Πανεύκολη νίκη του Kokkinolaimis με τον Soumillon στο Marseille-Vivaux

KOKKINOLAIMIS08032021.png

Πολύ ωραία νίκη για τον KOKKINOLAIMIS, πριν λίγο στην Γαλλία και στον ιππόδρομο του Marseille-Vivaux. Ο Christophe Soumillon του εξασφάλισε άριστη εκκίνηση, ακολούθησε δεύτερος, κατά την διαδρομή, μπαίνοντας στην ευθεία προηγήθηκε και με θετική υπεροχή έφτασε σε μια άνετη νίκη. Ο τρόφιμος του προπονητή, Keven Borgel και ιδιοκτησίας, Χρήστου Θεοδωράκη, νίκησε σε κούρσα αξίωσης, στα 1500 μέτρα, με επίδοση 1.29,89. Μάλιστα ήταν το τρίτο φαβορί της κούρσας με απόδοση 4,20

Στην τέταρτη κούρσα, στο ίδιο ιπποδρόμιο, σε κούρσα αξίωσης και στα 2000 μέτρα, η GENIALE με τον Γιάννη Ψαραδάκη στη σέλα της, προπόνησης Keven Borgel και ιδιοκτησίας, Χρήστου Θεοδωράκη, τερμάτισε στην πέμπτη θέση μεταξύ δώδεκα συμμετεχόντων και με απόδοση 19,00 στο στοίχημα. 

Στην πέμπτη κούρσα χάντικαπ και στα 2000 μέτρα, ο ESPOIR PARFAIT με την Delphine Santiago στη σέλα του, προπόνησης Keven Borgel και ιδιοκτησίας, Χρήστου Θεοδωράκη, τερμάτισε στην δέκατη τρίτη θέση, μεταξύ δεκατεσσάρων συμμετεχόντων και με απόδοση 26,00

Στην έκτη ιπποδρομία για τριετείς μέδεν, στα 2000 μέτρα, ο MARS με τον Γιάννη Ψαραδάκη στη σέλα του, προπόνησης Keven Borgel και ιδιοκτησίας, Πέτρου – Περικλή Βασιλόπουλου, τερμάτισε στην πέμπτη θέση μεταξύ οκτώ συμμετεχόντων και με απόδοση 21,00 στο στοίχημα. 

Τέλος, στην έβδομη κούρσα για τριετείς μέδεν, στα 1500 μέτρα, ο MOUTRAKI με τον Γιάννη Ψαραδάκη στη σέλα του, προπόνησης Keven Borgel και ιδιοκτησίας, Χρήστου Θεοδωράκη, τερμάτισε στην έβδομη θέση μεταξύ εννέα συμμετεχόντων και με απόδοση 28,00 στο στοίχημα. 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα