Με 3,6 εκατομμύρια γκινέες στους Godolpin τo πιο ακριβό μονοετές στην κόσμο στην δημοπρασία των Tattersalls (video)

lot148tbk110748tattersalls-e1570627090413.jpg

Lot 148 Dubawi (IRE) / Alina (IRE) B.C. (GB) Hazelwood Bloodstock Godolphin 3,600,000 Tattersalls October Book 1 2019 08/10/19

Ο Sheikh Mohammed και οι Godolphin “χτύπησαν” το ακριβότερο μονοετές που πουλήθηκε φέτος στον κόσμο κατά την δημοπρασία των Tattersalls “October Book 1 Yearling Sale” που ξεκίνησε με καταπληκτικό τρόπο.
Το προϊόν Νο148, ο γιος του Dubawi από την φοράδα Alina, καταχωρήθηκε  στον Anthony Stroud που ενεγούσε εξ ονόματος του Sheikh Mohammed για 3,6 εκατομμύρια γκινέες, δηλαδή περίπου 3,78 εκατομμύρια λίρεw, άρα πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
“Είναι ένας πραγματικός αθλητής, ένα ωραίο προϊόν “, είπε ο Stroud στους Tattersalls μετά τη νίκη του κόντρα στον MV Magnier που “χτυπούσε” για τους  Coolmore Stud.
“Ο Sheikh Mohammed τον ήθελε και τον πήρε. Ήταν ο αγαπημένος του ίππος σήμερα. Σταθήκαμε στην γενεαλογία του,  τον πατέρα του, Dubawi, αλλά και ότι προέρχεται από μια εξαιρετική τοκάδα που προέρχεται από τον Galileo.
“Κόστισε περισσότερο από ό, τι πιστεύαμε, αλλά έπρεπε να πάμε ψηλά για να αποκτήσουμε ίππους με τέτοια γενεαλογία.”
Ο Adrian O’Brien του Hazelwood Bloodstock που ανήκε ο ίππος δήλωσε: “Είναι ένα όμορφο άλογο, ήταν μια απίστευτη δημοπρασία και είμαι τόσο ευγνώμων στους πελάτες μου για τα χρήματα που διέθεσαν για να αποκτήσουν το προϊόν μας. “
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι τα δύο μεγαλύτερα ιπποφοβεία,  Godolphin και Coolmore, πήγαν κεφάλι μεκεφάλι στην δημοπρασία, ο O’Brien πρόσθεσε: “Είναι το ιδανικό και αυτό που ονειρεύεται ο καθένας στη θέση μου όταν συγκρούονται δυο τέτοιοι κολοσσοί”.

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα