Postponed και όχι μόνο στις ποιοτικές ιπποδρομίες του York

postponed

Έξι κούρσες διεξάγονται σήμερα στο York κι εμείς θα ασχοληθούμε με τις τρεις απ’ αυτές. Τις καλύτερες. Τις μισές. Δεν είναι και για χόρταση το στοίχημα και στα καλύτερα λέμε πάντα, ναι. Πάμε λοιπόν στην έβδομη(κωδ. 017) ιπποδρομία, μια Group 3 αναμέτρηση.  Διετείς που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, διαγωνίζονται εδώ. Πρώτα θα πάμε με τον LOCKHEED(5) μια αγορά 450.000 γκινέες. Τι “λέει” αυτός ο ίππος που προέρχεται από τον Exeed and Excelς Δυνατός στο ντεμπούτο του, πολύ δυνατός και εύκολη νίκη στην δεύτερη συμμετοχή του και στα 1400 όπως σήμερα και ο Dettori στη σέλα του.Τι άλλο θέλετε; Θέλετε; Λοιπόν ο BEST OF DAYS(2) νίκησε στο ντεμπούτο του και μετά… άρεσε στους άραβες των Godolphin και τον αγόρασαν. Τόσο απλά. Λεφτά υπάρχουν. Η ποιότητα περισσεύει εδώ και μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα.  Δυνατός και για τους δυο παραπάνω αναμένεται ο πιο έμπειρος στον όμιλο BEAR VALLEY(2) που μετράει δυο σερί νίκες και κυρίως στην τελευταία και πολυπληθή συμμετοχή του στο Goodwood, πριν από τρεις εβδομάδες. Με αυτή την τριάδα θεωρούμε ότι είστε καλυμμένοι για τη νίκη.

Στην Group 2 , ένατη(κωδ. 019) ιπποδρομία ο προπονητής Aidan O’ Brien διαθέτει τρεις ίππους στην κούρσα. Και οι τρεις προέρχονται από τον κορυφαίο επιβήτορα Galileo. Ο HOUSESOFPARLIAMENT(3) θα ενισχυθεί από την ανάβαση του κορυφαίου αναβάτη J P Spencer, έρχεται από νίκη και θα έχει κυριότερο αντίπαλο τον σταθερό και φορμαρισμένο IDAHO(4). Αν μπορεί αυτό το δίδυμο να απειληθεί από κάποιο, αυτός είναι ο ACROSS THE STARS(1) ο τρόφιμος του Sir Michael Stoute με τον Dettori στη σέλα του. Ένας ίππος από τον άριστο επιβήτορα Sea The Stars που τα προϊόντα του από την πρώτη στιγμή κάνουν.. θραύση.

Στην καλύτερη κούρσα της ημέρας, στην ενδέκατη(κωδ.021) ιπποδρομία, την πιο ποιοτική  στο Juddmonte International Stakes, Group 1 αναμέτρηση τρέχουν πανίσχυροι ίπποι.
Πρώτη τύχη ο καταπληκτικός POSTPONED(9). Νικητής τεσσάρων Group 1 και μιας Group 2 αναμέτρησης στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις του. Στην σειρά δηλαδή. Δεν έχει αφήσει τίποτα από την Μεγάλη Βρετανία μέχρι το Ντουμπάι που πήγε και έκανε… πλάκα στο Dubai Sheema Classic. Ο τρομερός πενταετής του Roger Varian ξεκουράστηκε δυόμισι μήνες μετά την σαρωτική επικράτηση στο Queen Elizabeth II Coronation Cup, στο Ascot  και θα ιππευτεί από Andrea Atzeni, τον αναβάτη που μαζί του έχει σημειώσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Πιο πίσω ο MUTAKAYYEF(7) ένας «κλασσικό» ίππος που προέρχεται από δυο σερί νίκες και δείχνει σε πλήρη φόρμα αυτή την περίοδο. Τρίτη επιλογή ο THE GREY GATSBY(11), ο νικητής του Γαλλικού Ντέρμπι το 2014 που έτρεξε καλά στην επάνοδό του στο Newmarket, πρωταγωνίστησε πριν 40 μέρες στο Ascot και σήμερα ίσως να τον δούμε στο pick της φόρμας του. Για αουτσάιντερ “ψαχτήκαμε” με ένα ίππο με πολύ βαρύ όνομα. τον SIR ISAAC NEWTON(10). Όχι τυχαία. Αυτός ο ίππος ξεκίνησε με άριστες προοπτικές και ο “κύκλος”¨του τον περίμενε να πρψωταγωνιστήσει σε μεγάλες κούρσες. Δεν επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας τα προγνωστικά, αλλά παραμένει ένας πολύ δυνατός ίππος που όπου και να βρεθεί στην άφιξη, πληρώνει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα