Φαβορί και…φαντάσματα Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020

NK_02129-e1593380936349.jpg

Ο Τζάιαντς Τρέζουρ με τον Κώστα Μαστοράκη φτάνει στη νίκη προ του Χάμλυν Λαντ

Από την Δευτέρα 15/6 καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Την περασμένη εβδομάδα από τα φαβορί που προτείναμε ο ΛΟΠΑΣ τερμάτισε δεύτερος, ο ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ παρουσίασε χωλότητα και ο ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ απογοήτευσε.
Στα αουτσάιντερ η ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ τερμάτισε δεύτερη και ο ΙΜΙΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ, τέταρτος. 

 

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…


5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ (8)

Επανέρχεται από τέσσερις και πλέον μήνες αποχή και από κούρσα που είχε τερματίσει δεύτερη, αλλά στην μεταζύγιση βρέθηκε ελλειποβαρής και τοποθετήθηκε τελευταία. Έχει γυμναστεί μεθοδικά, εδώ και καιρό και παρά το γεγονός ότι δεν σημείωσε εντυπωσιακές δοκιμές, θεωρούμε ότι θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νίκη. Μάλιστα και επειδή ξεκινάει το ΣΚΟΡ 6 από την κούρσα που συμμετέχει, με ρίσκο, μπορείτε να την βάλετε και στάνταρ στα συστήματά σας.

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ (4)

Τις δυο από τις πέντε νίκες στην έως τώρα καριέρα του τις έχει σημειώσει στην σημερινή απόσταση των 1100 μέτρων και μάλιστα άλλες τόσες φορές έχει τερματίσει δεύτερος και όλα αυτά σε οκτώ συμμετοχές. Κάτι που σημαίνει ότι είναι 50% στο δίδυμο. Αν συνυπολογίσουμε ότι πλέον έχει κατέβει στο rating και τρέχει σε πιο βατούς ομίλους, απ’ ότι στο παρελθόν, αλλά και ότι έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις, τότε θεωρούμε ότι όχι απλά μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά, αλλά κάλλιστα μπορεί να επανέλθει και στις επιτυχίες.

9η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ (6)

Προ δυο εβδομάδων επανερχόμενη από 8 1/2 μήνες αποχή, εμφανίστησε πανέτοιμη και κόντραρε πολύ δυνατό όμιλο αρσενικών στα 1200 μέτρα, τερματίζοντας τελικά δεύτερη. Σήμερα αντιμετωπίζει φοράδες και μάλιστα με καλή έως σημαντική, υπέρ της, διαφορά βαρών. Είναι η ταχύτερη στον όμιλο και με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει μπροστά και να απλοποιήσει την κούρσα. Θεωρούμε ότι είναι ίσως το πιο “σίγουρο” στάνταρ στο σημερινό πρόγραμμα. 

 

==========================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΚΑΝ (1)

Πραγματοποιεί ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο και χωρίς προηγουμένως να έχει καμία άλλη αγωνιστική εμπειρία στο εξωτερικό. Είναι ίππος με δυνατά γενεαλογικά στοιχεία, έχει γυμναστεί αρκετά καλά, εδώ και καιρό και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει όμιλο με έμπειρους αντιπάλους και κάποιους σε φόρμα, εντούτοις, μπορεί να αποδειχτεί πάνω στην κούρσα, καλύτερος από τις δοκιμές του και να πρωταγωνιστήσει έντονα, επιζητώντας ίσως, ακόμη και τη νίκη. 

10η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΤΖΑΪΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ (2)

Πριν από μια εβδομάδα έτρεξε στα 1200 μέτρα, τερμάτισε έβδομος και σε κανένα σημείο της διαδρομής δεν έδειξε ότι μπορούσε να παίξει ρόλο στην κούρσα. Ο τότε όμιλος ήταν σαφώς πιο δυνατός από τον σημερινό και αυτό ίσως να αφήνει περιθώρια δυνατής ή ακόμη και πρωταγωνιστικής εμφάνισης, σήμερα, κυρίως αν καταφέρει από την αρχή να είναι πρώτος, δεύτερος πάνω στην κούρσα. Θεωρούμε ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του. 

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα