Λογικό φαβορί ο Ντρημ Ντέζερτ, το ρεπό αντίπαλος στην Τούτι Φρούτι και ωραίο σύστημα για Σκορ 6

1Q0I5094-e1559038484848.jpg

Επτά ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Κούρσες που αξίζει τόσο να τις παρακολουθήσετε όσο και να στοιχηματίσετε σε αυτές και κυρίως στο ΣΚΟΡ 6, ένα παιχνίδι που σχεδόν πάντα πληρώνει καλά. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές. 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-5 / 6 / 1-2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 9
ΚΟΣΤΟΣ: 4,5 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ
82
Στην πρώτη(κωδ.01)  ιπποδρομία, στο έπαθλο Κυθήρων, στα 1.200 μέτρα, η ΣΤΑΡΡΥ(4) είναι γρήγορη, έδειξε βελτιωμένη στη δεύτερη συμμετοχή της, όπου τερμάτισε δεύτερη και σε μεγαλύτερη απόσταση και σήμερα με επικεφαλής διαδρομή μπορεί ακόμη και τη νίκη. Βασικότερη αντίπαλός της θα είναι η ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ(6) που την περιμέναμε καλύτερη στην προ εβδομάδος συμμετοχή της, όμως έμεινε λίγο πίσω στην αρχή και δεν μας έδειξε τη φόρμα της, κάτι που μπορεί να κάνει σήμερα. Η ΓΟΥΪΝ ΤΖΟΥΓΚΕΡΙΝΑ(1) είναι έμπειρη, έχει τρέξει καλά και στις δυο εως τώρα συμμετοχές της και θεωρούμε ότι αν καταφέρετε να πάει στο κεφάλι είτε με κούρσα ημιαναμονής μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τις δύο προαναφερόμενες. Δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια πρόοδο από τη ΝΕΜΕΣΙΣ(2) που στην πρώτη συμμετοχή της προ ημερών τερμάτισε στην πέμπτη θέση, χωρίς να μας δείξει κάτι το σημαντικό και τέλος υπάρχει και η ΣΠΙΡΙΤΗΝΤ(3) που θα τρέξει για πρώτη φορά, διαθέτει καλά γενεαλογικά στοιχεία, όμως θεωρούμε ότι για την ώρα είναι λίγο πίσω από προετοιμασία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΑΡΡΥ(4) – ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 6 / 1-2-5 / 2-4-6 / 1-3-5 / 2-5-7-9 / 4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ
83
Στην δεύτερη ιπποδρομία στο έπαθλο Σίφνου, στα 1400 μέτρα, η ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ(6)  επανέρχεται μετά από 17 μήνες αποχή και από το νικηφόρο ντεμπούτο της, πέρσι το Μάρτιο. Είναι φοράδα που εκπροσωπεί την κλάση σε αυτό τον όμιλο, έχει γυμναστεί και αν δεν επηρεαστεί πολύ από την αποχή της μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Η ΣΑΦΦΑΧ(1) “έφαγε” δύο κούρσες μέσα στη χρονιά, στην δεύτερη έτρεξε καλύτερα, έδειξε βελτίωση, ο όμιλος είναι μέτριος και με το δυνατό της φίνις μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(4) έρχεται από νίκη σε κατώτερο όμιλο, είναι σε φόρμα και τρέχει και σε ιδανική απόσταση. Η ΜΟΓΓΥ(5) νίκησε στο ντεμπούτο της, στην δεύτερη συμμετοχή της δεν ανταποκρίθηκε θετικά σε ανώτερο όμιλο και αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει σήμερα σε όμιλο που λογίζεται περισσότερο στα μέτρα της. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά καθόλου δύσκολο για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια. Δείχνει καλά γυμνασμένη η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(3) όμως έως τώρα δεν μας έχει δείξει τίποτα και σε όλες τις συμμετοχές της παρουσιάζεται κάτω του μετρίου. Δεν την υπολογίζουμε για τη νίκη, όμως δεν την αποκλείουμε από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Η  ΣΑΜΕΡΣΗΤ ΝΤΡΗΜ(2) παρουσιάζεται κατώτερη πάνω στις κούρσες από ότι στις προπονήσεις, “φρεσκαρίστηκε” επαρκώς μετά την τελευταία αποτυχημένη συμμετοχή της και σήμερα ίσως την δούμε διαφοροποιημένη, προς το καλύτερο. Τέλος η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(7) είναι μία φοράδα που προσπαθεί να μπει σε ομίλους όπως ο σημερινός δεν τα καταφέρνει η καλύτερη θέση που παίρνει τις τελευταίες κούρσες είναι η πέμπτη και στις προπονήσεις δεν δείχνει κάτι σπουδαίο έτσι ώστε να την υπολογίσουμε σοβαρά, σήμερα. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ(6) – ΣΑΦΦΑΧ(1) – ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(4) – ΣΑΜΕΡΣΗΤ ΝΤΡΗΜ(2)

84 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομια, στο έπαθλο Νάξου, και στα 1.400 μέτρα ο ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(1) παρά τα υψηλά του βάρη, διατηρείται σε υψηλή φόρμα, μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος, Αν μάλιστα δεν τον πιέσουν μέχρι τη στροφή έτσι ώστε να μπει στην ευθεία σχετικά εύκολα τότε το έργο του θα γίνει πιο εύκολο. Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(2) διατηρείται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη φόρμα, προέρχεται από δύο συνεχείς τερματισμούς στην δεύτερη θέση και αν επωφεληθεί από την ευνοϊκή διαφορά βαρών που έχει από τον προαναφερόμενο, και είναι κοντά του μπαίνοντας στην ευθεία, τότε μπορεί να τον συναγωνιστεί επιτυχώς και να πάρει αυτός τη νίκη. Ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(5) είναι σε σταθερή φόρμα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, σαφώς τρέχει και σε δύσκολους ομίλους, όμως σήμερα με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά και κυρίως αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος από τους προαναφερόμενους δεν πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του ή επιταχυνθεί ο ρυθμός. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(3) ψάχνει, εδώ και καιρό να βρει τον καλό περσινό εαυτό του, έχει πάει για ακόμη μια φορά καλά στις προπονήσεις, όμως δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε αν αυτό φτάνει για να πρωταγωνιστήσει. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ(4) προσπάθησε να ακολουθήσει το Κινγκ Οφ Σπιν, στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, δεν μπορούσε να το κάνει,  έμεινε πίσω και παρά το γεγονός ότι τρέχει με χαμηλά βάρη θεωρούμε ότι θα έχει προβλήματα έναντι των περισσοτέρων αντιπάλων. Τέλος η ΜΙΣ ΕΥΗ(6)ι είναι πολύ κατώτερη και διατηρούμε απόλυτες επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(2) – ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(1) – ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4-6 /1-3-5 / 2-4-5-7-9 / 2-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 135
ΚΟΣΤΟΣ: 67,5 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ
85
Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομια, στο τρόπαιο Αιγαίου και στα 1.400 μέτρα, η ΣΠΑΡΤΗ(2) αν καταφέρει να εξασφαλίσει επικεφαλής διαδρομή τότε με τον γνώριμο αναβάτη της, τον Μάριο Μηνά,  μπορεί να επαναλάβει την προτελευταία συμμετοχή της και να φτάσει στη νίκη. Η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(6) αναμένεται πολύ καλύτερη από την τελευταία συμμετοχή της που είχε τερματίσει Τρίτη πίσω από τη Σπάρτη, αλλά τότε είχε επιστρέψει από πολύ μεγάλη αποχή. Στις προπονήσεις έδειξε σαφώς βελτιωμένη. “Γκινιόζα” αλλά και φορμαρισμένη η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(4) που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες τερματισμούς στη δεύτερη θέση, “ψάχνει” τη νίκη της και θα προσπαθήσει και σήμερα να φτάσει στην διαφεύγουσα επιτυχία της.  Η ΧΑΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(1) στην τελευταία της συμμετοχή διέκοψε ένα σερί πρωταγωνιστικών εμφανίσεων, “φρεσκαρίστηκε” επαρκώς και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να επανέλθει στις δυνατές εμφανίσεις. Μέτριες εμφανίσεις πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η ομόσταυλή της, ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(5) όμως επειδή έδειξε βελτιωμένη στις προπονήσεις, το τελευταίο διάστημα, οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή. Όχι για να νικήσει, αλλά για παρουσία στο Τρικάστ ή το Τετραπλό. Τέλος η ΓΚΟΣΤ(3) έτρεξε για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο πριν από λίγες μέρες και σε μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής δεν έτρεξε άσχημα, τηρουμένων των αναλογιών και σήμερα την αναμένουμε αρκετά καλύτερη και βελτιωμένη. Δεν θα την επιλέξουμε για τις πρώτες δυο θέσεις αλλά σίγουρα μπορεί στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΠΑΡΤΗ(2) – ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(6) – ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(4)

86 Στην πεμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στο έπαθλο Πάρου στα 1.100 μέτρα έχει διαγραφεί η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(4)  και θα τρέξουν έξι ίπποι. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) αντιπροσωπεύει την κλάση, όμως έχει “χαρίζει” πολλά κιλά στους αντιπάλους του και δεν είναι και στην… εκρηκτική φόρμα του παρελθόντος.  Όμως αν πάει στο κεφάλι, πόσο μάλλον αν το κάνει εύκολα, τοτε μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει στη νίκη βέβαια.  Σε τοπ φόρμα είναι ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(3) που νίκησε προ ημερών στα 1200 μέτρα με υψηλά Βάρη και σήμερα με τα “πουπουλένια” κιλά που φέρει μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Ο ΚΟΜΠΡΑΪΖ(5) στη δεύτερη συμμετοχή του ήταν καλύτερος από ότι στο ντεμπούτο του και ίσως σήμερα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος. Θεωρούμε ότι δεν έχει εξαντλήσει τα περιθώρια εξέλιξής του, κάθε άλλο μάλιστα. Σίγουρα οι πιθανότητες του θα αυξηθούν πολύ αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι και το εσωτερικό σταρτ που εξασφάλισε μπορεί να τον βοηθήσει αποφασιστικά σε αυτό. Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) επιστρέφει από αποτυχημένη κούρσα στο κύπελλο Ταχύτητας, ξεκουράστηκε για μεγάλο διάστημα και θέλει την προσοχή του γιατί τρέχει σε απόσταση που κρίνεται η ιδανικότερη για τις σπρίντερ ιδιότητές του. Ο ΣΠΙΝ ΤΟΠ(7) στις τρεις έως τώρα συμμετοχές στην Ελλάδα δεν μας έχει δείξει όλο το εύρος των των δυνατοτήτων του, εχει παει ικανοποιητικά στις προπονήσεις και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Τέλος, ο ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(6) επιστρέφει από πολύμηνη αποχή, θα είναι η πρώτη συμμετοχή του μέσα στη χρονιά και σε απόσταση που όπως έχει δείξει ως τώρα δεν του ταιριάζει και σαφώες θα έχει δύσκολο έργο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΜΠΡΑΪΖ(5) – ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(4) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1)

87 Η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομια, το έπαθλο Σερίφου, στα 1.400 μέτρα είναι η πιο δύσκολη της ημέρας, ως αναφορά την πρόβλεψη. Ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(9) αν καταφέρει να πάει με τους πρώτους, κάτι που του αρέσει γιατί όταν μένει πίσω και τρώει την άμμο δυσφορεί, μπορεί να επαναλάβει την προτελευταία συμμετοχή του και πρώτη μέσα στη χρονιά που πρωταγωνίστησε, τερματίζοντας δεύτερος πίσω από δυνατό αντίπαλο. Πάντα ρωτηματικό μεγάλο ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(7)  που στη μία συμμετοχή του πρωταγωνιστεί και στην άλλη επιστρέφει στη μετριότητα. Αν σήμερα πάει στο δρόμο του και τρέξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, θα νικήσει. Αλλά είναι κανείς σίγουρος ότι θα το κάνει;  Βελτιωμένος ήταν στην τελευταία του εμφάνιση ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(2) κι αν αυτή η βελτίωση του είναι οριστική τότε δεν θα φανεί καθόλου περίεργο να τον δούμε με απαιτήσεις στην άφιξη. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(1) στην τελευταία του συμμετοχή δεν έτρεξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του, ελέγχθηκε γι’ αυτό και τιμωρήθηκε ο αναβάτης του και αν σήμερα καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του μπορεί να διακριθεί, αν και η απόσταση δεν κρίνεται απόλυτα ιδανική για τις σπρίντερ ιδιότητές του. Πολύ δυνατός ήταν ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(5) στην πρόσφατη επανεμφάνιση του και σε δύσκολο όμιλο τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Η σημερινή απόσταση δεν είναι αυτό που θα λέγαμεαπόλυτα  ιδανική αλλά η φόρμα του είναι πολύ καλή και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή προσοχή. Δεν τον έχουμε ικανό να νικήσει το ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) όμως μία θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την καταλάβει. Στην τελευταία του συμμετοχή και σε μεγαλύτερη απόσταση φιγουράρισε με τους πρώτους μέχρι τη στροφή και μπαίνοντας στην ευθεία, μετά υποχώρησε , όμως αν αυτή η συμμετοχή των έφερε πιο πολύ στη θέση του τότε σήμερα μπορεί να βρεθεί κάπου σε Τρικάστ ή το Τετραπλό. Ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(3) είναι ο πρεσβυτερος του ομίλου, δεν είναι στα καλύτερά του, όμως η απόσταση του αρέσει και μπορεί να “φιγουράρει” στην άφιξη. Διατηρούμε επιφυλάξεις για τον ΔΕ ΦΟΣΙΛ(8)  που σε όλες τις φετινές συμμετοχές του ήταν πολύ μέτριος και τέλος ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(4) εδώ και πολύ καιρό δεν είναι στα καλύτερά του, όμως δεν μπορούμε να τον “σβήσουμε” από τα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(9) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ(7) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(5) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(2)

88 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομια και στο έπαθλο Φολεγάνδρου, στα 1.300 μέτρα ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ(4).  έτρεξε πολύ δυνατά στο ντεμπούτο του πρωταγωνίστησε, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, σε όλες τις μετέπειτα δοκιμές του πήγε πολύ δυνατά, διαθέτει και το προσόν της αρχικής ταχύτητας και θεωρούμε ότι θα πάει στο κεφάλι και μπορεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά ο ΝΤΑΤΣΜΑΝ ΟΥΑΝ(2) που στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του έχει τερματίσει σε όλες στην τρίτη θέση. Η απόσταση κρίνεται η ιδανική για τις ιδιότητές του και με το φίνις του μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΙΝΝΕΡ(1) στην τελευταία του συμμετοχή δυστρόπησε, δεν ακολούθησε τον όμιλο, αυτό όμως θεωρήθηκε μάλλον τυχαίο γεγονός, από τις επιτροπές ελέγχου και θεωρούμε ότι σήμερα και με καλή εκκίνηση  μπορεί να διακριθεί είτε πηγαίνοντας στο κεφάλι είτε με κούρσα ημιαναμονής. Ο ΓΟΥΙΝΝΕΡ ΜΩΥΣΗΣ(5) θα τρέξει για πρώτη φορά, πραγματοποιεί ντεμπούτο, όμως διαθέτει καλά γενεαλογικά στοιχεία και παρά το γεγονός ότι δεν μας ενθουσίασε στο στάδιο της προετοιμασίας του δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε στον μέτριο όμιλο που συμμετέχει. Ο ΜΠΟΜΠΙΟ(3) μετά την τελευταία του αποτυχημένη συμμετοχή σε μεγαλύτερη απόσταση που δεν του ταίριαξε, ξεκουράστηκε  και επιστρέφει  σε όμιλο στα μέτρα του και σε απόσταση πιο κοντά στις σπριντερ ιδιότητές του. Ο ΤΑΝΤΑΡΑΚ(7) δεν πάει άσχημα στις προπονήσεις, όμως στις κούρσες δεν έχει δείξει τίποτα, έωςε τώρα. Επιστρέφει “φρεσκαρισμένος” και θεωρούμε ότι με σωστή ίππευση μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την “βρει”. Μέτριες οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του ΠΗΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ(6) που διαθέτει καλά γενεαλογικά στοιχεία αλλά πρέπει ακόμη να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να διακριθεί έντονα. Τέλος ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(8)  θα τρέξει σήμερα για 46η φορά και θεωρούμε ότι η ανώτερη διάκρισή του μπορεί να είναι η παρουσία του στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ(4) – ΓΟΥΪΝΝΕΡ ΜΩΥΣΗΣ(5) – ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ(2) – ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(1)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα