεσολάβησε είναι αρκετό για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, γυμνάστηκε “μαλακά” μάλλον για τον… φόβο των Ιουδαίων, μας έχει δείξει ότι είναι πολύ γρήγορος και πιστεύουμε ότι στην μικρή σημερινή απόσταση μπορεί να κάνει την έκπληξη και παρά το γεγονός ότι κοντράρει ισχυρούς σπρίντερ. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα