Οι “ελληνικοί” Surrey Breeze και Two Thank Yous στην Cagnes Sur Mer

two-thanks-yousKyriakidis3022021cagnes.jpg

Δυο ίπποι ελληνικών συμφερόντων τρέχουν σήμερα στην Cagnes Sur Mer.  Ξεκινάμε με την δεύτερη (κωδ: 017)  κούρσα όπου ο γνωστός μας Surrey Breeze (5) μετά από δυο αποτυχημένες συμμετοχές στα 2000 μέτρα και στο ίδιο ιπποδρόμιο, “κατεβαίνει” απόσταση και θα τρέξει σε ολιγομελή όμιλο, μόλις έξι συμμετεχόντων σε κούρσα αξίωσης, στα 1600 μέτρα. Είναι ο μοναδικός ίππος χωρίς rating, αντιμετωπίζει ισχυρούς αντιπάλους και πιστεύουμε ότι οι πιθανότητές του για πρωταγωνιστική εμφάνιση είναι λίγες.
Θα ιππευτεί από τον Γιάννη Ψαραδάκη, προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη και είναι ιδιοκτησίας του Σταμάτη Μόλαρη

Στην έβδομη(κωδ: 025) κούρσα της Cagnes Sur Mer τρέχει η γνωστή μας, Two Thank Yous(4) που προπονείται και είναι ιδιοκτησίας του Γιώργου Αλιμπινίση και θα ιππευτεί από τον Μαρίνο Κυριακίδη που μαζί νίκησαν, προ δυο εβδομάδων στα 1600 μέτρα στο ίδιο ιπποδρόμιο κάνοντας μάλιστα την έκπληξη με απόδοση 44,00.

Σήμερα θα τρέξει 1500 μέτρα και στο γκαζόν που όμως δεν θεωρούμε ότι θα αποτελέσει τροχοπέδη στο να διακριθεί και πάλι. Το έχει κάνει στο παρελθόν στο γκαζόν του Lyon Parilly τερματίζοντας δεύτερη στα 1600 μέτρα. Ανήκει στις φοράδες με το υψηλότερο rate, έχει 34 και θεωρούμε ότι συγκρίνοντας και τις αντίπαλες της θα είναι ανάμεσα στα φαβορί. Θεωρούμε στα τέσσερα πρώτα. Αν εμφανιστεί στην ίδια φόρμα που την είδαμε νικήτρια, προ δυο εβδομάδων, πόσο μάλλον αν εμφανιστεί καλύτερη, μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 (πατήστε εδώ)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα