Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2020

1Q0I4927-e1558427612310.jpg

Ο νικητής του κυπέλλου 2019 (Νέου Έτους) Μπόμπσελ Μπέι με τον Λοίζο Ανδρέου στη σέλα

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Στις 14 Σεπτεμβρίου μπορεί να είχαμε μόλις μια επιτυχία, αλλά αυτή φτάνει για παίζουμε δυο μήνες… τσάμπα.
Από τα φαβορί που προτείναμε δεν πέρασε κανένα.  Η ΣΑΜΠΑΪ ΣΑΜΠΑΪ έδειξε σχετική δυστροπία και ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ εμφανίστηκε στο Κριτήριο Τριετών κατώτερος του αναμενόμενου.
Στα αουτσάιντερ ο ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ δεν μας δικαίωσε, αν και δεν ήταν και πολύ αουτσαίντερ. Πήρε πολλά χρήματα πάνω του, αλλά… τίποτα.
Όμως ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ και με γκανιάν κοντά στα… 45,00 έβγαλε όλα τα “σπασμένα” με τη νίκη του. Ακόμη πληρώνει.
Πάμε γι’ άλλα σήμερα.

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΖΑΜΠΑΡΓΚΑΝ (3)

Είναι από τους πλέον έμπειρους στον όμιλο και μάλιστα έχει κοντράρει και καλύτερους ομίλους του σημερινού. Στην τελευταία του συμμετοχή δεν ξεκίνησε καλά και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε στην τρίτη θέση, αν και θεωρώ δύσκολο να “χτύπαγε” τον “ιπτάμενο” Λοπάς. Η φόρμα του είναι σε υψηλά επίπεδα και ανατέθηκε και στον Δημητσάνη. Θεωρώ ότι έχει σχεδόν άριστες πιθανότητες για να φτάσει στην παρθενική του νίκη.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ (1)

Πολλοί θα πείτε ότι η επιλογή εμπεριέχει ρίσκο. Εγώ δεν ανησυχώ. Αν δεν ξέρω εγώ τον Μπόμπσελ Μπέϋ, ποιος τον ξέρει αδέρφια; Μετά από πολύ καιρό και σε νέα προπόνηση δείχνει να είναι ο ίππος του παρελθόντος. Πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι όχι απλά θα πρωταγωνιστήσει, αλλά θα φτάσει και στη νίκη. 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ (6)

Στην τελευταία συμμετοχή του τερμάτισε δεύτερος του Πείσανδρου και στην ίδια απόσταση με σήμερα. Σήμερα είναι γεγονός ότι κοντράρει ανώτερους και σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους, όμως οι περισσότεροι εξ αυτών και την συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι και στα καλύτερά τους.
Άρα αξίζει να βάλετε τα… ψιλά σας πάνω του. Όσο πιο ψηλά τερματίσει, τόσο περισσότερα θα είναι τα κέρδη.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ:  ΠΑΜΠΛΟ (5)

Στην τέταρτη κούρσα ο περισσότερος κόσμος θα πάει με τον σχετικά ανώτερο Μίσσιον Όραντζ(1) και κρίνοντας από την τελευταία συμμετοχή του που είχε ατυχίες και σε μεγαλύτερη απόσταση. Εγώ θα επιστήσω την προσοχή για τον συγκεκριμένο ίππο που μου άρεσε στην προηγούμενη συμμετοχή του και που στη νεώτερη προετοιμασία του έδειξε περαιτέρω άνοδο φόρμας. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα