Ισχυρές βάσεις προσφέρουν Νοστρόβια, Πης Τέλεγκραμ και Χάβιλνταρ, δυνατά συστήματα για Σκορ 4 & Σκορ 6

1Q0I3551-e1540768711241.jpg

Οκτώ κούρσες, οι περισσότερες δύσκολες στην πρόβλεψη, Σκορ 6 και δυο Σκορ 4 περιλαμβάνει το σημερινό μενού και βέβαια αξίζει να δώσετε βάση στις προτάσεις μας. Σήμερα τις έχουμε λίγο πιο συνοπτικές γιατί όπως μας γράφετε στα μηνύματά σας, τις θέλετε σχεδόν… λακωνικά. Ξεκινάμε λοιπόν…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3 / 5-7 / 1-2-4-5-6-9-10 / 1
ΣΤΗΛΕΣ: 42
ΚΟΣΤΟΣ: 21 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ
141
Στην πρώτηΙκωδ.01) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(1) είναι ο ταχύτερος στον όμιλο, είναι σε φόρμα, εδώ και καιρό και με επικεφαλής διαδρομή μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΑΪΚΡΟΝΑΪΖ(3) μετράει νίκη στην Αγγλία, στα 1200 μέτρα και δείχνει ικανός αμέσως να διεκδικήσει τη νίκη και με την σημαντική αρχική ταχύτητα που διαθέτει. Τρίτη επιλογή ο ΦΑΟΥΣΤΟ(2) που πρόσφατα έτρεξε καλά με ημιαναμονή σε μεγαλύτερη απόσταση και ο οποίος δείχνει ότι σήμερα μπορεί να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. Από τους υπόλοιπους ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ(5) για να βρεθεί στους πρώτους θα πρέπει να ατυχήσει κάποιος από τους προαναφερόμενους, τα χρόνια ανέβηκαν για τον ΤΖΙΑΡΙΝΟ(4) και ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ(6) έχει να τρέξει στη Ελλάδα από πέρσι τον Ιούλιο, ήταν βέβαια στην Γαλλία και θεωρούμε ότι αυτή η κούρσα θα είναι προσαρμογής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(1) – ΜΑΪΚΡΟΝΑΪΖ(3) – ΦΑΟΥΣΤΟ(2)

142 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ(5), στην τελευταία της συμμετοχή, στα 1300 μέτρα, έχασε τη νίκη στην απόλυτη λεπτομέρεια, είναι σε φόρμα και σήμερα μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς απαραίτητα να πάει στο κεφάλι. Θεωρούμε ότι της ταιριάζει πιο “γλυκιά” κούρσα. Η ΧΑΡΤΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ ΧΟΤΕΛ(7), στην ίδια κούρσα με την προαναφερόμενη, καθυστέρησε στην τελευταία της συμμετοχή, όμως με την όλη συμπεριφορά της  και το δυνατό της φίνις, όπου τερμάτισε τέταρτη, έδειξε πως σήμερα και χωρίς ατυχίες μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η σταθερή ΛΟΒΙΝΑ(4) μπορεί και πάλι να είναι στην άφιξη και γιατί όχι και νικήτρια αφού θεωρούμε ότι η σημερινή απόσταση της ταιριάζει καλύτερα. Η ΚΥΛΛΑΤΣΥ ΠΡΙΝΣΕΣ(3) στο δεύτερο τρέξιμό της Ελλάδα μπορεί να είναι καλύτερη από την πέμπτη θέση στο ντεμπούτο της, η ΚΟΜΜΑΝΤΙΝΓΚ(2) αναμένεται βελτιωμένη από την πρώτη συμμετοχή της που δεν ξεκίνησε και καλά , η πρωτοεμφανιζόμενη ΡΕΪΝΑ(6) διαθέτει καλή γενεαλογία, αλλά δεν την έχουμε έτοιμη για νίκη και η ΓΟΥΪΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ(1) δείχνει προς το παρόν στάσιμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ(5) – ΧΑΡΤΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ ΧΟΤΕΛ(7) – ΛΟΒΙΝΑ(4) –  ΚΥΛΛΑΤΣΥ ΠΡΙΝΣΕΣ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-4-5-10 / 1 / 1-2-3-5 / 2 / 3-5-6-7 / 2-4-8
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

143
Στην τρίτη(κωδ.03) αναμέτρηση, στα 1400 μέτρα, βάση ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) που είναι σε φόρμα και έχει πρωταγωνιστήσει έντονα στις δυο πιο πρόσφατες συμμετοχές του. Ο ΦΛΑΣ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ(4) έχει τρέξει δυο φορές έως τώρα, σε μικρότερη και μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής, έχει τρέξει καλά, δείχνει σε καθημερινή εξέλιξη και μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα παρά τον πολυπληθή όμιλο που ίσως δεν τον… βολέψει στο ανέβασμά του. Ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(5) αν καταφέρει να οδηγήσει, όπως του αρέσει και με ελάχιστες εξαιρέσεις, θα τρέξει καλά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη, Αν όμως δεν τα καταφέρει να πάει μπροστά δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(1) κατ’ εμάς δεν έτρεξε στην προ εβδομάδος συμμετοχή του σε μικρότερη απόσταση. Ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) επανέρχεται σε καλή κατάσταση και σε νέα ιδιοκτησία. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια πολύ πιθανό. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(7) τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας της και μπορεί μια θέση στο Τετραπλό, κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΜΠΛΟ(9). Από τους υπόλοιπους, ο ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ(10) είναι σε καλή φόρμα, κάπου θα μας… ξαφνιάσει και ίσως αυτό γίνει σήμερα. Απαιτεί μια προσοχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) – ΦΛΑΣ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ(4) –  ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(5) – ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ(10)

144 Ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) έχει τον πρώτο λόγο στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα. Προέρχεται από δυνατή εμφάνιση και τέταρτη θέση στο κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως, «πάει» τις μεγάλες αποστάσεις και είναι κοντά στη νίκη. Από νίκη, στα 1400 μέτρα, προέρχεται η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) που δείχνει σε καλή φόρμα και καλές πιθανότητες έχει και ο ευρισκόμενος σε καλή φόρμα, ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(3) που στις 15 Σεπτεμβρίου έτρεξε στην σημερινή απόσταση, σε ανώτερο όμιλο και δεν έτρεξε καθόλου άσχημα παρά την πέμπτη θέση που κατέλαβε. Ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(5) θα ελπίζει ακόμη και στο δίδυμο αν κάποιος από τους προαναφερόμενους και κυρίως οι δυο πρώτοι δεν πιάσουν την απόδοση που αναμένουμε, η ΣΑΦΦΑΧ(6) θα στηρίξει τις όποιες πιθανότητες της στην καλή ανάβαση που διαθέτει και ο ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ(4) προέρχεται από δυνατή και αποτυχημένη εμφάνιση στο κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως και επιπρόσθετα τρέχει με υψηλά βάρη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) – ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ92) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-5 / 1-2-3 / 3-5-6-7 / 1-2-4-8
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

145
Στην πέμπτη(κωδ.05) αναμέτρηση και στα 1100 μέτρα,  η ΓΚΛΟΟΥ ΙΝ ΔΕ ΝΤΑΡΚ(50 έτρεξε καλά, προ καιρού, στην πρώτη συμμετοχή της στο Μαρκόπουλο, στα 1200 μέτρα και χωρίς να ξεκινήσει καλά, τερμάτισε τρίτη, έκτοτε γυμνάστηκε συστηματικά και σήμερα αναμένεται πολύ καλύτερη και ικανή να φτάσει και στη νίκη. Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) δεν μας έδειξε την καλή της φόρμα, στην τελευταία συμμετοχή της και στην ίδια απόσταση. Αν και ξεκίνησε καλά, μετά έμεινε πίσω και δεν έπαιξε ρόλο στην κούρσα, κάτι που μπορεί να το κάνει σήμερα γιατί η φόρμα της παραμένει αμείωτη. Η ταχύτατη ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(2) αν καταφέρει να πάει σχετικά εύκολα στο κεφάλι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και η ΑΛΛΕΪΦΑ(3) έρχεται από νίκη, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, δείχνει σε περαιτέρω εξέλιξη και ιππεύεται από τον Δημητσάνη. Προσοχή θέλει η ΜΟΓΓΥ(6) που πήγε να κάνει συγκλονιστική έκπληξη προ τριών εβδομάδων στα 1400 μέτρα. Σε καλή φόρμα η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(8) όμως θεωρούμε ότι η απόσταση είναι μικρή για τις ιδιότητές της. Η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(7) δυστρόπησε στην τελευταία της συμμετοχή, στα 1200 μέτρα και επιπρόσθετα δεν μας δείχνει στην καλύτερή της κατάσταση. Η ΓΚΛΑΝΤΝΕΣ(4) επανέρχεται από μικρή αποχή, αλλά δεν δείχνει κάτι στις προπονήσεις και ΑΡΥΕ(9) πάει καλά στις προπονήσεις, όμως στην κούρσα δεν το βγάζει και ο πολυπληθής όμιλος δεν την… βολεύει.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΛΟΟΥ ΙΝ ΔΕ ΝΤΑΡΚ(5) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(2) – ΑΛΛΕΪΦΑ(3)


146 Από νίκη, σε μικρότερη απόσταση, προέρχεται ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(2) που και σήμερα θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης στην έκτη(κωδ.06) αναμέτρηση. Η φόρμα του είναι κορυφαία και βέβαια και στην σημερινή απόσταση τρέχει εξαιρετικά και μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολύ καλύτερους ομίλους του σημερινού. Από συνεχόμενες νίκες, η τελευταία προ εβδομάδος στα 1800 μέτρα, προέρχεται ο ΝΕΪΣΑΝ(3) που δείχνει ο κυριότερος αντίπαλός του κι αυτός που μπορεί να τους κοντράρει βάσιμα είναι ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) που μπορεί στο παρελθόν να έχει τρέξει μόλις μια φορά την απόσταση και μάλιστα αποτυχημένα, μπορεί να μην είναι στην ζηλευτή φόρμα του πρόσφατου παρελθόντος, όμως ίσως να εξασφαλίσει το προνόμιο της επικεφαλούς διαδρομής.  Από τους υπόλοιπους μόνο η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(4) μπορεί να διακριθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(2) –  ΝΕΪΣΑΝ(3) – ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1)

147 Στην έβδομη(κωδ.07) αναμέτρηση και στα 1300 μέτρα, ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(6) προέρχεται από δυο σερί νίκες, ξεκουράστηκε για μικρό διάστημα και επανέρχεται πολύ δυνατός, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Μάλιστα αν ανοίξει ο ρυθμός από τους σπρίντερ, τότε θα αποκτήσει κορυφαία τύχη, Από νίκη και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, προέρχεται ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(5) που πήγε καλά στις προπονήσεις και παρουσιάζεται σχεδόν πάντα αξιόπιστος πάνω στην κούρσα. Ο ΑΠΓΚΡΕΪΝΤ(3) ΔΙΕΓΡΑΦΗ. Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε επηρεασμένος από την αποχή του και σήμερα αναμένεται πιο έτοιμος, ίσως και πανέτοιμος. Ο ΣΟΥΪΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ(4) θα προσπαθήσει να πάει στο κεφάλι αλλά αν πιεστεί πολύ τότε τα χρόνια προβλήματα των ποδιών του μπορεί να τον επηρεάσουν. Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(1) επίσης θα πιέσει να πάει μπροστά, γιατί όταν μένει πίσω δυσφορεί και δυο κούρσες πίσω που ήταν και στο κάγκελο δυστρόπησε. Ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2) είναι σε καλή κατάσταση αλλά τα υψηλά του βάρη είναι ντεζαβαντάζ. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(8) επανέρχεται από αποχή απόρροια της ρινορραγίας που εκδήλωσε στην τελευταία συμμετοχή του. Ανήκει κι αυτός στους γρήγορους που θα επιδιώξουν να πάνε μπροστά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΤΑΝΤΑΡΑΚ(9) που έχει το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης και για αποκτήσει την όποια τύχη θα πρέπει να φύγει απόλυτα καλά από την αφετηρία. Τέλος, η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(10) αντιμετωπίζει πολύ δυνατό όμιλο και η τύχη της είναι περιορισμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΟΚ ΤΟΝΙΚ(6) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(5) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2) – ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7)

148 Κλείνουμε με την όγδοη(κωδ.08) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, όπου θα δώσουμε την πρώτη τύχη στην πρωτοεμφανιζόμενη ΓΚΟΛΝΤ ΤΖΑΣΜΙΝ(2), που διαθέτει εξαιρετική γενεαλογία, που μετράει δυο νίκες στην Αγγλία και η οποία στις προπονήσεις έδειξε κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Η ΣΠΑΡΤΗ(6) θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και στα 1200 μέτρα μπορεί να πρωταγωνιστήσει από την στιγμ.η που στη νέα της π΄ροπόνηση έχει μάθει να τρέχει καλά με ημιαναμονή. Η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(8) μετά από τρεις σερί νίκες ξεκουράστηκε και επανέρχεται σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις προπονήσεις και η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(4) δεν μπορεί να αγνοηθεί αφού στις προπονήσεις έχει πάει εξαιρετικά, σημειώνοντας πολύ δυνατές δοκιμές. Η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(3) διατηρείται εδώ και καιρό σε καλή φόρμα και βέβαια διαθέτει και την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει. Η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(7) επιστρέφει μετά τις τρεις σερί νίκες που σημείωσε, δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά ο όμιλος είναι δύσκολος. η πρωτοεμφανιζόμενη ΤΣΕΪΝΣ ΟΦ ΛΑΒ(5) μετράει μια νίκη στο χορτάρι, στην Αγγλία, πρόσφατε ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι “θέλει” την κούρσα και τέλος η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) είναι φοράδα με δυνατότητες μεν, σίγουρα κάπου θα αναδιπλωθεί και θα φτάσει στη νίκη, αλλά το πότε δεν το γνωρίζουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΟΛΝΤ ΤΖΑΣΜΙΝ(2) – ΣΠΑΡΤΗ(6) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(8) – ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(4)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα