“Έφυγε” ο Αντώνης Ευδαίμων (τελευταία συνέντευξη)

Κοινοποίηση:

Στον ύπνο του και στα 82 του χρόνια “έφυγε” ο Αντώνης Ευδαίμων, ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς των ελληνικών ιπποδρομιών. Ναυπηγός, στο επάγγελμα, απόλυτα επιτυχημένος στην δουλειά του και με δυο μεγάλες αδυναμίες. Το Ολυμπιακό και τις ιπποδρομίες. Τον Ολυμπιακό του τον ακολουθούσε παντού, ακόμη και στα ευρωπαϊκά του ταξίδια, ήταν επιστήθιος φίλος με τους περισσότερους προέδρους του και ήταν από τους δυνατούς χορηγούς στα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας . Σαφώς το… χόμπι του ήταν να ‘μαλώνει” για το Θρύλο.

Αλλά και στις ιπποδρομίες δεν πήγαινε πίσω. Επί δεκαετίες ιδιοκτήτης δυνατών ίππων και με την στόφα των “παλιών” που ήθελαν το ρομαντικό να συνάδει με το πραγματικό. Πολλές φορές δεν του… έβγαινε κι εκεί ήταν πάντα έτοιμος να… λύσει το ζωνάρι. Αυτό που διεκδικούσε πάντα και κυρίως όταν ενεπλάκη και με τα συνδικαλιστικά των ιδιοκτητών, ήταν, όπως έλεγε, οι ιπποδρομίες να διεξάγονται επί ίσοις όροις για όλους τους εμπλεκόμενους γιατί μόνον έτσι θα υπήρχε ανάπτυξη.

Το τελευταίο ταξίδι του κυρ Αντώνη θα είναι αύριο στις 14:00 από το Α’ Νεκροταφείο.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και πάντα θα τον θυμόμαστε για την άσβεστη μέχρι παρεξηγήσεως, αγάπη του για τον χώρο των ιπποδρομιών.

Τελευταία του επιθυμία να τον “καύσουν και την στάχτη του να την σκορπίσει η σύζυγός του στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”.  

Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία νίκη των χρωμάτων του, τέτοιες μέρες, στις 4 Μαρτίου του 2017, με τον ΕΛΑ ΑΟΛ ΜΟΥ, αλλά και την τελευταία του συνέντευξη.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα