Φαβορί και… φαντάσματα, Τρίτης 26 Απριλίου 2022

Κοινοποίηση:

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

 

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΜΠΙΕΝΤ (1)

Στην τελευταία του εμφάνιση μπορεί να τερμάτισε στην δεύτερη θέση, όμως είχε μεγάλη ατυχία αφού μετατοπίστηκε η σέλα του και ο αναβάτης του δεν μπορούσε να τον ιππεύσει με τον ιδανικότερο τρόπο. Η φόρμα του είναι σε υψηλά επίπεδα, θεωρούμε ότι έχει σχετική ανωτερότητα στον όμιλο και επειδή τρέχει και σε ιδανική απόσταση, μπορεί να φτάσει στη νίκη.

 

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (1)

Στην τελευταία του συμμετοχή και σε κλασική κούρσα, κόντραρε στα ίσια τον Ρεβάμπ και για λίγο έμεινε στην δεύτερη θέση. Η φόρμα του, όλη την χρονιά, είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, εξασφάλισε τον ιδανικότερο αναβάτη, τον Δημητσάνη που μαζί του έχει κάνει τις πιο δυνατές του συμμετοχές και επειδή τρέχει και σε απόλυτα ιδανική απόσταση, πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη.

 

==================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (2)

Στην τελευταία της συμμετοχή και από το εσωτερικό σταρτ, που και σήμερα της έτυχε, δεν ξεκίνησε καλά, απορυθμίστηκε, έμεινε πίσω και δεν μπόρεσε να μας δείξει την φόρμα της. Όμως αν σήμερα καταφέρει να φύγει καλά και να βρεθεί, στις δυο πρώτες θέσεις, τότε να είστε έτοιμοι να την δείτε πρωταγωνίστρια, ίσως και νικήτρια, στην άφιξη.

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ (1)

Στη νέα του προπόνηση δείχνει αρκετά ανεβασμένος και κάποιες καλές δοκιμές του τις σημείωσε με μεγάλη άνεση. Δεν αμφισβητούμε ότι ανήκει στους ποιοτικά ανώτερους του ομίλου και με την δυνατή ανάβαση που εξασφάλισε μπορεί να είναι βασικός διεκδικητής της νίκης σε μια απόσταση που κρίνουμε ότι ταιριάζει με τις ιδιότητές του.

Κοινοποίηση: