Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ)

eidie-logo.png

Η Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) καλεί τα μέλη της σε τακτική γενική συνέλευση, στο τέλος Μαίου, καθώς επίσης και σε διενέργεια εκλογών σύμφωνα με την πρόσκληση που εξέδωσε προς τα μέλη της.

” ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΔΙΕ καλεί τα μέλη της Ένωσης σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 31/5/2021 και ώρα 22:00 στα Γραφεία της Ένωσης, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

-Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή των μελών του ΔΣ από κάθε ευθύνη
-Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Δευτέρα 7/6/2021 και ώρα 16:00, με την ίδια Ημερίσια Διάταξη και στον ίδιο χώρο.

Για τις συγκεκριμένες αρχαιρεσίες επιτρέπεται να λάβουν μέρος όλοι οι ιδιοκτήτες που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΙΔΙΕ μέχρι και σήμερα (4/5/2021).

Ο μέγιστος αριθμός σταυρών που μπορούν να τεθούν στα ψηφοδέλτια είναι: επτά (7) για το Διοικητικό Συμβούλιο, δυο (2) για την Εξελεγκτική Επιτροπή και δυο (2) για την Πειθαρχική Επιτροπή. Η θητεία όλων των παραπάνω οργάνων είναι τριετής.  

Καλούνται επίσης όλα τα μέλη, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω όργανα της Ένωσης, να υποβάλλουν γραπτά την υποψηφιότητα τους, επτά ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, δηλ. μέχρι την 24/5/2021 (εως και ώρα 22:00), σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Καταστατικού. Λόγω των δεδομένων υγειονομικών συνθηκών η υποβολή υποψηφιότητας μπορεί να γίνει μόνο με email στο info@eidie.gr (οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν επιβεβαιωτικό email).

     Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου καταστατικού δεν ισχύουν οι εξουσιοδοτήσεις.

Μαρκόπουλο, 4/5/2021

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Δημητρόπουλος “

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα