Πανίσχυρες επιλογές με βάση την φόρμα

diway-e1548110842702.jpg

Στις δυο χτεσινές μας επιλογές νίκησε το φαβορί (TOP SALUTE) και τερμάτισε τέταρτο το αουτσάιντερ (AIRFIELD BEAUTY ), στην Γαλλία. Not bad, θα λέγαμε.
Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα που το κουπόνι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Λέω να ξεκινήσουμε σχετικά νωρίς, από την έκτη (κωδ.016) ιπποδρομία που ξεκινάει στις 14:15 όπου ο PILOU(1) πέρασε μια περίοδο αγωνιστικής κάμψης, όμως μετά τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη εμφανίστηκε σε πολύ δυνατή αγωνιστική κατάσταση και σημείωσε τρεις σερί νίκες που, σε λιγότερο από δυο μήνες. Ο προπονητής του τον “φρεσκάρισε” για τρεις εβδομάδες και επιστρέφει σήμερα δείχνοντας ότι είναι ικανός να συνεχίσει τις επιτυχίες. Καλή περίπτωση που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη.

Λίγο αργότερα και στην όγδοη(κωδ.018) ιπποδρομία που ξεκινάει στις 15:20, ο DIWAY(9) είναι σε τοπ φόρμα, εδώ και καιρό. Απόλυτη διαπίστωση δίνουν οι τρεις σερί νίκες που έχει σημειώσει και μάλιστα σε όχι εύκολους ομίλους. Ο δείκτης δυσκολίας σήμερα δεν είναι μικρός, όμως μαζί με την φόρμα του εξασφάλισε και κορυφαίο αναβάτη. Τι να τον… παίξετε αυτό τον ίππο.
Πρώτα ΤΡΙΟ και “2 από 4” και μετά ότι άλλο θέλετε.

Θέλετε ακόμη μια επιλογή… bonus σήμερα; Εντάξει. Ας πάει και το… παλιάμπελο. Είναι επιλογή που αξίζει. Λοιπόν στην εικοστή πρώτη(κωδ.031) που ξεκινάει στις 19:15 ιπποδρομία ο πενταετής, PINNATA(6) προέρχεται από δυο σερί νίκες, είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος στον όμιλο, ιππεύεται, η ανάβαση του Fanning θεωρούμε ότι είναι η ιδανική και πιθανολογούμε ότι θα είναι στην άφιξη. Εδώ ξεκινάμε από το ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ αδέρφια και μετά στα υπόλοιπα στοιχήματα. Πρώτα… άμυνα και μετά επίθεση.

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα