Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2020

-Δημητσάνης-19-10-2020.jpg

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Στις 19 Οκτωβρίου στα φαβορί, ο ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ, αλλά και ο ΜΙΣΣΙΟΝ ΟΡΑΝΤΖ δεν μας δικαίωσαν, με τον δεύτερο βέβαια να έχει ατυχίες κατά την εκκίνηση.
Από τα αουτσάιντερ τόσο ο ΝΕΪΤΣΟΥΡΟΠΑΘ, όσο και ο ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ δεν μας δικαίωσαν, με τον δεύτερο να ρινορραγεί.
Πάμε για “φρέσκα”…

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΪΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ (1)

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα του για νίκη. Τρέχει σε έναν όμιλο που δείχνει καταφανώς ανώτερος, στην απόσταση (1400 μ.) έχει πρωταγωνιστήσει και θεωρούμε ότι χωρίς ατυχίες θα αποτελέσει ένα από τα ελάχιστα φαβορί της ημέρας. 

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΕΪΦΙΝΓΚ (6)

Νίκησε σαρωτικά, προ εβδομάδος και σε κατώτερο όμιλο, όμως ο τρόπος που πέτυχε τη νίκη ήταν σαρωτικός και απόλυτα ενδεικτικός ότι με παρόμοια συμπεριφορά μπορεί κάλλιστα να φτάσει στην ρεπετισιόν έστω κι αν αντιμετωπίζει έμπειρες και ικανές φοράδες. 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΟΥΪΤ ΠΟΕΜ (9) 

Μας άρεσε τόσο στην τελευταία της συμμετοχή που τερμάτισε δεύτερη, όσο και στην μετέπειτα συμπεριφορά της στις προπονήσεις. Σαφώς ο όμιλος δεν είναι εύκολος όμως πιστεύουμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να διεκδικήσει και τη νίκη, αρκεί να μην εκδηλώσει την πάθηση της ρινορραγίας, όπως σε προηγούμενες συμμετοχές της. 

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΜΠΥΦΕΡΒΑΪΝ (5)

Είναι γρήγορος, εξασφάλισε εσωτερικό στάρτ, ιδανικό αναβάτη που μπορεί να τον “πετάξει” καλά από την αφετηρία και να τον βγάλει στο κεφάλι και βέβαια με όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι μπορεί να τρέξει άκρως πρωταγωνιστικά. Επιπρόσθετα, σημειώστε, ότι η φόρμα του δείχνει σε πολύ καλά επίπεδα. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα