Φοξ Χάππυ εναντίον Χααντέφ, σε εξέλιξη ο Σάρρει Μπρηζ, Αξίζει η Σενς Οφ Νταϊρέξιον

2-1.jpg

Η μεγάλη κούρσα λείπει από το σημερινό πρόγραμματα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι… ειδικοί για τον καιρό “λένε” βροχή στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Αν θα πέσουν μέσα; Που να ξέρω; Απλά να το έχετε κατά νου. Αν βρέξει τα… θέματα που θα διαβάσετε παρακάτω μπορεί να διαφοροποιηθούν. Αλλιώς θα γίνει αυτό που γίνεται σχεδόν πάντα. Ακολουθήστε και… γράψτε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-5 / 1-2-3 / 1-4 / 1-2-4 / 3-5 / 2-3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

170
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία στα 1200 μέτρα ο ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ(4) επανέρχεται από ρινορραγία που εκδήλωσε στο ντεμπούτο του. Στις προπονήσεις πήγε καλά , είναι πολύ γρήγορος όπως μας έδειξε στην πρώτη συμμετοχή του και θεωρούμε ότι χωρίς το πρόβλημα που προαναφέραμε θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Κυριότερο αντίπαλό του θεωρούμε τον ΧΑΑΝΤΕΦ(5) που «έφαγε» την κούρσα, πριν από αρκετό διάστημα και σε μεγαλύτερη απόσταση και ανέβηκε στις προπονήσεις, στην συνέχεια. Κι αυτός έχει δείξει σημαντική αρχική ταχύτητα, κι αυτός μπορεί να πάει μπροστά, Από τους υπόλοιπους ο διετής ΕΚΛΕΚΤΩΡ(6) διαθέτει καλή ποιότητα και με καλή εκκίνηση μπορεί να τρέξει δυνατά. Στις συμμετοχές του στην Αγγλία ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και αν κάτι προβληματίζει είναι η όχι εντατική προετοιμασία του. Τίποτα άλλο. Ο ΦΕΙΔΙΑΣ(3) είναι μετρημένος σε αποδόσεις που θεωρούμε ότι οι παραπάνω μπορούν να ξεπεράσουν. Ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ(1) στην πρόσφατη συμμετοχή του έτρεξε με το ένα μάτι κλειστό, λόγω των προβλημάτων όρασης που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν. Δεν έτρεξε άσχημα συνυπολογίζοντας ότι ο όμιλος ήταν ισχυρός. Σήμερα αν κάνει το ίδιο με το έξω σταρτ που έχει, μπορεί να “χωθεί” στην άφιξη. Τέλος ο πρωτοεμφανιζόμενος ΣΤΥΛΙΑΝΕΚΚΟΣ(2) έχει κάποιες ενθαρρυντικές συμμετοχές στην Κύπρο, αλλά σήμερα εμφανίζεται με ελλειπή προπόνηση και μας προβληματίζει. Αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελεί την πρώτη συμμετοχή του προπονητή Ηλία Κρητικού στην Ελλάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ(4) – ΧΑΑΝΤΕΦ(5) – ΕΚΛΕΚΤΩΡ(6)

171 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, όπου ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(2) είναι σε καλή κατάσταση,σε φόρμα, είναι γρήγορος και με καλή εκκίνηση και στην μικρή απόσταση μπορεί να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τη νίκη. Δυνατός, γρήγορος και φορμαρισμένος ο ΑΛΑΝΑΡΙ(3), όπως έδειξε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. βελτιωμένος έδειξε στις προπονήσεις ο ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ(1) που θεωρούμε ότι σίγουρα θα τρέξει πολύ καλύτερα από τις δυο πρώτες συμμετοχές του. Την έκπληξη μπορεί να κάνει στα πολύπλοκα παιχνίδια ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(8) που επανέρχεται σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(6) έρχεται από νίκη, ξεκουράστηκε για μικρό διάστημα κι αυτός έχει πιθανότητες να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια και κάτι ανάλογο μπορεί να πράξει ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(7) που είναι σπεσιαλίστας στις μικρές αποστάσεις και με κάθε μορφής διαδρομή. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(2) – ΑΛΑΝΑΡΙ(3) – ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ(1) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(8)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ:  1-2-4 / 1-2-4 / 2-3-5 / 1-2-3-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 135
ΚΟΣΤΟΣ: 67,5 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

172 Στην τρίτη(κωδ.03) αναμέτρηση και στα 2100 μέτρα, ο ΕΝΣΑΪΝ(4) «πάει» τις μεγάλες αποστάσεις και δείχνει σε καλή φόρμα. Ο ΝΕΪΣΑΝ(1) στην τελευταία του συμμετοχή και σε μικρότερη απόσταση απέτυχε πλήρως, σήμερα όμως και σε απόσταση που του ταιριάζει πολύ μπορεί να εμφανιστεί πλήρως ανταγωνιστικός. Από τους υπόλοιπους ο σταθερός και φορμαρισμένος, εδώ και καιρό, ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) δεν μπορεί να αγνοηθεί, όπως και ο ΦΕΝΖΑΛ(5) που έχει τρέξει μέσα σε ένα μήνα δυο φορές την απόσταση, έδειξε βελτίωση στην πιο πρόσφατη και θα έχει υπέρ του και τα χαμηλά του βάρη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΝΣΑΪΝ(4) – ΝΕΪΣΑΝ(1) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2)

173 Στην τέταρτη(κωδ.04) και στα 1575 μέτρα, ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4) προέρχεται από δυο σερί νίκες στην ίδια με σήμερα απόσταση. Δείχνει στην καλύτερη φόρμα της ζωής του και τον αναμένουμε και σήμερα βασικότατο διεκδικητή της νίκης. Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(1) «ψάχνει» τη νίκη, εδώ και καιρό, δεν θα λέγαμε ότι η σημερινή απόσταση είναι η πλέον ιδανική, αλλά από την άλλη αναφερόμαστε σε ίππο με σημαντική ποιότητα για ομίλους όπως ο σημερινός και ο οποίος δείχνει στις προπονήσεις σε σταθερά καλή κατάσταση. Τρίτη επιλογή ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(2) που το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται δυνατά, δείχνει σε καλή κατάσταση, όπως διαπιστώσαμε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του κι αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του , μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνος για όλους. Από τους υπόλοιπους ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) μπορεί να βρεθεί στο Τρικάστ αν κάποιος από τους τρεις προαναφερόμενους δεν πιάσει την απόδοση που αναμένουμε. Αλλιώς έχει τον πρώτο λόγο για το Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4) – ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(1) – ΑΣΤΕΡΙΩΝ(2)

174 Στην πέμπτη(κωδ.05) αναμέτρηση και στα 1575 μέτρα, ο σχετικά πρόσφατος νικητής στο ντεμπούτο του, ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ(3) δείχνει σε εξέλιξη και θεωρούμε ότι και στην σημερινή απόσταση μπορεί να πρωταγωνιστήσει με την αναμενόμενη επικεφαλής διαδρομή. Αναμένουμε βελτιωμένο τον ΜΑΪΚΡΟΝΑΪΖ(5) που στο ντεμπούτο του έδειξε κάπως πίσω από δουλειά. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ(2) προσπάθησε στο Ντέρμπι, αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι σε καλή κατάσταση, η σημερινή απόσταση μάλλον του ταιριάζει καλύτερα και δεν μπορεί να αγνοηθεί, κυρίως για παρουσία στο Τρικάστ.  Πιο πίσω ο ΜΙΝΩΑΣ(1) που έχει τρέξει καλά την σημερινή απόσταση στο παρελθόν και ίσως η εμπειρία του να παίξει σημαντικό ρόλο στην άφιξη και για αουτσάιντερ μην αγνοήσετε τον ΓΟΥΟΤΣΜΑΪΕΒΡΥΜΟΥΒ(4) που στην πρώτη συμμετοχή του στο Μαρκόπουλο έδειξε ότι είναι ίππος που αρέσκεται σε αποστάσεις όπως η σημερινή. Τέλος ο διετής ΜΠΟΡΕΛΛΙ(6) μετράει μια νίκη στο εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια περίπου απόσταση με την σημερινή, στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ιρλανδία κι έτρεξε κι άλλη μια κούρσα στις 20 Οκτωβρίου πριν έρθει στην Ελλάδα όπου έχει λίγες μέρες, άρα προβληματίζει αυτό το γεγονός. Δεν “σβήνει” από τα πολύπλοκα παιχνίδια, αλλά δεν μπορεί να υπολογιστεί και για νικητής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ(3) – ΜΑΪΚΡΟΝΑΪΖ(5) – ΜΙΝΩΑΣ(1)

175 Κλείνουμε με το Τρόπαιο Νοεμβρίου, την έκτη(κωδ.06) αναμέτρηση, στα 1200 μέτρα. όπου η ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ(4) μας απογοήτευσε στο προ μηνός, κύπελλο Αρτέμιδος που την θεωρούσαμε βασική διεκδικήτρια της νίκης και μετά από το έξοχο νικηφόρο ντεμπούτο της, όμως αυτή ήταν εντελώς αρνητική από την αρχή της κούρσας. Θεωρούμε ότι μάλλον τυχαία ήταν αυτή η συμπεριφορά, αφού στις μετέπειτα προπονήσεις έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Σήμερα και παρά την μικρή απόσταση μπορεί να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την δεύτερη νίκη της. Η ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ(3) νίκησε με ωραίο τρόπο στο ντεμπούτο της, έδειξε γρήγορη και «σκληρή» φοράδα και πιθανολογούμε ότι και σήμερα στον πιο δυνατό όμιλο μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ(6)… έβγαλε μάτια στο κύπελλο Αρτέμιδος που τερμάτισε δεύτερη και παρά την μικρότερη σημερινή απόσταση δεν μπορεί να αγνοηθεί με το δυνατό της φίνις. Προσοχή και μεγάλη μάλιστα, θέλει και η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ(2) που είναι γρήγορη και σήμερα ιππεύεται και από τον Δημητσάνη που μπορεί να την βγάλει στο κεφάλι από το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης που της έτυχε. Η ΤΣΕΪΝΣ ΟΦ ΛΑΒ(1) έδειξε ανέτοιμη στο ντεμπούτο της όπου και απέτυχε. Σήμερα δείχνει σαφώς πιο έτοιμη και μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στην άφιξη. Η ΣΤΑΡΡΥ(5) μπορεί μια θέση στο Τετραπλό, αλλά μέχρι εκεί και τέλος θεωρούμε ότι η ΜΙΣ ΕΥΗ(7) θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ(4) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ(3) – ΦΡΗ ΓΟΥΪΛ(6) – ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ(2)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα