Φαβορί και… φαντάσματα, Δευτέρας 06 Ιουνίου 2022

Κοινοποίηση:

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

 

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΡΕΒΑΜΠ (1)

Στην τελευταία του συμμετοχή ηττήθηκε από τον Γκρεγκσ Σήκρετς, στο κύπελλο Αθηνών και στα 1400 μέτρα. Τότε δεν μας άρεσε πολύ και στην contition του και ίσως να μην είχε προλάβει να συνέλθει εντελώς από το ταξίδι του στο Dubai. Σήμερα τον θεωρούμε πανέτοιμο, τον είδαμε να “πετάει” σε ένα γκάλοπ του, μεταξύ των άλλων και πιστεύουμε ότι στην ιδανική απόσταση που τρέχει δεν θα έχει αντίπαλο στο κύπελλο Ακροπόλεως.

 8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ (1)

Τρέχει σε νέα ιδιοκτησία και προπόνηση, δείχνει πρόοδο στις προπονήσεις, ούτως ή άλλως έχει απόλυτα ενδεικτικές επιδόσεις στον όμιλο και πιστεύουμε ότι με την ίππευση του Δημητσάνη ενισχύει τις ούτως ή άλλως πολλές πιθανότητές του για τη νίκη. Πιστεύουμε ότι χωρίς ατυχίες δύσκολα θα αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους του.

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΠΡΟΣΙΤ (1)

Επιστρέφει από σημαντική αποχή, όμως έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις, στο παρελθόν έχει δείξει ότι ίσως είναι και ανώτερος σε ομίλους όπως ο σημερινός και βέβαια αν δημιουργηθούν οι συνθήκες στο να οδηγήσει, κάτι που δεν δείχνει και δύσκολο, μπορεί να διακριθεί έντονα, σε σημείο να διεκδικήσει και τη νίκη. Αξίζει την προσοχή σας. 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα