Lyon Parilly, 29/09/16: ένα ‘στιγμιαίο λάθος’

Κοινοποίηση:
adriana-lima-in-black-top-sexy
..σαν την προδομένη χήρα..

Δεν ξέρω πως την είδε τη φάση ο Μήτσος με το προχθεσινό άρθρο, και στράβωσε. Με παίρνει τηλέφωνο και με απαιτητικό ύφος με ρωτά “ποιός είναι αυτός ο Κούλης? μιλάς και με άλλους για τη στήλη στο τηλέφωνο?”. Όπως στο λέω. Σαν την προδομένη χήρα. Του χω πει ότι είναι ο μοναδικός μου αναγνώστης και πως θα απολάμβανε όλα τα προνόμια ενός μοναδικού αναγνώστη, και θεώρησε το ότι ο Κούλης να πάρει τηλέφωνο ήταν σα να μπαίνει αντροχωρίστρα μεταξύ μας. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, κατά λάθος θα διάβασε το παιδί τον Πίνακα Υποδείξεων, δεν διάβασε τη στήλη σου, μη μου συγχύζεσαι, δεν είναι αυτό που νομίζεις, ώσπου στο τέλος είδα κι απόειδα κι αναγκάστηκα να πω -όπως και ένας γνωστός τραγουδιστής παλιότερα- “ε, εντάξει, ήταν ένα στιγμιαίο λάθος ρε Δημήτρη, σου ζητώ συγγνώμη, κι εκ μέρους του Κυριάκου”. Ικανοποιήθηκε εν μέρει από τις εξηγήσεις. Αλλά θέλει μονόστηλο 7/7 γκανιάν τώρα να πιάσει η στήλη μου, για να αποδεχτεί πλήρως την συγγνώμη μου. Κοίτα τι μου κανες τώρα, Κούλη. Να ψάξω να βρω βελόνα στ’ άχυρα. Ουφ, αμ εγώ δε θέλω? Προσπαθώ. Εντωμεταξύ έχει και μια εμμονή ο Μήτσος ότι είμαι καλύτερος στη Γαλλία παρά στην Αφρική. Και πάντα το Γαλλικό μου μονόστηλο το περνάει από ‘ακτίνες Χ’. Και γιατί εδώ δίνεις αυτό? Δε βλέπεις πως είναι πιο φορμαρισμένο το τάδε? Και γιατί τούτο, και γιατί τ άλλο? Μην επηρεάζεις τον Συνθέτη, σε παρακαλώ. Θέλω ησυχία, καφέ και τσιγάρα για να φτιάξω το αριστούργημα.

ΣΚΟΡ 3: 013-015-017

011 LYON PARILLY 1 12:55: Προωθεί νεαρές αναβάτριες τελευταία ο κος Έρικ Λερέϋ. Τους δίνει έτοιμα άλογα, συνήθως, ή άλογα που κατεβαίνουν κλάση. Είσαι βρώμικο μυαλό, το ξέρεις? Έγραψα προωθεί, δίχως εισαγωγικά, δεν έγραψα “προωθεί”. Εσύ τα σκέφτεσαι αυτά, όχι εγώ, εγώ είμαι αγνό παιδί, 2-AGE D’ OR. Βάζει παραγνάθια και κατεβαίνει κλάση, κι όχι αυτό που νομίζεις!

012 LYON PARILLY 2 13:25: Έφυγε από το Παρίσι και τις Γκρούπ κούρσες ο 3-MILLFELD, για να ανζητήσει καμιά νίκη στην Επαρχία. Ραγδαία πτώση στους στόχους. Αμφίβολη φόρμα και φυσική κατάσταση (7ος ως φαβορί τον Ιούλιο σε 29άρα κούρσα, τώρα 22άρα), εγώ πάντα προτιμώ κλάση μπροστά από φόρμα, έχει το μεγαλύτερο βαλέρ, εξάλλου.

013 LYON PARILLY 3 13:55: Δεν είμαι τρελλός ακόμη, όχι επίσημα τουλάχιστον, άρα δε γίνεται να δω κάτι άλλο εκτός από 1-SOUFFLENHEIM.

015 LYON PARILLY 4 14:25: Νικηφόρο ντεμπούτο με άνεση, να μοιράσει φύλλο ξανά, 2-BLOOKHEAD. Δεν θα ναι εύκολο, όμως. Απαιτείται ισχυροποίηση/εξέλιξη να επιδείξει επί του ντεμπούτου. Γιατί ο άσσος είναι μεν τζερεμές, αλλά ισχυρό ‘πακέτο’, και επίσης αήττητη είναι και η φοραδούλα του Μπρούνο, η 4.

017 LYON PARILLY 5 15:05: O Γκιγιόν δεν πάει για πλάκα στο 4-HIGHGATE, ο Καστανέϊρα όταν έχει κάτει έτοιμο, του το δίνει κατευθείαν.

019 LYON PARILLY 6 15:35: Χαχαχαχαχα, τι σώτο είν’ αυτό τώρα? Ο Στεφανάκος πάνω στον Εζπελετάκο? Ο-μι-τζί, αυτό θέλω να το δώ! Φωνάξαμε το καλό παιδί, να μας σώσει! Αλλά να μου πεις, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, 3-EZPELETAKO, ας πάει και το παλιάμπελο. Τι? Δεν ξέρεις τι σημαίνει “Ο-μι-τζί”? Ρώτα γιο, κόρη, ανήψια, εγγόνια να σου πουν. Αυτή είναι η αργκό εμάς των Νέων. Ναι ρε, νέος είμαι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα, τραβάς κανα ζόρι? Εδώ και 2 χρόνια είμαι 39 χρονών, και τόσο θα πεθάνω, 39.

021 LYON PARILLY 7 16:05: Ωωω, τι βλέπω, πάει ο Μιχαλάκης ο Μπαρζαλονά τώρα πάνω στην 9-TRULLY ME!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα