Πανίσχυρες βάσεις ο φορμαρισμένος Ιμσιζ Λιτλ Μπρο και ο ποιοτικός Κομπράιζ. και συστήματα για κάθε γούστο και βαλάντιο

1Q0I8941-e1515271646841.jpg

Το σημερινό πρόγραμμα διαθέτει την κλασική κούρσα του κυπέλλου Θεσσαλονίκης μεν, όμως αυτή η ιπποδρομία, όπως και η πρώτη είναι αποδυναμωμένες απο συμμετοχές, λόγω των διαγραφών που προέκυψαν. Όχι ότι και οι άλλες ιπποδρομίες διαθέτουν πληθώρα συμμετοχών. Ακριβώς το μίνιμουμ για να διεξαχθούν και μόνο η έκτη αναμέτρηση ξεχωρίζει με τις εννέα συμετοχές που διαθέτει. Πάντως το στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν λείπει, αν και σε κάποιες διαδρομές “φαίνονται” φαβορί που εκ πρώτης ανάγνωσης θα ηττηθούν δύσκολα.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-4 / 1-3-4 / 2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 18
ΚΟΣΤΟΣ: 9 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

36 Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας απο την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, όπου μετά την διαγραφή της Γουίν Τζουκερίνα απέμειναν τέσσερις ίπποι. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ (1) δείχνει αξιόλογος τριετής, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και βέβαια έχει και την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει αμέσως. «Έφαγε» την κούρσα του ο ΧΟΝΕΫ ΦΡΕΝΤ (2) και σήμερα αναμένεται καλύτερος. Ασφαλώς η πρωταγωνίστρια (2η) στο ντεμπούτο της ΕΥΡΙΔΙΚΗ (4) δεν μπορεί να αγνοηθεί αφού πλέον θα έχει στα υπέρ της την αγωνιστική εμπειρία και έπεται η πρωτοεμφανιζόμενη ΦΡΗ ΓΟΥΪ (5) που για την ώρα δεν μας έχει δείξει κάτι αξιοπρόσεκτο στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ (1) – ΧΟΝΕΫ ΦΡΕΝΤ (2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4 / 2-5 / 1-2-3-5 / 1-5-6 / 1-4-7 / 6
ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

37 Παρακάτω και στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα, η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (4) έρχεται από συνεχείς πρωταγωνιστικές εμφανίσεις, σε μικρότερη απόσταση, σήμερα βρίσκει απόσταση που θεωρούμε ότι της ταιριάζει απόλυτα και θα την βάλουμε στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για τη νίκη. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ (3) ήταν εντυπωσιακή στο φίνις, στην πρόσφατη συμμετοχή της και σε μικρότερη απόσταση και σήμερα και σε πιο ευνοϊκή απόσταση θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ (1) μπορεί να τρέχει σχεδόν κάθε εβδομάδα, όμως οι συνεχόμενες κούρσες μάλλον την οφέλησαν, όπως έδειξε στην τελευταία της συμμετοχή της που εμφανίστηε σαφώς βελτιωμένη και σήμερα μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (2) εξασφάλισε δυνατό αναβάτη και στην σημερινή απόσταση μπορεί να πραγματοποιήσει διακριτική εμφάνιση. Η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ (6) έτρεξε πολύ δυνατά στην τελευταία της εμφάνιση, σε μικρότερη απόσταση και αυτό που προβληματίζει πιο πολύ είναι τα χρόνια προβλήματά της. Χωρίς αυτά μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια στην άφιξη. Τέλος η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ (5) ήταν μέτρια στην πρόσφατη επανεμφάνισή της, όμως η κούρσα που “τράβηξε” σίγουρα την ωφέλησε και σήμερα και σε απόσταση που της αρέσει μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣ ΜΠΕΓΚΥ (4) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ (3) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ (1) 

38 Συνέχεια με την τρίτη (κωδ.03) αναμέτρηση στα 1400 μέτρα, όπου τον πρώτο λόγο για τη νίκη και μάλιστα για την ρεπετισιόν, τον εχει ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2). Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση και θεωρούμε ότι ο ολιγομελής όμιλος θα τον βοηθήσει για να αξιοποιήσει το φίνις του. Στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο είχε τερματίσει τρίτος ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) και πιστεύουμε ότι κι αυτός μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά αρκεί να μην δείξει την αστάθεια που έχει παρουσιάσει σχεδόν σε όλες τις συμμετοχες του στην Ελλάδα και σε αντίθεση με τις πολύ δυνατές και σταθερές εμφανίσεις που έκανε στην Αγγλία. Τρίτη επιλογή ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(3), ο πρεσβύτερος του ομίλου που είχε  καλή διαγωγή στις τελευταίες προπονήσεις και πιο πίσω ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ (4) που μπορεί να έμεινε πίσω από τον ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ (1) στις δυο κοινές τους συμμετοχές, αλλά στην σημερινή απόσταση τον βλέπουμε καλύτερα. Τέλος, ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ (6) επιστρέφει από μεγάλη αποχή μεν, όμως έχει γυμναστεί καλά και μια θέση στο Τρικάστ δεν την αποκλείουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ (2) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ (5) – ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ (3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-5 / 1-4-5-6 / 1-2-4-7 / 1-6
ΣΤΗΛΕΣ: 128
ΚΟΣΤΟΣ: 64 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

39 Στο σπριντ της τέταρτης (κωδ.04) αναμέτρησης, στα 1100 μέτρα, οι τέσσερις από τους έξι που συμμετέχουν, διατηρούν βάσιμες πιθανότητες για τη νίκη. Ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(2) επανήλθε, προ ημερών, έδειξε επηρεασμένος από την αποχή του αλλά και τα υψηλά του βάρη όμως τερμάτισε τρίτος και γενικά δεν έτρεξε άσχημα. Σήμερα τον περιμένουμε σαφώς καλύτερο. Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(3) έμεινε αρκετά πίσω στην άφιξη του επάθλου Ταχύτητος, όμως εκείνη την κούρσα μάλλον την “ήθελε” για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του και βέβαια η σημερινή αναμέτρηση δεν είναι τόσο απαιτητική όσο εκείνη. Πάντα «σκληρή» και αποδοτική η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(1) που μην ξεχνάτε ότι νίκησε στη σημερινή απόσταση, προ μηνός και μετά επικράτησε και στο κύπελλο Καρυάτιδων. Τους τρεις προαναφερόμενους μπορεί κάλλιστα να συναγωνιστεί και μάλιστα επιτυχώς, ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(5) που εξασφάλισε τον Δημητσάνη στα πολύ χαμηλά του βάρη, όσο για τον “ροκ” ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ (4) και την κατώτερη ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ (6) διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (2) – ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ (3) – ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (1)

40 Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα,  είναι η καλύτερη κούρσα της συγκέντρωσης, το κύπελλο Θεσσαλονίκης όπου και οι πέντε διαγωνιζόμενοι έχουν σημειώσει τουλάχιστον μια κλασική νίκη στην καριέρα τους. Ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(6) θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο, συνυπολογίζοντας ότι στο κύπελλο Ταχύτητος τερμάτισε τρίτος, λίγο πίσω από τον Φαρμασιούτικαλ, αλλά και ότι η σημερινή απόσταση κρίνεται πιο ιδανική για τις ιδιότητές του. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5) θα οδηγήσει κι αν καταφέρει να το κάνει όσο πιο… άνετα μπορεί, τότε μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητος στο τέλος. Ο «σκληρός» ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) δεν ξεκίνησε καλά στο κύπελλο Ταχύτητος και έχασε κάθε τύχη από την εκκίνηση και τώρα μπορεί να εμφανιστεί μεταμορφωμένος, παρά το γεγονός ότι ιππεύεται από αναβάτη που δεν τον… πολυξέρει. Ο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ(4) έρχεται από νίκη στο κύπελλο 2019 και βρίσκεται σε μεγάλη και καθημερινή εξέλιξη και τέλος ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(3) θα αποκτήσει μεγάλη τύχη αν ανοίξει ο ρυθμός, κάτι που από πρώτη… ανάγνωση δεν δείχνει ότι θα γίνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (6) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (1) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (5)

41 Η έκτη(κωδ.06) αναμέτρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη στην πρόβλεψη, αφού οι περισσότεροι συμμετέχοντες θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Θα ξεκινήσουμε με ένα αουτσάιντερ, τον ΤΑΝΤΑΡΑΚ(7) που γυμνάστηκε συστηματικά, εδώ και καιρό και που στον μέτριο σημερινό όμιλο μπορεί να διακριθεί έντονα, είτε οδηγήσει, είτε με ημιαναμονή. Ο ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(1) θα παίζεται -και σωστά- πιο πολύ. Είναι έμπειρος σε μεγάλες αποστάσεις, προέρχεται από καλή συμμετοχή στο κύπελλο 2019 και θεωρούμε ότι μπορεί  να ελπίζει βάσιμα στη νίκη. Ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(4) δό φορές έτρεξε έως τώρα, διακρίθηκε, κυρίως στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του σε μικρή απόσταση και θεωρούμε ότι η σημερινή απόσταση θα του ταιριάζει περισσότερο. Ο ΜΠΟΜΠΙΟ(2) ανεβαίνει αργά, αλλά σταθερά. Στο παρελθόν μια φορά έχει τρέξει στην απόσταση και απέτυχε, όμως από τότε έχει δείξει φανερά σημάδια βελτίωσης και θέλει προσοχή, κυρίως αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του. Από τους υπόλοιπους ο ΠΡΑΪΜ ΜΙΝΙΣΤΕΡ (3) έτρεξε διακριτικά στο ντεμπούτο του και σήμερα μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένος, αρκεί να μην ενοχληθεί από τις παθήσεις του, ο ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ (6) έως τώρα δείχνει απέχθεια στην άμμο και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν έχει φτάσει σε κάποια διάκριση. Ο ΝΤΑΤΣΜΑΝ ΟΥΑΝ (5) δεν έδειξε τίποτα στην πρόσφατη επανεμφάνισή του, ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ (8) είναι ο πρεσβύτερος του ομίλου που πάντως δεν στερείται πιθανοτήτων για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια και συνυπολογίζοντας τον πολύ μέτριο όμιλο και τέλος ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ (9) δεν είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει, όμως δεν στερείται και παντελώς ελπίδων για κάποια διάκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΝΤΑΡΑΚ (7) – ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ (1) – ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ (4) – ΜΠΟΜΠΙΟ (2)

42 Κλείνουμε με την έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία όπου ο ΚΟΜΠΡΑΪΖ(6) ξεχωρίζει από κάθε πλευρά. Στην Αγγλία σημείωσε δύο νίκες στην ίδια με σήμερα απόσταση και επίσης πρωταγωνίστησε κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους που στην συνέχεια ετρεξαν και διακρίθηκαν σε δυνατές διαδρομές στο «νησί». Αν συνυπολογίσουμε ότι και η προετοιμασία του στο Μαρκόπουλο ήταν συστηματική, σημειώνοντας μάλιστα κάποιες πολύ δυνατές δοκιμές, θεωρούμε ότι χωρίς ατυχίες θα αγγίξει τη νίκη. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) είναι σε καλή κατάσταση και στις προπονήσεις έδειξε ότι το «φρεσκάρισμα» τον ωφέλησε. Ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(2) έρχεται από ωραία νίκη σε λίγο μικρότερη απόσταση και αυτή την εποχή δείχνει να μην ενοχλείται από τις χρόνιες παθήσεις του. Αν καταφέρει να οδηγήσει μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές του για νέα πρωταγωνιστική εμφάνιση. Ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(5) είναι ο… θετικός ίππος της κούρσας που μπορεί να μην νικάει εύκολα, όμως δύσκολα λείπει από τις πρώτες θέσεις. Θα επιδιώξει να πάει στο κεφάλι ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ (3) για να αυξήσει τις πιθανότητές του για διάκριση. Θυμίζουμε ότι “σπάει” τα ρολόγια στις προπονήσεις, αλλά και ότι στην τελευταία του συμμετοχή είχε ατυχίες κατά την εκκίνηση και την διάρκεια της κούρσας. Τέλος ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ (4) δείχνει φανερά κατώτερος στον όμιλο και για να ελπίζει σε παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια θα πρέπει τουλάχιστον δυο αντίπαλοί του να ατυχήσουν ή να έχουν αρκετά μειωμένη απόδοση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΜΠΡΑΪΖ (6) – ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ (1) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (5)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα