Ισχυρές βάσεις και δυνατά στοιχήματα για να διεκδικήσετε το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

kalpasmos.jpg

Πριν ξεκινήσουμε τις αναλύσεις μας σημειώστε ότι στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν δυο Τζακ Ποτ σε Σκορ 6 κυρίως που αναμένεται να μοιράσει πάνω από 30.000 ευρώ αλλά και στο Σκορ 3 που αναμένεται να μοιράσει πάνω από 5.000 ευρώ.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4/ 1-4-7 / 3-5 / 1-4-6-7 / 1-2-7 / 2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 288
ΚΟΣΤΟΣ: 144 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ. 

08 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία των τριετών χωρίς νίκη και στα 1300 μέτρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Σίγουρα ο έμπειρος ΔΕ ΝΤΡΗΜ(2) έχει τον πρώτο λόγο. Από πέρσι και στις κούρσες που έτρεξε,  έδειξε πολύ δυνατός, πήγε καλά στις προπονήσεις και χωρίς ατυχίες αναμένεται ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης, αρκεί να ξεκινήσει καλά από την αφετηρία.
Καλά έχει πάει στις προπονήσεις ο πρωτοεμφανιζόμενος ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ(4) που διαθέτει πολύ καλή γενεαλογία. Έχει τρέξει ανεπιτυχώς μια φορά στην Αγγλία, όπου ήταν φανερά ανέτοιμος, εδώ όμως στο Μαρκόπουλο δείχνει άνοδο και εξέλιξη.
Ερωτηματικά οι ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΠΙΡΙΤ(6) και ΑΛΜΑΖ(1) που η προετοιμασία τους έγινε εκτός ιπποδρόμου, στο ιπποφορβείο Ελιάς και δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία και εξέλιξή τους, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανιστούν πανέτοιμοι. Ο πρώτος θα τρέξει για πρώτη φορά, ενώ ο δεύτερος έχει εμπειρία. Ο ΜΙΝΩΑΣ(3) αναμένεται αρκετά καλύτερος και σε σχέση με τις περσινές εμφανίσεις του και δεν μπορεί να αποκλειστεί από το Τρικάστ και φανερά πίσω δείχνει ακόμη ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΔΕ ΝΤΡΗΜ(2) – ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ(4) – ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΠΙΡΙΤ(6)

09 Παρακάτω και στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, τα ερωτηματικά αυξάνουν με την παρουσία των πρωτοεμφανιζόμενοι ΑΤΤΡΑΚΤ(4) και ΣΟΥΊΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ(7) .
Αμφότεροι θα τρέξουν για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο. Ο πρώτος διαθέτει καλή γενεαλογία, αλλά και προβλήματα που τον “ανάγκασαν” να ντεμπουτάρει στα πέντε του χρόνια. Ο δεύτερος έχει τρέξει στην Αγγλία και στην Ελλάδα ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, πριν από τρία χρόνια συνυπολογίζοντας την έξοχη γενεαλογία του. Εδώ όμως παρουσίασε πρόβλημα στον τένοντα, δεν κατάφερε να τρέξει γιατί μόλις εντατικοποιούσε την προετοιμασία του πόναγε και έγιναν σκέψεις από την ιδιοκτησία του να χρησιμοποιηθεί ως επιβήτορας. Στη νέα του προπόνηση αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια για να τρέξει. Εκτομήθηκε, αποσύρθηκε αρκετό διάστημα και εδώ και μήνες έχει επανέλθει στο Μαρκόπουλο και γυμνάζεται. Μάλιστα σε κάποιες δοκιμές του πάει μαζί με δυνατούς ίππους και δείχνει ότι η πάθησή του είναι σε ύφεση. Αποτελεί σίγουρα ένα αίνιγμα, όμως για να επικρατήσει στον σημερινό όμιλο δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια.  Ο ΜΠΟΜΠΙΟ(1) με την αρχική του ταχύτητα θα προσπαθήσει να πάει μπροστά και έχει δείξει ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που τον απασχολούσαν στο παρελθόν. Προσοχή θέλει ο ΠΑΜΠΛΟ(6) που έχει γυμναστεί ανελλιπώς στη νέα του προπόνηση και από το παρελθόν έχει δείξει ότι διαθέτει ικανότητες για ομίλους όπως ο σημερινός. Τον ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(5) θα τον προτιμούσαμε σε μικρότερη απόσταση, ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(2) είναι ικανός για μια παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια και ίσως και παραπάνω αν οι δυο πρώτοι που σχολιάσαμε εμφανιστούν πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου και ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(3) γυμνάζεται ανελλιπώς μεν, όμως δεν δείχνει καμία βελτίωση και μέχρι το Τετραπλό τον έχουμε ικανό,

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΟΥΪΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ(7) – ΜΠΟΜΠΙΟ(1) – ΑΤΤΡΑΚΤ(4) – ΠΑΜΠΛΟ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-5 / 1-3-4-6-7 / 1-2-7 / 2-3-5
ΣΤΗΛΕΣ: 90
ΚΟΣΤΟΣ: 45 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ. 

10 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3) θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Έχει πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις, τρέχει σε απόσταση που της αρέσει και την… βολεύει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την ρεπετισιόν. Η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(5) έτρεξε την περασμένη εβδομάδα, διακρίθηκε σε απόσταση που δεν ήταν η πιο ιδανική, σήμερα κρίνουμε ότι τα 1300 μέτρα θα την ευνοήσουν περισσότερο κι αν δεν την επηρεάσει η δεύτερη κολλητή κούρσα, τότε μπορεί να επιζητήσει τη νίκη. Τρίτη επιλογή η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(4) που στη μέρα της μπορεί να κάνει πάρα πολλά και κυρίως αν ανοίξει λίγο ο ρυθμός. Μην λησμονείται ότι προέρχεται από νίκη – έκπληξη και έχει και την ποιότητα για να τρέξει και πάλι δυνατά. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(1) έτρεξε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έτρεξε καλά, όμως ίσως να της στοίχισε ότι το τελευταίο διάστημα είχε “ρίξει” κάπως την προετοιμασία της. Πάντως ίσως η κούρσα να την ωφέλησε και σήμερα να την δούμε αλλαγμένη προς το καλύτερο. Έπονται η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(6) και η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) που για να εμφανιστούν στο Τρικάστ θα πρέπει να αποτύχουν δυο από τις προαναφερόμενες αντίπαλές της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΟΒΑΜΠΟΛ ΕΛΕΝ(3) – ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(5) = ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-6-7 / 1-2-7-8 / 1-2-3-5
ΣΤΗΛΕΣ: 64
ΚΟΣΤΟΣ: 32 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ. 

11 Δύσκολη στην πρόβλεψη η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα και όπου σχεδόν όλοι μπορούν να νικήσουν. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις και το μόνο ντεζαβατάζ είναι τα υψηλά του βάρη. Ο ΣΠΙΝ ΤΟΠ(7) θα τρέξει για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, μετράει δυο νίκες στην Αγγλία, όμως έχει γυμναστεί συστηματικά, διαθέτει μεγάλη αρχική ταχύτητα και με καλή εκκίνηση μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(4) γυμνάζεται ανελλιπώς και στο παρελθόν έχει δείξει πολύ δυνατές ιδιότητες στις μικρές αποστάσεις και ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ(3) έχει την… σπριντάδα για να οδηγήσει την κούρσα, έχει επίσης γυμναστεί σωστά και ντεζαβατάζ του ότι τρέχει σε όμιλο με περισσότερο «ψημμένους» αντιπάλους. Καλά έχει πάει στις προπονήσεις ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(6) που στις προπονήσεις πήγε παραπλήσια με τον Ελεγκάντλυ Μπάουντ και έχει υπέρ του τα χαμηλά βάρη. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ(2) είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη ή για το δίδυμο, όμως δεν τον “σβήνουμε” από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος, ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(5) θεωρούμε ότι εξελίσσεται αργά και αυτός όπως και ο Απήλινγκ κοντράρεται με πολύ έμπειρους αντιπάλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) – ΣΠΙΝ ΤΟΠ(7) – ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(4) – ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(6)

12 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΑΖΖΑΑ(7) έρχεται με μια νίκη από την Αγγλία, αρχικά είχε αγοραστεί πάνω από μισό εκατομμύριο λίρες, αλλά παρουσίασε προβλήματα και τελικά ήρθε στην Ελλάδα με αγορά κοντά στα 2000 ευρώ. Πάντως, εδώ στο Μαρκόπουλο, πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι αν δεν επηρεαστεί από την πρώτη συμμετοχή του θα τρέξει πρωταγωνιστικά. Συστηματικά γυμνασμένος είναι ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(1) που μπορεί να οδηγήσει και να βάλει δύσκολα σε όλους, παρά τα υψηλά του βάρη. Σε καλή φόρμα επιστρέφει ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(2) που είναι «σκληρός» ίππος και που αν πάει με τους πρώτους, πόσο μάλλον στο κεφάλι, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Προσοχή θέλει ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(8) που το τελευταίο διάστημα εντατικοποίησε την προετοιμασία του και έδειξε έτοιμος να διακριθεί έντονα. Μάλιστα σε κάποιες δοκιμές  του ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος. Από τους υπόλοιπους ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(9) γυμνάζεται συστηματικά, αλλά θα έχει ντεζαβαντάζ τα πολλά του προβλήματα που αν δεν τον επηρεάσουν σαφώς έχει όλα τα φόντα όχι μόνο να τρέξει δυνατά, αλλά και να πρωταγωνιστήσει. Αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό της κούρσας. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(3) θα προτιμούσε κάπως μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και σε αυτή και συνυπολογίζοντας την προετοιμασία του δεν μπορεί να αποκλειστεί από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Πιο πίσω ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(4), ΤΑΟΥΑΛΗΦ(6) και ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑΖΖΑΑ(7) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(1) – ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(2) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(8)

13 Τέλος, στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, δυο είναι οι ίπποι που ξεχωρίζουν. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(5) στις προπονήσεις δείχνει καλύτερος από ποτέ και παρά το γεγονός ότι δεν τρέχει στο μάξιμουμ στην πρώτη του συμμετοχή, αυτή την φορά μπορεί να το κάνει, κυρίως αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι με το εσωτερικό σταρτ που εξασφάλισε. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(2) επιστρέφει από πολύμηνο ρεπό, λόγω προβλημάτων, όμως έχει γυμναστεί επιμελώς και βέβαια διαθέτει μεγάλη ποιότητα για τον όμιλο. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(1) δεν τρέχει στο μαξιμουμ μετά από ρεπό, όμως έχει γυμναστεί καλά και μπορεί να τρέξει διακριτικά. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) διαθέτει μεγάλη αρχική ταχύτητα και θα προσπαθήσει να πάει μπροστά για να διακριθεί. Σε κάποιες συμμετοχές του έτρεξε καλά από ρεπό, σε κάποιες άλλες όχι. Μεγάλο ερωτηματικό ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(3) που δεν έτρεξε την περασμένη εβδομάδα, λόγω τραυματισμού του αναβάτη που τον ιππεύει και σήμερα και σήμερα αρχικός στόχος του θα είναι να φύγει από την αφετηρία και μετά να “ψάξει” την διάκριση που μπορεί να την επιτύχει στην φόρμα που δείχνει. Μάλιστα αν ξεκινήσει καλά και ικανοποιήσει δεν θα είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε και την άλλη εβδομάδα στην σπουδαία αναμέτρηση του κυπέλλου Νέου Έτους. Παρά τον ισχυρό όμιλο δεν αγνοείται ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(6) που μπορεί να βρει μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, όπως και ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(7) που θα στηριχτεί στα χαμηλά του βάρη και που βέβαια θα προτιμούσε κάπως μεγαλύτερη απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(5) – ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(2) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(1) – ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(3)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα