Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020

-Σκάι-Κυριακίδης-22-06-2020.jpg

Κατενίκησε τους αρσενικούς η πολύ δυνατή Άσιαν Σκάι που ιππεύτηκε αλάνθαστα από τον φορμαρισμένο Μαρίνο Κυριακίδη

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Την περασμένη εβδομάδα από τα φαβορί που προτείναμε οι ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ και ΕΝΣΑΪΝ νίκησαν και χάσαμε το απόλυτο στα φαβορί γιατί ο ΝΕΪΤΣΟΥΡΟΠΑΘ ηττήθηκε στην… τρίχα.
Στα αουτσάιντερ ο “ακριβός” ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ τερμάτισε δεύτερος ανεβάζοντας πολύ τις αποδόσεις και η ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ τερμάτισε τέταρτη, αν και πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά στην άφιξη.
Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα.

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ (3)

Ο τρόπος που νίκησε προ τριών εβδομάδων, στα 1300 μέτρα, αλλά και η μετέπειτα συμπεριφορά του στις προπονήσεις αφήνει πολλά περιθώρια στο να φτάσει σήμερα στην ρεπετισιόν. Σύμμαχός του και το γεγονός ότι βασικοί του αντίπαλοι επιστρέφουν από μεγάλη αποχή. 

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ (2)

Στο παρελθόν έχει κοντράρει και μάλιστα επιτυχώς, δυνατούς αρσενικούς. Έχει γυμναστεί συστηματικά για την σημερινή κούρσα, το κύπελλο Καρυάτιδων και πιστεύουμε ότι όχι απλά έχει σχεδόν ακέραιες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά ότι αποτελεί και το μεγαλύτερο στάνταρ της ημέρας.  

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ (2)

Στην συμμετοχή του, προ δεκαπενθημέρου, σκόνταψε στην εκκίνηση, κόντεψε να ανατραπεί, αλλά παρ’ όλες τις ατυχίες του κατάφερε στο τέλος να πρωταγωνιστήσει, τερματίζοντας τρίτος. Πιστεύουμε ότι σήμερα χωρίς ατυχίες μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να εξαργυρώσει την καλή του φόρμα σε έναν όμιλο που έχει σχετική ανωτερότητα, παρά τις παθήσεις του που το τελευταίο διάστημα δείχνουν σε προσωρινή ύφεση.

 

 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΦΩΣΦΟΡ (7)

Προ δεκαπενθημέρου έτρεξε για πρώτη φορά βελτιωμένα τερματίζοντας τρίτος στα 1200 μέτρα. Πιστεύουμε ότι σήμερα θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος, η απόσταση των 1575 μέτρων πιστεύουμε ότι θα του ταιριάξει περισσότερο και βέβαια θα ανεβάσει τις πιθανότητές του αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι, κάτι που δείχνει εφικτό.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ (9)

Νίκησε με ωραίο τρόπο, προ τριών εβδομάδων, στα 1400 μέτρα και μάλιστα ο τρόπος που το έκανε μας έδωσε την εντύπωση ότι και σε μεγαλύτερη απόσταση δεν θα είχε πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι είναι τριετής και αντιμετωπίζει μεγαλύτερης ηλικίας και έμπειρους, όμως είναι και γεγονός ότι ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος, άρα θεωρούμε ότι μπορεί να ελπίζει σε πρωταγωνιστική εμφάνιση και γιατί όχι και σε νέα επιτυχία.

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα