Ο Spirit Dancer χάρισε στον Sir Alex Ferguson την κορυφαία στιγμή στο χόμπι του

Κοινοποίηση:

Ο Sir Alex Ferguson τιμήθηκε ως ο ειδικός καλεσμένος του Bahrain International Trophy, όμως δεν έμεινε απλά καλεσμένος. Τελικά ήταν η κεντρική φιγούρα της κούρσας αφού ο ιδιοκτησίας του, Spirit Dancer νίκησε στην κούρσα του 1 εκατομμυρίου δολλαρίων.

Δεμ υπάρχουν πολλοί με επιτεύγματα του Sir Alex στον παγκόσμιο αθλητισμό, με τον άλλοτε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να συγκεντρώνει 38 τρόπαια στα 26 χρόνια βασιλείας του και να παραμένει ένα ασύγκριτο σημείο αναφοράς στο Old Trafford.

Ωστόσο, παρά τα όσα έχει βιώσει, ο 81χρονος φαινόταν αρκετά έκπληκτος από αυτό που περιέγραψε ως την καλύτερη στιγμή του από το χόμπι του.

Ο Spirit Dancer του προπονητή, Richard Fahey , είχε φτάσει μέχρι Group 3, στο Strensall Stakes στο York, αλλά αυτή την φορά ήταν καταπληκτικός και κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη  κόντρα σε νικητές Group 1 με τον Oisin Orr στη σέλα του.

«Αυτό είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί, [ποτέ, σε ιπποδρομίες, στο χόμπι μου και χωρίς αμφιβολία», είπε ο Sir Alex μετά τη νίκη του ίππου του, του οποίου τα ερυθρόλευκα χρώματα είχαν πασίγνωστα και τοποθετούνται είκοσι χρόνια πίσω με τον περίφημο  Rock Of Gibraltar, αλλά και και πιο πρόσφατα με τους ίππους εμποδίων Protektorat και What A Friend.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα