Μεγάλη απώλεια για τις διεθνείς ιπποδρομίες ο θάνατος του Sheikh Hamdan Al Maktoum

Sheikh-Hamdan-Al-Maktoum-died-75-24032021.jpg

Μεγάλη απώλεια για τις διεθνείς ιπποδρομίες ο θάνατος του Sheikh Hamdan Al Maktoum που “έφυγε” τα ξημερώματα σε ηλικία 75 ετών και είναι η δεύτερη μέσα σε λίγο καιρό μετά τον θάνατο και του Khalid bin Abdullah Al Saud.

Την ανακοίνωση έκανε ο μικρότερος αδερφός του Sheikh Mohammed δημοσιεύοντας στο Twitter: “Ανήκουμε στον Θεό και σε αυτόν θα επιστρέψουμε. Ο Θεός να τον συγχωρέσει, ήταν ο αδερφός μου, το στήριγμά μου, η παρέα μου”
Ο Sheikh Hamdan, Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Ντουμπάι, ήταν ένας εξαιρετικά εξέχων ιδιοκτήτης μιας σειράς πανίσχυρων ίππων σε μεγάλες και κλασικές ιπποδρομίες για περισσότερα από 30 χρόνια.
Τα μπλε και άσπρα χρώματα του είναι από τα πιο διάσημα στον κόσμο των ιπποδρομιών.

Από τα ιπποφορβεία και τους στάβλους Shadwell, οι άνθρωποι που δούλευαν γι’ αυτόν ανακοίνωσαν:  “Είναι καιρός να σκεφτούμε τα επιτεύγματά του και την τεράστια συμβολή του στην παγκόσμια καθαρόαιμη βιομηχανία. Η κληρονομιά του θα ζήσει μέσω των αλόγων του. Όλοι στο Shadwell είναι τόσο περήφανοι που έχουν εργαστεί για έναν τόσο πιστό, γενναιόδωρο, ταπεινό και σοφό άνθρωπο”.

Τέλος οι στάβλοι Godolphin και o Sheikh Mohammed ήταν από τους πρώτους που απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
Ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό έγραφε: «Όλοι στους Godolphin λυπούμαστε βαθιά για το θάνατο του Υψηλότατου Sheikh Hamdan bin Rashid al Maktoum. Μια μεγάλη απώλεια για το Ντουμπάι και το άθλημά μας. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες εκτροφής ίππων της σύγχρονης εποχής. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και σε όλους στο @ShadwellStud. “

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα